• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huseyin Celik'in dekolte isyani

Gozde Kansu'nun isine son verilmis. kimse bana artik Turkiye de akepe ileri demokrasisinden bahsetmesin.

bence bu işte başka bir iş var. okadar dekolte giyinen varken , bu kıza odaklanılması, günah keçisi ilan edilmesi. hiç bişey bu kadar basit olamaz.
bu arada atv el değiştridi haberdar olan var mı bilmiyorum. Başbakana yakınlığı ile tanına cinerlerde değil artık, ilk başta benim aklıma, neden kimseye değil de bu kızın giyimine karışılıyor, acaba, bizim mekanda bari olmasın , tarzı bir yaklaşımmıydı demiştim ama el değiştirdiğini öğrenince bu düşünceden uzaklaştım. ama var bu işte bir iş:44:

bunların tüm politikası rant üzerine çünkü :1: kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler.
başörtüsü meselesiyle ne kadar oy toplayacaklarının bildikleri için 11 yıldır temcit pilavı misali konuşup duruyorlar. e seçim önü malum artık yapalım şunu dediler herhalde.

evt bide milletimiz bunu anlamıyo genelde bu tür olaaylar secimler yaklaştıgı zaman ortaya çıkıyo insanımız biraz anlasa bunların birer oyun oldugunu ama anlamıyo .
yazık kadını işten çıkartmışlar madem bu kadını işten çıkartıyolar o zaman sizde mayo ile sahneye çıkan ajda pekkanı şarkı söylemekden men edin veya bülent ersoyu bu ülkeden sürün onlarda ekmek yiyemesin bu ülkede.

Koca koca adamlar kadınların kılığı ve kıyafetine bu kadar elleşmeseler artık..........onlar erkekliğin tüm avantajlarını sonuna kadar yaşıyor zaten.........bur da yine biz kadınlar birbirimize dùştük......kadın hakları hiçbir zaman onların umrunda değildi......onkar yasakladıkça birileri başörtüsünü onur meselesi olarak gördü haklı olarak.....onlar açık kadınlara laf saydı........şimdi gidin bağdat caddesine bakın .....insanlardaki tepkileri kendi gözünüzle daha iyi görebilirsiniz........ilk defa bu sene herkes yakışanı yakışmayanı genç yaşlı varisleri olan dahil herkes mini şort......ben kotumla kendimi birden farklı hissetmiştim.........bu sene ilk kez gördüm
Şu kadınlarla uğraşmayı bîrakın artık.........muhafazakar adam aile hayatını nasıl düzene koyar ona bir bakmalıydı.......şimdi zinayı iyice meşrulaştırdılar

Son düzenleme:
Aus cum, fikrilerini takip ettiğim için aynı kanaati taşıyacağını düşünüyorum. aksi olur mu bilmem. o dönemleri yaşayan sen , ben burda başka arkadaşlarımız biliriz ki gerçekten acı anılarla doluydu. hakaretlere maruz kalmak, tü kaka ilan edilmek, gerici yobaz yaftası yemek aşağılayıcı tutumlardı. Bize bunu reva gören yalnız adalet sistemi değildi. Adaletin kestiği parmaklardan ziyade , kraldan çok kralcı insanların kestiği parmaklar yaktı canımızı.onların, birilerine yaranmak için, bizi yerden yere vurmalarıydı bizi perişan eden. maalesef bu başlık altında gördüğüm bazı yorumlar , yuh , artık dedirtti bana . birden bire geçmiş ve yaşanan acılar unutlmuş, intikam yeminleri edilmiş sanki. sıra bize geldi havaları, bilmem ne? ne ayak arkadaş bu. bana yapılmasını istemidiğim bir şeyi başkasına nasıl reva görürüm ben? hadi gördüm bunun vebalini nasıl veririm ben? Müslüman , elinden, dilinden emin olunan insan olmayacak mıydı? bugün, oley, ipler bizim elimize geçti deyip adam asmaca oynamak ne kadar masumane. ne oldu kınadıklarımıza? farkımız neydi ki onlardan. adaletti değil mi?peki, bu mu adalet. ahiret hesabını getirip ortaya koymak, şişse çevirmece oynar gibi dürüstlük mü, doğruluk mu demek. bazı insanların zihin yapısını algılamkta çok zorlanıyorum gerçketen. allah akıl fikir versin.

Sayfalar su gibi akıp gidince , alıntılarda geç gelince görmemişim cadım :16:

Elbette kraldan çok kralcı olanlar can yaktı ama kimden güç aldılar ? Kraldan ...

Ama inan bana asla ve asla anlamıyorum ve anlamayacağım bugün bana yarın sana düzeninde ''ohhh canıma değsin '' diyenleri.

Amin bu arada , son duana .Hemde canı gönülden amiiin .

Kendimi insan sıfatından çıkarmadım da, nasıl okudun da bu anlamı çıkardın anlamadım?
Hadi bahsi geçen okulda yönetmelik gereği almamışlar diyelim, sen kapalısın diyip bi kenara mı çekmişler saçını başını mı yolmuşlar türbanını mı çekiştirmişler?
Hayır zaten kpps'ye girmeye niyetli bi insan kamuda tesettürlü çalışılmadığını da bilir söz konusu kpss zamanında. Bunu kabul etmiş de sınavda açmayı mı kabul edememiş?[/QUOTE]

Başından türbanı çekilenler daha önceki zamanlardan önce bunu ayıralım onuda merak ediyorsan kendin google arat bul.Ayrıca Kpss haberi 2010 daki haber haberi dikkatli oluduysan sınav öncesi yök açıklama yaptı. isteyen başı kapalı girebilir gelen kanuna uymayan okul yönetimi yada görevliler.......İşte kendin diyorsun tesettürlü insan kamu da çalışamaz diye şimdi bu mu özgürlük ayrımcılık değilmiydi bu kişinin çalışma hakkına zulüm değilmi?....Ben bunu söylemeye çalışıyorum kim açık kim kapalı bu sorun değil iman meselesi başka birşey çok açıktır dekolte giyer ama iyi niyetlidir. yardımseverdir,Allah onu cennetine alır.Yada kapalıdır ama fitneci,yalancı,kötü biridir.cehenneme gider bunu biz bilemeyiz kimsenin inancına da birşey demiyorum.benim kızdığım bazı yorumlarda yok özgürlük yok demokrasi diyorlar bende onlara diyorum ki zamanın da bunlar olunca kimse özgürlükten demokrasiden bahsetmiyordu şimdi bakan fikrini söyledi diye özgürlük demokrasi oldu..........zamanında kapalılar bunları yaşadı şimdi de açıklar yaşasın görüşünde de değilim.Ayrıca ben kapalıların bunları yaşadığı dönemde açıktım şimdi kapalıyım

Bir de cümlesinin sonunda "bizimla değilsın" deseymiş tam olacakmış:ssz:Kızın dekoltesini de gördüm hiç de abartı bir şey yok.Rahatsız olan da bi zahmet kanalı değiştirsin izlemesin.Zorla izletmiyorlar ya?!İşin acı tarafı da konuyla hiç alakası olmayan birinin yorumuna bakılıp kızın işine son verilmesi.Yazık olmuş.
Artık kadınların kılık kıyafetinden,sokağa nasıl çıkacağından,nasıl ve kaç tane doğuracağından,parkta kimlerle oturacağından bi ellerini dillerini çekseler de memleket meseleleriyle uğraşsalar ne güzel olacak ama...:ssz:

Bu ve benzer konularda hemen galeyana gelen, bu nedenle de yanlış organize olan bir toplum olmamızdan açıkçası rahatsızlık duyuyorum.
Resmi dairelerden TC'nin kaldırılmasında da, kamuda başörtüsü sistemine de, ilkokullarda andımızın kaldırılmasında da aynı galeyanı yaşadık. Evet, sesimizi çıkarmamız gereken yerlerde sesimizi çıkaralım, hatta yükseltelim. Gereken neyse onu yapalım; ancak farkında mısınız bilmem, elimizdeki değerlerin ya da özgürlük olarak adlandırdığımız bazı seçimlerin, birileri ona müdahale etmeden, ya da değiştirmeye, şekillendirmeye çalışmadan farkında bile değiliz! Bugün dekolte yarın başka bir şey... Bugün Andımız yarın İstiklal marşı.. Önce sahip olduğumuz şeylerin farkına varıp onları muhafaza edelim de, müdafaa etme zamanı geldiğinde "badem gözlü kör" muamelesi yapmayalım onlara..

Programları sunan ya da katılanların aşırı dekolte giymesinden abartıya kaçıp normalin dışında göstermelerden son derece rahatsız oluyoruz ailecek.Utanıyorum ekrana bakarken çocuklarımla o görüntüleri beraber izlemeye.Eskiden sinemalarda aile günlerinde açık sakıncalı sahneler makaslanırdı kimse neden diye sormazdı çünkü yerinde bir hareketti ve ayıptı.
Eşimin yanı harici çocuklarıma dekolteyi abartmış halde görünemem,bence dekolte gibi konularda edebli olmanın zararı olmaz kimse birbirinin göğüs arasını,pantalondan çıkan o arka görüntüyü ve baldırlar arasından görünen çamaşırları seyretmek zorunda değil ne kadar doğal karşılanırsa ilerde çırılçıplak prog. yayınlanır ahlak artık ölür.

Adamlar çok akıllı öyle böyle değil..........kürtaj başörtüsü mini etek derken onlar arkadan yasaları haşırt diye geçiriyorlar...........şu an kıdem tazminatının kaldîrılmasî ve asgari ücretin düşürülmesi konuşuluyor..........
Bir toplumu bu kadar köleleştirdiğinizde zaten ahlak bozulur......moldovya ya da tayvana bakın devlet muslugu kestiğinde yaptıkları ilk iş bedenlerini satmak oldu kaldı ki onların dini de muhafazakar olmayî gerektiriyor
Biraz uç bir örnek oldu ama korkuyorum kk.........yakında başòrtümüzle mini eteğimizle iliğimize kadar sömürecekkeri yeni bir yapılanma geliyor

Son düzenleme:
Programları sunan ya da katılanların aşırı dekolte giymesinden abartıya kaçıp normalin dışında göstermelerden son derece rahatsız oluyoruz ailecek.Utanıyorum ekrana bakarken çocuklarımla o görüntüleri beraber izlemeye.Eskiden sinemalarda aile günlerinde açık sakıncalı sahneler makaslanırdı kimse neden diye sormazdı çünkü yerinde bir hareketti ve ayıptı.
Eşimin yanı harici çocuklarıma dekolteyi abartmış halde görünemem,bence dekolte gibi konularda edebli olmanın zararı olmaz kimse birbirinin göğüs arasını,pantalondan çıkan o arka görüntüyü ve baldırlar arasından görünen çamaşırları seyretmek zorunda değil ne kadar doğal karşılanırsa ilerde çırılçıplak prog. yayınlanır ahlak artık ölür.

Evet haklısın kimse birbirinin hiçbiryerini seyretmek zorunda değil. Biri kafana silah dayayıp illa bunu seyredeceksin demiyorsa kumandayı alıp kanalı çeviriverirsin olur biter.
Ayrıca şimdi dekolte olursa ileride çırılçıplak programlar yayınlanır düşüncesi ile başörtüsu serbest olursa şeriat gelir kafası arasında hiçbir fark göremiyorum.

Yıllarca türban zulümü çektik diyen arkadaşlar şimdi açık olanların aynı zulümü çekmeleriini ellerini ovuşturarak bekliyor.
Bu tutumları bana samimi ve insancıl gelmiyor.
Senin türbanın . başında ki örtün , uzun eteğin açık olanı ilgilendirmediği gibi milletin g.tünü açıp gezmeside seni ilgilendirmez.
Herkes istediği ve inandığı gibi yaşar.
Sevap ve günahın kişisel olduğunu düşünüyorum.
Bazıları haddini aşıyor.
Biri umuma açık yerlerde etekle gezilmesin falan yazmış yuh falan oldum .
Eee onlar değilmiydi her yerde özgürce dolaşmak isteyen . Siz şimdi ne diye insanları kısıtlamak istiyorsunuz ?
Ben böyle yapanların başında ki örtününde samimiyetine inanmıyorum.
Açığı da kapalı da heryerde istediği gibi yaşaşın.
Ne seni ne başbakanını ne belediye ne büyükşehir ne o ne bu kimseyi ilgilendirmiyor. Açığı da kapalının nasıl yaşadığı ilgilendirmiyor.
Dün çok çektik diye söyleyenler bugün başı açık olana karışmaya çalışmasın . Daha samimi ve daha inandırıcı olurlar ozaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi gönül istiyor ki anlayabilecek ve konuşulabilecek insanlarla dolu olsun dünya,sen de tüm yorumlara tek tek cevap ver ama maalesef öyle değil.O yüzden bu sadece kısmi bir iç döküştür...

Özgürlük diyip diyip açık giyimi savunan,akşam eve gitiiğinde yasinler okuduğunu duyuran,müslümanlığına toz kondurmayan hatunlar,

Tesettürün* Allah'ın emri olduğunu ve yapılması mecburiyetinin bulunduğunu inkar ediyosunuz gibi geliyor..

*:Bir emri uygulamamak günahkar,inkar etmek kafir kılar.İnananları Allah sakındırsın.

Otu zırtı da kadın mevzusuna getiriyonuz,çok ezik oluyo..Kendimizi insan olarak görebilir ve haklarımızı o minvalde savunabiliriz.Yoksa ne biliim kadın pek de tapılası bi yaratık değil..

Hükümet bu sözüm sana:Sana oy vermeyen % 50 nin inadına giderek ne dünyada ne ahirette zırnık rahat olamazsın kanımca

evli ve namuslu bir kadının dekolte, mini etek vs. giyimleri savunmasını anlayamıyorum.
çünkü kocası da görecek onları.
bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, kendine ne kadar güvenirse güvensin... güzelin de güzeli var. çeşit çeşit güzel var.
bir erkek ne kadar namuslu olursa olsun hanımı onun bu güzelleri görmesinden rahatsız olur, olmalı yani.
rahmetli halam kız kıza bir sohbette anlatmıştı:
başka bir kadın anlatmış ona da..
kadın bi parkta kocasıyla beraber oturuyorlarmış.
bi bakmış kadının birisi çıkarmış kocaman memesini çocuk emziriyor...
demiş ki: "baktım kadının memesi nasıl da güzel dikkat çekici, korktum kocam görecek diye, bi telaşla hemen gittim azarladım kadını ve üstüne bişey örttüm."
:)
şimdi bu tepki mi sağlıklı, yoksa dekolteyi savunmak mı sağlıklı?

Sadece sunu söyliyecegim, benim kocam eger bir cocuguna süt veren annenin gögüsüne hayvan gibi bakiyorsa, ben öyle birinden bosarim. Gerçekten midem bulandi artik. Siz erkekleri cidden hayvan olarakmi görüyorsunuz? Hani Islam'da nefs denilen sey yokmu artik? Hani Islamda erkekler kendine sahip çikip yeri geldiginde bile uygun olmiyan seyleri bakmiyacaklardi?

Ayrica bu bir televizyon kanali, insanlar istediklerini giyer. Simde o kadin basörtülü olmus olsaydi ve bir devled adam "yok bu asiri, dünyanin hiç bir yerinde kabul etmez" deseydi ne oluyordu? Hop diye ziplayip magdur rolune sokardiniz yine kendinizi! Yok öyle birsey. Özgürlük ise, herkeze özgürlük!

Evet haklısın kimse birbirinin hiçbiryerini seyretmek zorunda değil. Biri kafana silah dayayıp illa bunu seyredeceksin demiyorsa kumandayı alıp kanalı çeviriverirsin olur biter.
Ayrıca şimdi dekolte olursa ileride çırılçıplak programlar yayınlanır düşüncesi ile başörtüsu serbest olursa şeriat gelir kafası arasında hiçbir fark göremiyorum.

Bu yazdıklarında haklısın diyeceğim tek taraf kanal seçimi evet değişebilirsiniz.Ama bir yarışma programı ya da bir dizi izlerken bu görüntülere ne gerek var ? bunlar toplum ahlakı adına muhakkak biçimlendirilebir.V yaka bir kazak giyersiniz ama birde V yaka vardır göbek deliğinize kadar inen yani abartı.Ben kapalı değilim ama dinimin emri ne ise onu yapanlarada karşı değilim.Allahın emrini beğenmemek olur mu? şeriatta Allahın emirleri ile yönetimdir.Şimdi buna karşı çıkmak beğenmemek nedir sizce ? ben kul olarak isyan edemem.Ama burada bahsettiğim şeriat değildi ahlaktı bu bütün dinlerde zaten abartı ayıptır siz hiç mini etekli rahibe gördünüz mü?

Tesettürün bir zorunluluk olduğu ....olmazsa olmaz olduğu kısmını belirten arkadaşlarımız.........herkes islamı senin gibi yorumlamak zorunda değil.......gece yasin okur gündüz kimbilir kimin hakkına girer en basiti belki de dedikodu yapar........Allah demedi mi bize nasıl gelirsen gel ama kul hakkıyla karşıma gelme
Anlayacağın herkesin islam anyayışı yorumlayışı farklı.........dinini yaşarkenki òncelikkeri de farklı........besbelli hüseyin çelik dedikodu yaptı ve bir kadını işinden etti
Evet insan hakları..........ama kadınlar ve çocuklar suistimale çok açık insanlar ve kadîn haklarî diye bir gerçek yadsınamaz

Evet, degil. Kanali degistirebilirsiniz mesela. Cocuklarinizin size yanlis olan görüntüleri görmesini istemiyorsaniz, buyrun, farkli kanallar var, internet var, beraber kitab okuyabilirsiniz,... .

Ayrica ahlak sadece giyim ile ilgilimi? Siz açik kadinlari istemiyorsaniz o zaman sizin görüsüne bakarsak, mesela kapali ögretmen istemiyenler, kapali kadinlari televizyonda görmek istemiyen insanlari hakli kiliyor, degilmi?

Yıllarca türban zulümü çektik diyen arkadaşlar şimdi açık olanların aynı zulümü çekmeleriini ellerini ovuşturarak bekliyor.
Bu tutumları bana samimi ve insancıl gelmiyor.
Senin türbanın . başında ki örtün , uzun eteğin açık olanı ilgilendirmediği gibi milletin g.tünü açıp gezmeside seni ilgilendirmez.
Herkes istediği ve inandığı gibi yaşar.
Sevap ve günahın kişisel olduğunu düşünüyorum.
Bazıları haddini aşıyor.
Biri umuma açık yerlerde etekle gezilmesin falan yazmış yuh falan oldum .
Eee onlar değilmiydi her yerde özgürce dolaşmak isteyen . Siz şimdi ne diye insanları kısıtlamak istiyorsunuz ?
Ben böyle yapanların başında ki örtününde samimiyetine inanmıyorum.
Açığı da kapalı da heryerde istediği gibi yaşaşın.
Ne seni ne başbakanını ne belediye ne büyükşehir ne o ne bu kimseyi ilgilendirmiyor. Açığı da kapalının nasıl yaşadığı ilgilendirmiyor.
Dün çok çektik diye söyleyenler bugün başı açık olana karışmaya çalışmasın . Daha samimi ve daha inandırıcı olurlar ozaman.

ehem öhöm...

Bu mesaja benden koca bi "+1" efem.

Evet, degil. Kanali degistirebilirsiniz mesela. Cocuklarinizin size yanlis olan görüntüleri görmesini istemiyorsaniz, buyrun, farkli kanallar var, internet var, beraber kitab okuyabilirsiniz,... .

Ayrica ahlak sadece giyim ile ilgilimi? Siz açik kadinlari istemiyorsaniz o zaman sizin görüsüne bakarsak, mesela kapali ögretmen istemiyenler, kapali kadinlari televizyonda görmek istemiyen insanlari hakli kiliyor, degilmi?
Kusura bakmayın yazdıklarıma verilecek cevabı şu cümlelerle verdiğini sanan kimseyle polemiğe gelemem.Ben kanalları değişmek zorunda değilim değişebilirimde elbette ama ben yatak sahneleri,şuh açık kıyafetlere her zaman karşıyımdır.Kapalı değilim ama dışarıdada evde çocuk ya da yakınlarımın yanındada haddimi bilerek giyinirim.Sınırlar vardır sınırları aşar ya da zorlarsanız bu özellikle ahlak konusunda zarara uğrarsınız.Kısa zamanda görülemeyen şeyler uzun zaman yayılır sessizce ve başedilemez hal alır.Örnek verdiğim gibi sinemalarda aile kadın günleri gösterimlerde yapılan ahlaki davranış kimseyi rahatsız etmedi.Bundan sonra okuyacak anlayabileceklere yazdım gereksiz cümle kurup işi açık kapalıya getirenlerle muhabbetim imkansız.

Atv de bir programda sunucu Gozde Kansu'nun giydigi kiyafeti"Bir sunucu oyle bir kiyafet giymis ki olamaz yani. Dunyada da kabul edilemez"diyerek elestirmis Huseyin Celik.

Hani kimsenin giyimine hayat tarzina karisilmiyordu. Sunucu kizin kovulacagi soyleniyor.

Evet yavas yavas ortaya cikiyor demokrasi ozgurluk anlayislari. Sen benim turbanima karisamazsin ama Ben senin dekoltene karisirim.

o kıyafet hangi kıyafetmiş merak ettim???
elinde foto varsa ve paylaşırsan sevinirim.....

ve bence karışmak müdahale etmek ayrı, eleştiri yapmak ayrı.
şahsen bende aşırı dekolteden bi bayan olarak bile rahatsız oluyorum, adap diye birşey var sonuçta.

Back