Hully'nin Diyet Günlüğü

bence az yemıssın form la kahvaltı olmaz ara öğün olur sabah yumurta peynır domates 1 dılım ekmek şart...yanı genelde boyle olması gerekıo..:=)bu arada kalori sepetini halledebıldın mı

bence az yemıssın form la kahvaltı olmaz ara öğün olur sabah yumurta peynır domates 1 dılım ekmek şart...yanı genelde boyle olması gerekıo..:=)bu arada kalori sepetini halledebıldın mı

ewet ordayım canım çok saol :))

kesınlıkle cok faydasını göreceksın bu sıtenın emınım ama her gun yaz yedıklerını

öğlen yediklerimide yazayım :)) yarım porsiyon menemen 1 adet tavuk bur ( hepsini de yemedim :) 3 yemek kaşığı pilav 5-6 kaşık salata :))))))))
toplamda 796 kalori almışım sabahtan beri nasıl çok mu?

valla ben butun gun o kadar kalori almıorm cok tabı melemen ve ayran yeterdı ekmeksız

valla ben butun gun o kadar kalori almıorm cok tabı melemen ve ayran yeterdı ekmeksız

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........:18::18::18::18::18::18::18::18:
kız bende az diyodum bak şimdi panikledim ne edcem

bişi yapma akşam eve giderken 2 durak önce iner yurursun ama hakıkaten melemen pilav salata tavuk maşallah :=)

valla ne kadar zamanda kilo vermek istediine bağlı...ben 600 kalori alıorm toplamda ama senın 850 falan alman lazım.nerelısın

bişi yapma akşam eve giderken 2 durak önce iner yurursun ama hakıkaten melemen pilav salata tavuk maşallah :=)

kız pilav 2 kaşık yemedim deli :) tavuğunda hepsini yemedim ama menemen yarım tabak yedim salatada 2 kaşık tı yani hepsinden az yedim bide ben akşam yemiyorum ... peki canım sence günde kaç kalori almalıyım ...

pilav yeme zaten artık cok canın ısterse bulgur pilavı ye ben ole yapıorm

valla ne kadar zamanda kilo vermek istediine bağlı...ben 600 kalori alıorm toplamda ama senın 850 falan alman lazım.nerelısın

pilav yeme zaten artık cok canın ısterse bulgur pilavı ye ben ole yapıorm

yaaaa ne bilim yaaaa(( ben ne kadar erken verirsem okdar iyi alında bende günlük 700 kaloriyi geçmim bari:)) ben adıymanlıyım sen yaşım 28 muhasebeciyim:))) kendimi bian yarışmada hissettim haa

o zaman aksamları eşini tak koluna biraz yürüş yap;
ben bugun yedıklerımı yazım mesela
sabah 1/2 kepekli simit ve tulum peyniri
öğlen akdeniz salata
akşamda ne pişirirsem azıcık ve 1 meyve
bu kadar:)

izmirli değilim ama yürüyebilirim :)))

ayrıca yeşil çayını ihmal etme ben arada yanı haftasonları dondurma bıle yıorm 22 gun oldu bugun tam 5.5 kilo verdim..o kadar keyifli bişi ki bu :)ama gun gun yaz bana ben takıp edıcem kaç kilo olduunu :)ve tabı kendımı ve buraya gelen dıer arkadaşları

merhaba arkadaşlar sabah bu topikte tesadüfen kalorisepeti.com u önerdiğinizi gördüm, bende merak ettim açıp bi bakayım dedim, gerçekten hoşuma gitti,

Hemen üye olup kalori hesabına başladım benm hedefim 28 günde 4kilo vermek

70 kiloyum, günde 827 kalori almam lazımmış

Şimdiye kadar 485 kalori aldım

hadi bakalım faydasını görürsem burdan yazacagım umarım bu sefer istikrarlı olurum da bozmam

tamam panpa :))) valla beni takip etmen müthiş olur..... çok mutluyum Umarım bende senin gibi verebilirim bu fazlalıkları .... Ayyyy benim kocamla mı ? O benimle konuşmaya bile üşenen biri nerde kaldı ki yürüyüşe çıkalım beraber
Yürüyüşü yaparsam sabahları işe yürüyerek gelebilirim ama oda sıcakta çekilmiyor die üşeniyom.. Aslında bi mezdeke müzik olsa evde göbek atcam ama işte net yok ewedede oda kalıyo anca yapabildiğim kada ev temizliği yapacam..bakalım neler olcak şimdiden yorul valla

valla 15 günde verirsin 4 kilo bence:)ben de siteden memnunum kaçamak yapmadığınız herşeyi yazdığınız sürece zayıflarsınız
bol su ve yeşil çayda için ama ben öyle yapıorm ve 50 olmama 4 kilocuk kaldı

canım bahane bulma sıcak mıcak sabah serın olur tak gözluunu bide ac radyonu geveze var hem onu dınlersın yada müzik dinlersin..Valla sen hele bı zayıfla eşin yanından ayrılmaz:)
bu erkeklerde deısık valla

Ben de senin gibi evlendikten sonra 6 kilo aldım o kiloarı veremeden bir de hamile kalıp doğum yaptım artı on kilo daha eklendi yani ( Şimdi en az 15- 16 kilo vermem lazım. Ama bebeğim daha beş aylık ve ek gıda almıyor henüz sadece anne stü veriyorum. Bu da benim rejim yapma direncimi kırıyor. Doğum sonrası bir kilo bile veremedim ( Durumum vahim yani.
Ama seni tebrik ediyorum sen 55 kiloya ulaşmışsın benim için de ideal 55. Banabence 51 e düşme çok da çiroz olmanın bi anamı yok. Ama kendie kilo alma payı bırakayım dersen tabi ki mantıklı. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…