Ben de senin gibi evlendikten sonra 6 kilo aldım o kiloarı veremeden bir de hamile kalıp doğum yaptım artı on kilo daha eklendi yani( Şimdi en az 15- 16 kilo vermem lazım. Ama bebeğim daha beş aylık ve ek gıda almıyor henüz sadece anne stü veriyorum. Bu da benim rejim yapma direncimi kırıyor. Doğum sonrası bir kilo bile veremedim ( Durumum vahim yani.
Ama seni tebrik ediyorum sen 55 kiloya ulaşmışsın benim için de ideal 55. Banabence 51 e düşme çok da çiroz olmanın bi anamı yok. Ama kendie kilo alma payı bırakayım dersen tabi ki mantıklı. Kolay gelsin
tamam panpa :))) valla beni takip etmen müthiş olur..... çok mutluyumUmarım bende senin gibi verebilirim bu fazlalıkları .... Ayyyy benim kocamla mı ? O benimle konuşmaya bile üşenen biri nerde kaldı ki yürüyüşe çıkalım beraber
Yürüyüşü yaparsam sabahları işe yürüyerek gelebilirim ama oda sıcakta çekilmiyor die üşeniyom.. Aslında bi mezdeke müzik olsa evde göbek atcam ama işte net yok ewedede oda kalıyo anca yapabildiğim kada ev temizliği yapacam..bakalım neler olcak şimdiden yorul valla
bende evlendikten sonra 7 kilo aldım şimdi bu kiloları vermeden hamile kalmak istemiyorumilk etapta 1 ayda 4kilo versem yeter bana
bende kilo vermek istiyorum....kolari yazdığınız site nasıl oluyo kızlar banada yardımcı olun??????[/QUOTE
canım kalori sepeti sitenın adı bı uye ol zaten herseyı görceksın sonra yedıın herseyın kalorısını otomtk hesaplıo
EİNSTEİN MRB
öNCELİKLE ALLAH BAĞIŞLsın bebısını bende anne olmaya hazırlanmak ıcın zaten bu kadar cok kılo vermek ıstıorm.dogumdan sonrası rahat olsun dıe
bıde sen annesın ve emzırıosn tabıkı rejım yapman doğru olmaz ama sut verdıkce zaten zayıflanıomus sadece bebeısını arabasına bındırıp her gun 1 sAAT YURUSEN II OLUR EPEY FAYDASI OLUR.ZATEN ONUN LA ILGILENIRKEN YETERI KADAR KALORİ HARCIOSNDUR
bende evlendikten sonra 7 kilo aldım şimdi bu kiloları vermeden hamile kalmak istemiyorumilk etapta 1 ayda 4kilo versem yeter bana
hully sen spor da yapıyormusun? yoksa sadece kalori sayımı ile mi gitti 21 günde kilolar
Canım teşekkürler. Hamilelik için veriyorsan kiloları gerçekten mantıklı ben ikinciyi düşünüyorum keşke 50 ye inip öyle hamile kalsam ama ben bir sene içinde düşündüğüm için o kadar kilo veremem. Emzirmek bana kilo verdirmedi desem :)) ben yedim bi güzel sonra da kilo falan veremedim. Zaten doğumda da sadece bebişin kilosu çıktı yani öyle yarısı gider vs olmadı. Düğünümde 55-56 kiloydum. Hamile kaldığımda 61-62 civarıydım 74 ile doğuma gittim .Doğum sonrası eve geldim 71 kiloydum hem de bebeğim 3380 doğduğu halde. Yani sadece bebişin kilosu çıkmış benden( Şimdi 70 kiloyum beş aydır bi 69 bir 71 gidip geliyorum 68 i bile göremedim.
Bence de kiloları vermeden hamile kalma sonrasında zor oluyor valla Allah gönlüne göre versin..
İkiniz de kiloları verin sonra hamile kalıp rahat edin :))
Emziriken süt olsun diye insan ne yediğini görmüyor valla benden söylemesi :))
ben ne kadar az yesem de işyerinde bütn gün oturdugum için hareketsizlikten kilo veremiyorum, dün evde yarım saat leslie senson yaptım umarım bugunde fırsat bulabilirm, eve giderken de iki durak önce inip yürüyecem
10 gün tavuk salata diyeti yaprak ve 45 dk leslie sensonla yürüyerek 2.5 kg verdim ama tavuktan tiksindim, tek gıda ile biyere kadar biyerden sonra tıkanıyor insan
tesekkur edrim hullycim bende yeni ewlendim yaklaşık bir ay oldu dikkat etmezsem kilalar belam olacak yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?