Hully'nin Diyet Günlüğü

bende evlendikten sonra 7 kilo aldım şimdi bu kiloları vermeden hamile kalmak istemiyorum ilk etapta 1 ayda 4kilo versem yeter bana

EİNSTEİN MRB
öNCELİKLE ALLAH BAĞIŞLsın bebısını bende anne olmaya hazırlanmak ıcın zaten bu kadar cok kılo vermek ıstıorm.dogumdan sonrası rahat olsun dıe
bıde sen annesın ve emzırıosn tabıkı rejım yapman doğru olmaz ama sut verdıkce zaten zayıflanıomus sadece bebeısını arabasına bındırıp her gun 1 sAAT YURUSEN II OLUR EPEY FAYDASI OLUR.ZATEN ONUN LA ILGILENIRKEN YETERI KADAR KALORİ HARCIOSNDUR

medne senın boy ve kılo kaç su an ve kaç kılo vermek ıstıosn

bende kilo vermek istiyorum....kolari yazdığınız site nasıl oluyo kızlar banada yardımcı olun??????

tesekkur edrim hullycim bende yeni ewlendim yaklaşık bir ay oldu dikkat etmezsem kilalar belam olacak yoksa :)

Canım teşekkürler. Hamilelik için veriyorsan kiloları gerçekten mantıklı ben ikinciyi düşünüyorum keşke 50 ye inip öyle hamile kalsam ama ben bir sene içinde düşündüğüm için o kadar kilo veremem. Emzirmek bana kilo verdirmedi desem :)) ben yedim bi güzel sonra da kilo falan veremedim. Zaten doğumda da sadece bebişin kilosu çıktı yani öyle yarısı gider vs olmadı. Düğünümde 55-56 kiloydum. Hamile kaldığımda 61-62 civarıydım 74 ile doğuma gittim .Doğum sonrası eve geldim 71 kiloydum hem de bebeğim 3380 doğduğu halde. Yani sadece bebişin kilosu çıkmış benden ( Şimdi 70 kiloyum beş aydır bi 69 bir 71 gidip geliyorum 68 i bile göremedim.

bende evlendikten sonra 7 kilo aldım şimdi bu kiloları vermeden hamile kalmak istemiyorum ilk etapta 1 ayda 4kilo versem yeter bana

Bence de kiloları vermeden hamile kalma sonrasında zor oluyor valla Allah gönlüne göre versin..

İkiniz de kiloları verin sonra hamile kalıp rahat edin :))
Emziriken süt olsun diye insan ne yediğini görmüyor valla benden söylemesi :))

hully sen spor da yapıyormusun? yoksa sadece kalori sayımı ile mi gitti 21 günde kilolar

canım ben hafta 2 gun yuruorm 1 saat ama bunu onceden de yapodum bu hafta sadece evde mekık cektım bol bol temızlık yaptım çamaşır yıkadım bıde 600 kaloriyi gecmedım bu cok sağlıksız bılıorm ama ben hıc rahatsız olmadım aksıne hafıfleyınce daha ıyı hıssedıorm kendımı bıde yesıl çayı cok tavsiye ederım

bende yeşil çay içmeyi seviyorum fakat çok sık lavaboya gidiyorum ve bu çok sıkıcı geliyo sizdede aynı etki olyo mu kızlar?????

ben ne kadar az yesem de işyerinde bütn gün oturdugum için hareketsizlikten kilo veremiyorum, dün evde yarım saat leslie senson yaptım umarım bugunde fırsat bulabilirm, eve giderken de iki durak önce inip yürüyecem

10 gün tavuk salata diyeti yaprak ve 45 dk leslie sensonla yürüyerek 2.5 kg verdim ama tavuktan tiksindim, tek gıda ile biyere kadar biyerden sonra tıkanıyor insan

bende aksine yeşilçayı sevmiyorum ama dünden itibaren her gün 1 fincan içmeye karar verdim ne kadar sevmesemde ,, bi an önce gitsin şu kilolar :))

benım kuzenımde oyleydı senın gıbı oda 63 oldu sımdılık ama bebeği 11 aylık oldu onun yanı ınan gıdıo kılolar ama moral bozuk oluo evlat ıcın kılo almaya deger bence:)1 sene ıcındede kalmaz o kılolar

canım ben oyle yapmıorm genelde sabahları yumurta domates peynır salatalık ve uno denge light ekmek yıorm
oglen akdenız salata yıorm
aksama kadar cok acıkırsam eger cabuk corba yapıorm onun kalorısı cok az
aksamda evde ne yaptıysam azıcık yıorm ekmeksız bıde salata yada yoğurt
bazen canım cıkolata cekıo bı parca yıorm dondurma cekıo 1 top yıorm ama buna ragmen zayıflıorm

tesekkur edrim hullycim bende yeni ewlendim yaklaşık bir ay oldu dikkat etmezsem kilalar belam olacak yoksa :)

canım benım ne demek hayırlı olsun allah mutlu etsın bencede dıkkat et ama tadınıda cıkar bu gunlerının

arkadaşlar herkes kilosunu ve hedef kılosunu yazabılır mı burdan takıp edelım her hafta kım kaç kılo vermıs bakalım tabı kalori seopetınıde kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…