Aus cum, fikrilerini takip ettiğim için aynı kanaati taşıyacağını düşünüyorum. aksi olur mu bilmem. o dönemleri yaşayan sen , ben burda başka arkadaşlarımız biliriz ki gerçekten acı anılarla doluydu. hakaretlere maruz kalmak, tü kaka ilan edilmek, gerici yobaz yaftası yemek aşağılayıcı tutumlardı. Bize bunu reva gören yalnız adalet sistemi değildi. Adaletin kestiği parmaklardan ziyade , kraldan çok kralcı insanların kestiği parmaklar yaktı canımızı.onların, birilerine yaranmak için, bizi yerden yere vurmalarıydı bizi perişan eden. maalesef bu başlık altında gördüğüm bazı yorumlar , yuh , artık dedirtti bana . birden bire geçmiş ve yaşanan acılar unutlmuş, intikam yeminleri edilmiş sanki. sıra bize geldi havaları, bilmem ne? ne ayak arkadaş bu. bana yapılmasını istemidiğim bir şeyi başkasına nasıl reva görürüm ben? hadi gördüm bunun vebalini nasıl veririm ben? Müslüman , elinden, dilinden emin olunan insan olmayacak mıydı? bugün, oley, ipler bizim elimize geçti deyip adam asmaca oynamak ne kadar masumane. ne oldu kınadıklarımıza? farkımız neydi ki onlardan. adaletti değil mi?peki, bu mu adalet. ahiret hesabını getirip ortaya koymak, şişse çevirmece oynar gibi dürüstlük mü, doğruluk mu demek. bazı insanların zihin yapısını algılamkta çok zorlanıyorum gerçketen. allah akıl fikir versin.