- Konu Sahibi yercekimli karanfil
[video=youtube;aUSGLLHCpCk]http://www.youtube.com/watch?v=aUSGLLHCpCk[/video]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayın yazdıklarıma verilecek cevabı şu cümlelerle verdiğini sanan kimseyle polemiğe gelemem.Ben kanalları değişmek zorunda değilim değişebilirimde elbette ama ben yatak sahneleri,şuh açık kıyafetlere her zaman karşıyımdır.Kapalı değilim ama dışarıdada evde çocuk ya da yakınlarımın yanındada haddimi bilerek giyinirim.Sınırlar vardır sınırları aşar ya da zorlarsanız bu özellikle ahlak konusunda zarara uğrarsınız.Kısa zamanda görülemeyen şeyler uzun zaman yayılır sessizce ve başedilemez hal alır.Örnek verdiğim gibi sinemalarda aile kadın günleri gösterimlerde yapılan ahlaki davranış kimseyi rahatsız etmedi.Bundan sonra okuyacak anlayabileceklere yazdım gereksiz cümle kurup işi açık kapalıya getirenlerle muhabbetim imkansız.
o kıyafet hangi kıyafetmiş merak ettim???
elinde foto varsa ve paylaşırsan sevinirim.....
ve bence karışmak müdahale etmek ayrı, eleştiri yapmak ayrı.
şahsen bende aşırı dekolteden bi bayan olarak bile rahatsız oluyorum, adap diye birşey var sonuçta.
. hollywoodtan size bu tarz çok resim bulurum isterseniz. bulayımmı:)Rihanna ve Lady Gaga şarkıcı değil miydi? Hollywood'ta yer almıyorlar zaten. Bkz. Hollywood: Kısaca Amerikan sineması.
zaten ahlak eşittir kıyafet değildir. bunu önce kavrayalım.
yok çıplaklık değil bahsettiğimiz. anlaşılamamış demekki bu kadar sayfa yazılanlar..tamamen yanlış o zaman herkes açılsın saçılsın hatta çıplak gezebilirsiniz
. hollywoodtan size bu tarz çok resim bulurum isterseniz. bulayımmı:)
yoo. ben bakanın hollywoodtada böyle giyinen yok demesi üstüne yazdım.
var dedim. ve varda.
arkadaşım biliyorum. ha şarkıcı ha film yıldızı farketmez. onlar buna gayet normal bakıyorlar. bu kızda sunucu mesela. ama örnek abd verilmiş. zaten bak şarkııcılara . çoğu filmlerde oynamıştır.Ben de onu diyorum işte. Hollywood'ta çok var. Var da Rihanna ve Lady Gaga onlardan değil malesef,çünkü şarkıcılar. Siz burada yanılıyorsunuz
komiksinz gerçekten kemal kılıçdaroğlundan farkınız yokmuş ben varolan bir ALLAH inancından bahsetmiştim oysaki.onu göreceksiniz.hani bir gün öleceksin ve sorgulancaksın ve haşrolunacaksın ...kapiş