bende yeni aldım bu ürünü ve hemen buraya baktım ,ürünü ağda yada sir yaptıktan sonramı uyguluysunuz yoksa jilet mi yapmak gerekiyor
tüyleri kökünden almak gerekiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yeni aldım bu ürünü ve hemen buraya baktım ,ürünü ağda yada sir yaptıktan sonramı uyguluysunuz yoksa jilet mi yapmak gerekiyor
slm kizlar... hani reklamlarda çıkiyor ya HÜRREM SULTAN HAMAM OTU YAGİ acaba aranizda kullananlar varmi??? bende istiyorum ve merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
tecrübeli hanimlaaarrrrr... cevaplarinizi bekliyorum :))
slm kizlar... hani reklamlarda çıkiyor ya HÜRREM SULTAN HAMAM OTU YAGİ acaba aranizda kullananlar varmi??? bende istiyorum ve merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
tecrübeli hanimlaaarrrrr... cevaplarinizi bekliyorum :))
Arkadaşlar,
Hamam otu yağı, hamam otu tozu olarak piyasada satılan bu maddeyi açıkcası bende merak ettim ve biraz araştırmak istedim. Bunun kesinkle bitkisel olmadığı, kimyasal bir madde olduğu söylemekte. Ayrıca bir diğer adınında zırnık otu olduğu söylenmekte ve bu maddeyi sıcak buharlı ortamda kullandığınızda içeriğindeki arsenik ciğerlere işleyip kötü sonuçlr doğurabiliyormuş. Bn sadece edindiğim bilgiyi paylaşmak istedim. Dikkatli kullanıldığında bir zararı yok deniliyor.
Hamam Otu Nasıl Kullanılır-Hamam Otu Yağı Zararları ve Faydaları | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar
kızlar ben kullanıyorum etkisini gördüm. attarhalil.com adresinden almıştım. hatta birkaç farklı ürün daha almıştım fiyatları makul gibi geldi.
[ı][sıze=3]hep reklam içerikli yazışmalar bir tane eski üye yok kullanıp tamam ben kullandımmm kesin olmasada azalma var yadaa çözüm bu arkadaş diyecek...hepsi 3 5 mesajı olan reklamcı üyelerr.[/sıze][/ı]
Kızlar bende çok kıllanma var, kullanmayı düşünüyorum. Siz nettenmi aldınız? Net dışında nerden alabiliriz?
eczanelerde bulabilirsin canım
Kullanan yokmu?bende merak ediyorum...