- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- 31
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Ben diyet yapiyorum suan her sey yiyorum haftada bir kilo gidiyor. Bilemedim önce bunu yapip sonra kendi diyetime devam edip sabitlesem mi diye
Eki Görüntüle 1913390
Buda sıvı diyeti canım,
Kk dan bir arkadaş yapmış bunu da
Hurmadan sonra buna geçiş yapmayı planlıyorum kısmetse
Ben bebek emziriyorum
Ben bebek emziriyorumbahanem de super yapabiliyorsan bravo. Ama ben yapamam bunu
Bende baslayacagım ins 5 gun yaparım inş.uzun sure yapılıyor mu
Yaklaşık 1 aydır rejimdeyim 7 kilo gitti 1 hafta yapsam hızlandırsam kilo vermeyi21 yapanlar olmuş sanırım ama Ender saraç on tarifinde 7 gün diye biliyorum canım.
Ben 8. Günden itibaren sıvı diyetine başlamayı planlıyorum..
Yaklaşık 1 aydır rejimdeyim 7 kilo gitti 1 hafta yapsam hızlandırsam kilo vermeyi
Oo emziriyoersan bol su iç yeter
Bence hiç değilse bir iki öğününü 7 hurma+1 kase yoğurtla atlamanı öneririm
Farkı göreceksin Emin'im
Nickin cok yaraticiYaklaşık 1 aydır rejimdeyim 7 kilo gitti 1 hafta yapsam hızlandırsam kilo vermeyi
Takip edip sessiz sessiz duranlar
3 günün sonunda tartıldım 4 kilo gitmiş
Tavsiye ediyorum ısrarla
hehe sagolNickin cok yaratici
Ödemin olduğunu düşünüyorum canım, çünkü 3 günde 4 kilo vermek imkansız, yağdan yani..
Ben 6 gün yapmıştım 2.900 gram vermiştim, uzun süre geri almadım ama psikolojik olarak çökünce tekrar almaya başladım, bıraktıktan sonra dikkat etmen gerek..
1 haftanın sonucunu çok merak ediyorum, önümüzdeki ay ben de bir süre yapıcam inşaAllah :)
Bende bugün başlıyorum inş
Tatlım en az 2 lt su içiyorum
Birde evde hareket ediyorum yani öyle durmuyorum...
oturduğum yerde bile belimi kollarımı bacaklarımı inceltecek hareketler yapıyorum,
O uykulu ve sersem halim gitti.. zaten kilolu değildim 58-59 kiloydum ama çok farketti