- 4 Eylül 2011
- 19.125
- 67.274
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Bende 78_79 arasıyım. 69 görsem süper olur ama hala yorumlardan öte gidemedim.Bu diyete bende başlamayı düşünüyorum. Aklıma baya yattı. Şu an kilom 77. 10 kilo vermem gerekiyor fakat bi türlü veremedim.
Ben de 69 olsa da razıyım ama 70 'ten bir türlü inemedimBende 78_79 arasıyım. 69 görsem süper olur ama hala yorumlardan öte gidemedim.
Merhaba ben başlamak istiyorum yarın deneyeceğim tekrar siz başladınız mı beraber yapalım mıKızlar bu diyeti devam ettiren var mı?
Ben de yapmak istiyorum ama yanıma bi Yoldaş olsa iyi olurdu
Siz başladınız mı acaba nasıl sonuç iyi oldu muben de başlıyorum yarın bakalım ne kadar gidecek
Eğer buralardaysan başlayalım beraberMerhaba ben başlamak istiyorum yarın deneyeceğim tekrar siz başladınız mı beraber yapalım mı
Merhaba ne yaptınız başladınız mı ben de başlayamadım dahaEğer buralardaysan başlayalım beraber
Ben de yarın sabah başlıyorum ama kahvaltımı normal yapıcam benn peynir zeytin yumurta öğlen hurma yoğurt akşam hurma yoğurt şeklinde yapıcamSelam kızlar. Bende hurmalarımı aldım yarın sabah başlıyorum. Var mı yapmak isteyen beraber çıkalım yola
Çarşamba günü 107.8 kilo ile başladım. Son gün olana kadar tartılmayacağım. Tek sıkıntı kafamın sol tarafı sürekli ağrıyor nedendir bilmiyorum
[/
Bizde yarın başlıyoruz arkadaşla, WhatsApp üzerinden dıyet yapan bayanlar ilee motıvasyon grubu kurduk katılmak isteyen bana msj yada mail atabilir kızlar herkese bol eksilerr
Düzeltme : Perşembe başlamıştımÇarşamba günü 107.8 kilo ile başladım. Son gün olana kadar tartılmayacağım. Tek sıkıntı kafamın sol tarafı sürekli ağrıyor nedendir bilmiyorum
Harikasın maşallahDüzeltme : Perşembe başlamıştım
Tartılmayacaktım ama bugün dayanamadım . 3 günde 2.7 kilo vermişimEn zor bugündü önümden etliekmekler , bizim buraya özgü tuzlu kaymaklı mayalı ekmekler hapurhupur götürüldü ama bir lokma yemedim.
Suyu mu yetersiz içtin acaba hurma lifli bir gıda kabız yapmazBugün sabah diyeti bıraktım zira kabız oldum. Sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum. 5 günde 107.8den 103 kiloya düştüm. 4 ve 5inci günler tek öğün yedim sayılır çünkü midem artık almamaya başladı.