HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Kuzumm ayy bu benim ilgimi cekti ^_^ normalde bu tarz diyetlere sagliksiz derdim. Ama bu kafama yatti nedense. Neler hissediyorsun cok aclik oluyormu? Bende reflu var yapsam sakincasi olur mu fikrin var mi? @pinkhouselife

Canım bence bi kaç öğün dene

Yani sabah kahvaltı

Öğlen 7 hurma + 1 kase yoğurt

Akşam 7 hurma + 1 kase yoğurt

Dene

Eğer sorun olursa bırakırsın

Ama bence rahatsız etmez

Canım bence bi kaç öğün dene

Yani sabah kahvaltı

Öğlen 7 hurma + 1 kase yoğurt

Akşam 7 hurma + 1 kase yoğurt

Dene

Eğer sorun olursa bırakırsın

Ama bence rahatsız etmez
Bak bu iyi fikir askim :) Kiz hurmanin faydalarina baktim ne kadar cok faydaliymis. Bende hic sevmem. -_- Ama deneyecegim tamda senin dedigin gibi. Sevdim bu konuyu.

Başlayın gençler
Çok güzel bir diyet bence..
Yani açlık hissetmemek var ya o herşeye değer :)
Ben de o kilolardayım, en fazla 50 olmam lazım..

Yarın başlayayım diyorum ama bakalımm :)

Valla aç kalmadan kilo vermek çok Harika

Sadece insanın canı çekiyor
Göz açlığından yani

Yanlız 2 litre su çoooookk önemli
Ve içine 5-10 damla limon damlatıyorum su alkali olsun diye

Onun da etkisi çok diye düşünüyorum

Bak bu iyi fikir askim :) Kiz hurmanin faydalarina baktim ne kadar cok faydaliymis. Bende hic sevmem. -_- Ama deneyecegim tamda senin dedigin gibi. Sevdim bu konuyu.

Evet saymakla bitmiyor faydaları..

Bir insan süt ve hurma ile bir ömür boyu yaşamını devam ettirebilirmiş. Üstelik sağlıklı bir şekilde.
Ve özellikle Arap hanımlar da rahim ve göğüs kanseri çok çok az görünüyormuş. Nedeni ise bol bol hurma tüketmeleri

Bunları duydum ben daha da aşık oldum

Evet devam ettirebilir cunku hurmanin icindeki seyler gunluk ihtiyacin hepsini karsiliyor. Boyle bir sey gormedim ben. Hurmayi boyle bilmiyordum. Kanim kaynadi okudukca.

Evet devam ettirebilir cunku hurmanin icindeki seyler gunluk ihtiyacin hepsini karsiliyor. Boyle bir sey gormedim ben. Hurmayi boyle bilmiyordum. Kanim kaynadi okudukca.

Merhaba hala devam ediyor musunuz ya ben de yarın başlasam mı diye düşünüyorum bi destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…