- 4 Eylül 2011
- 19.125
- 67.287
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Ay iyi gidiyordun. Bende if diyeti yapıyorumHayır 2.5 litre su içtim en az . Belki bağırsaklarda önceden kalanlar olmuş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü öncesinde de fazla bir şey yemiyordum
siz yapıyor musunuz.Hadi bakalım bekliyorum yanlız hissetme takipteyim
Buradayım. Kabızlık sorunu olanlar duydum dikkat edinben pazartesi başlıyorum.takipte kalın.böylelikle gaza gelirim.
Benim bildiğim.aslinda tam tersidir.Buradayım. Kabızlık sorunu olanlar duydum dikkat edin
Bende öyle biliyorum ama bünye sanırımBenim bildiğim.aslinda tam tersidir.
Buradayım. Kabızlık sorunu olanlar duydum dikkat edin
Kabızlığı yazan bendim ama bunun bu diyetle alakalı olduğunu söylemedimBenim bildiğim.aslinda tam tersidir.
Bilgi için teşekkür ederim çok geziyorum bilemedim kim yazdıKabızlığı yazan bendim ama bunun bu diyetle alakalı olduğunu söylemedimDiyeti yaparken kabız oldum. Ben diyetten önce bağırsaklarda kalanlar yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Ben iran hurması aldım 5 günde spor yapmadan 5 kilo verdim. Son iki gün tek öğüne düştüm kilonun gidişi de bununla alakalı olabilir (bu kısmı denemeyin )
Kilonun göbek kısmından gittiğini söyleyeyim. O da yoğurttan kaynaklı büyük ihtimal.
Şimdiden kolay gelsin hedefinize ulaşırsınız İnşallah
Kabızlığı yazan bendim ama bunun bu diyetle alakalı olduğunu söylemedimDiyeti yaparken kabız oldum. Ben diyetten önce bağırsaklarda kalanlar yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Ben iran hurması aldım 5 günde spor yapmadan 5 kilo verdim. Son iki gün tek öğüne düştüm kilonun gidişi de bununla alakalı olabilir (bu kısmı denemeyin )
Kilonun göbek kısmından gittiğini söyleyeyim. O da yoğurttan kaynaklı büyük ihtimal.
Harika kilo vermişsiniz tebriklerKabızlığı yazan bendim ama bunun bu diyetle alakalı olduğunu söylemedimDiyeti yaparken kabız oldum. Ben diyetten önce bağırsaklarda kalanlar yüzünden olduğunu düşünüyorum.