bence az yemıssın form la kahvaltı olmaz ara öğün olur sabah yumurta peynır domates 1 dılım ekmek şart...yanı genelde boyle olması gerekıo..:=)bu arada kalori sepetini halledebıldın mı
valla ben butun gun o kadar kalori almıorm cok tabı melemen ve ayran yeterdı ekmeksız
bişi yapma akşam eve giderken 2 durak önce iner yurursun ama hakıkaten melemen pilav salata tavuk maşallah :=)
valla ne kadar zamanda kilo vermek istediine bağlı...ben 600 kalori alıorm toplamda ama senın 850 falan alman lazım.nerelısın
pilav yeme zaten artık cok canın ısterse bulgur pilavı ye ben ole yapıorm
yok izmirliysen fyuruyuse başlatıcaktım senı
izmirli değilim ama yürüyebilirim :)))
o zaman aksamları eşini tak koluna biraz yürüş yap;
ben bugun yedıklerımı yazım mesela
sabah 1/2 kepekli simit ve tulum peyniri
öğlen akdeniz salata
akşamda ne pişirirsem azıcık ve 1 meyve
bu kadar:)
ayrıca yeşil çayını ihmal etme ben arada yanı haftasonları dondurma bıle yıorm 22 gun oldu bugun tam 5.5 kilo verdim..o kadar keyifli bişi ki bu :)ama gun gun yaz bana ben takıp edıcem kaç kilo olduunu :)ve tabı kendımı ve buraya gelen dıer arkadaşları
tamam panpa :))) valla beni takip etmen müthiş olur..... çok mutluyumUmarım bende senin gibi verebilirim bu fazlalıkları .... Ayyyy benim kocamla mı ? O benimle konuşmaya bile üşenen biri nerde kaldı ki yürüyüşe çıkalım beraber
Yürüyüşü yaparsam sabahları işe yürüyerek gelebilirim ama oda sıcakta çekilmiyor die üşeniyom.. Aslında bi mezdeke müzik olsa evde göbek atcam ama işte net yok ewedede oda kalıyo anca yapabildiğim kada ev temizliği yapacam..bakalım neler olcak şimdiden yorul valla
Arkadaşlar merhaba...Ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...Bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..Bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.Gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?