slm kizlar... hani reklamlarda çıkiyor ya HÜRREM SULTAN HAMAM OTU YAGİ acaba aranizda kullananlar varmi??? bende istiyorum ve merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
tecrübeli hanimlaaarrrrr... cevaplarinizi bekliyorum :))
Merhaba arkadaşlar Hamamotu yağını kullanıpta memnun kalanlar nereden aldığınız konusundan yardımlarınızı rica edicem bıktım olta gibi kıllardan.
kullanıpta tamamen kılları biten oldumu acaba ve hangi yöntemle alıyorsunuz illa ağda mı gerekiyor ?[/Q
arkadaşım bugün anlattı koltuk altında çok azalma olmuş nasıl kullanacagımıda anlattı bende sizle paylaşayım: örnek olarak koltuk altını vereyim koltuk altını ağda veya eldivenle alıyorsun kesinlikle jilet tarzı şeylerle almıyorsun yani kökünden almak gerekiyo aldığın akşam koltuk altına 10ar dk masaj yaparak uyguluyorsun 5 akşam böyle devam ediyor sonra bırakıyorsun tekrar çıkınca aynı şeyleri tekrarlıyorsun
slm kizlar... Hani reklamlarda çıkiyor ya hürrem sultan hamam otu yagi acaba aranizda kullananlar varmi??? Bende istiyorum ve merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
tecrübeli hanimlaaarrrrr... Cevaplarinizi bekliyorum :))
arkadaşlar,
hamam otu yağı, hamam otu tozu olarak piyasada satılan bu maddeyi açıkcası bende merak ettim ve biraz araştırmak istedim. Bunun kesinkle bitkisel olmadığı, kimyasal bir madde olduğu söylemekte. Ayrıca bir diğer adınında zırnık otu olduğu söylenmekte ve bu maddeyi sıcak buharlı ortamda kullandığınızda içeriğindeki arsenik ciğerlere işleyip kötü sonuçlr doğurabiliyormuş. Bn sadece edindiğim bilgiyi paylaşmak istedim. Dikkatli kullanıldığında bir zararı yok deniliyor.
hamam otu nasıl kullanılır-hamam otu yağı zararları ve faydaları | sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar
akadaşlar bende aldım kullanıyorum gıdımda bir tane tüy vardı aldım sürdüm yaklaşık bir aydır çıkmadı.genitalde ve koltuk altımda ise azalma görünüyor heniz bir şişe bile bitmedi sanırım işe yarayacak.Takip edip buradan paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?