HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Kızlar benimle birlikte yarın başlamak isteyen var mı?
1.65cm boy 61 kiloyum.Hedefim 48 kilo olmak.
Birbirimize destek olabileceğimiz birilerini arıyorum.
Yarın günümün nasıl geçtiğini yazarım.

Kızlar mehaba,
diyete dün başladım.59.8 kilo ile başladım.
2. gün sabahı tartıldım 59.2 kiloyum.yabi 1 günde 600 gr verdim.
İlk gün biraz zorlandım evet ama ikinci gün daha kolay geçti.Yarın sabah tarılıcam tekrar bakalım kaç gram gitmiş.Sürekli buraya yazıyor olacağım.

Çarşamba günü 107.8 kilo ile başladım. Son gün olana kadar tartılmayacağım. Tek sıkıntı kafamın sol tarafı sürekli ağrıyor nedendir bilmiyorum

Çarşamba günü 107.8 kilo ile başladım. Son gün olana kadar tartılmayacağım. Tek sıkıntı kafamın sol tarafı sürekli ağrıyor nedendir bilmiyorum
Düzeltme : Perşembe başlamıştım
Tartılmayacaktım ama bugün dayanamadım . 3 günde 2.7 kilo vermişim En zor bugündü önümden etliekmekler , bizim buraya özgü tuzlu kaymaklı mayalı ekmekler hapurhupur götürüldü ama bir lokma yemedim.

Bugün sabah diyeti bıraktım zira kabız oldum. Sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum. 5 günde 107.8den 103 kiloya düştüm. 4 ve 5inci günler tek öğün yedim sayılır çünkü midem artık almamaya başladı.

Hayır 2.5 litre su içtim en az . Belki bağırsaklarda önceden kalanlar olmuş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü öncesinde de fazla bir şey yemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…