- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- 31
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Kuzumm ayy bu benim ilgimi cekti ^_^ normalde bu tarz diyetlere sagliksiz derdim. Ama bu kafama yatti nedense. Neler hissediyorsun cok aclik oluyormu? Bende reflu var yapsam sakincasi olur mu fikrin var mi? @pinkhouselife
Bak bu iyi fikir askim :) Kiz hurmanin faydalarina baktim ne kadar cok faydaliymis. Bende hic sevmem. -_- Ama deneyecegim tamda senin dedigin gibi. Sevdim bu konuyu.Canım bence bi kaç öğün dene
Yani sabah kahvaltı
Öğlen 7 hurma + 1 kase yoğurt
Akşam 7 hurma + 1 kase yoğurt
Dene
Eğer sorun olursa bırakırsın
Ama bence rahatsız etmez
Çok güzel bir diyet bence..
Yani açlık hissetmemek var ya o herşeye değer :)
Ben de o kilolardayım, en fazla 50 olmam lazım..
Yarın başlayayım diyorum ama bakalımm :)
Bak bu iyi fikir askim :) Kiz hurmanin faydalarina baktim ne kadar cok faydaliymis. Bende hic sevmem. -_- Ama deneyecegim tamda senin dedigin gibi. Sevdim bu konuyu.
Canım sabah başladım ama kocam sabote etti ama inş pazartesi baslayacagim inş sonuçlarıda paylaşırım
sağlıksız olduğunu düşünüyor ama pazartesiden cumaya kadar yapacağım inş hurmada aldım bugün.çok tok tutuyor aksam 5 e kadar süperdi.diyetimi bozmadim tabi ekmek tatlı kullanmıyorum yaklSik 1 aydır sanırım 7.4 gittiEki Görüntüle 1913839 Eki Görüntüle 1913838
Huzur daha önemli canım
Bak istersen bunu da yapabilirsin haftada 3-4 kg imiş..
Hem eşin de kızmaz aç kalıyorsun sanıyordur
Evet devam ettirebilir cunku hurmanin icindeki seyler gunluk ihtiyacin hepsini karsiliyor. Boyle bir sey gormedim ben. Hurmayi boyle bilmiyordum. Kanim kaynadi okudukca.
Evet saymakla bitmiyor faydaları..
Bir insan süt ve hurma ile bir ömür boyu yaşamını devam ettirebilirmiş. Üstelik sağlıklı bir şekilde.
Ve özellikle Arap hanımlar da rahim ve göğüs kanseri çok çok az görünüyormuş. Nedeni ise bol bol hurma tüketmeleri
Bunları duydum ben daha da aşık oldum
sağlıksız olduğunu düşünüyor ama pazartesiden cumaya kadar yapacağım inş hurmada aldım bugün.çok tok tutuyor aksam 5 e kadar süperdi.diyetimi bozmadim tabi ekmek tatlı kullanmıyorum yaklSik 1 aydır sanırım 7.4 gitti
yaratıcı değilde değişik bir nickNickin cok yaratici
Ben dun değiştirerek yaptım bu diyeti sabah 5 hurma biraz kuruyemiş yarim avakado sut öğlen lahana sarması yoğurt aksam 3 hurma biraz badem bugün sonra 700 gr vermişim.bebeğim 2.5 aylık ama suyum azalmadı hurma super bir nimet:)
Evet devam ettirebilir cunku hurmanin icindeki seyler gunluk ihtiyacin hepsini karsiliyor. Boyle bir sey gormedim ben. Hurmayi boyle bilmiyordum. Kanim kaynadi okudukca.
Ben dun değiştirerek yaptım bu diyeti sabah 5 hurma biraz kuruyemiş yarim avakado sut öğlen lahana sarması yoğurt aksam 3 hurma biraz badem bugün sonra 700 gr vermişim.bebeğim 2.5 aylık ama suyum azalmadı hurma super bir nimet:)
Merhaba hala devam ediyor musunuz ya ben de yarın başlasam mı diye düşünüyorum bi destekKIZLAR YARIN BAŞLIYORUM BANA KATILMAK İSTEYEN YAZABİLİR
Liste yapalım bakalım sonuç ne olacak.
Hem buradaki arkadaşlarımıza da fikir olur
Yarın sabah (15.11.2016) tartılıp kilomu yazıp başlıyorum
Katılmak isteyen buyursun canlar
@Feraceli ne dersin??
(Bu arada bir yakınım yapmıştı çok kilo verdi. Hemde hurmanın içinde birçok vitamin var, şok diyet olmuyor yani )
Hadi canlar!!
Buyrun,