- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevıyenız yerlerde tayyip askerlik arkadaşını snaıyorum
işte bu cevap bıle sevıyenızı süper gösteriyor,Hayirdir sen niye gocundun??? Yaranmi var??
işte bu cevap bıle sevıyenızı süper gösteriyor,
çok mutlu oldumMesajimi alintilayip kendi kendine gocunma, hoslanmiyorsan es gecersin cevap yazip polemik yaratmak zorunda degilsin...
Ben seviyesizim sen mükemmel seviyedesin tamam mi mutlu oldunmu?
Cocuk gibisiniz ya....
kız ben ilkini yapamadım daha, bi tane yaptım olmadı :)6 çocuk mu dedi biri
La ben daha 2.ciyi doguramiyorum
6 çocuk mu dedi biri
La ben daha 2.ciyi doguramiyorum
6 çocuk, bir kaç daireEşim de öyle yaptı. Çalış ev geçindir birikim derken 9 yıl 6 çocuk bir kaç da daire. Çok şükür
Neden yetim kıza maaş var da erkek çocuğa yok? 3 yaşında babasız 17 yaşında annesiz kalan birini biliyorum. Destek almak bu çocuğun da hakkı değil mi?
Bana çok ilginc geldi9 senede bir de.
Kadina siddetten baska birsey degil bu.
Eşim de öyle yaptı. Çalış ev geçindir birikim derken 9 yıl 6 çocuk bir kaç da daire. Çok şükür
Nasıl bir cesaret bu sendeki 6.bebeğe hamilesin..
Ya onu geç dans uni.okuyor 88 doğumlu kardeşimiz sen de ben de öyle gayret yok vallahaHahahaalgı meselesi. Hayat görüşü. Çok şükürlük bir durum göremedim ben :) hayır maddi olarak eyvallah. 6 çocuğun duygusal ihtiyaçları nasıl tatmin edilir dersleriyle nasıl ilgilenilir sosyal gelişimlerine nasıl odaklanılır bilemedim.
9 senede 3. bile çılgınlık benceHahahaalgı meselesi. Hayat görüşü. Çok şükürlük bir durum göremedim ben :) hayır maddi olarak eyvallah. 6 çocuğun duygusal ihtiyaçları nasıl tatmin edilir dersleriyle nasıl ilgilenilir sosyal gelişimlerine nasıl odaklanılır bilemedim.
Bana çok ilginc geldi
6 çocuk 9 sene birkaç daire
Bu nasıl bir zenginlik abi :)))
Ha bir de uni. bitirme gayreti
Harbiden bu işte bir terslik değil bu terslikte bir iş var diyesim geldi![]()
Sen bilirsin ne cesareti olduğunu :))
Gaza bile gelemiyorum aus okuduklarimdan sonra önümdeki dosyayı yere fırlatıpHey gidi kontes hey , sen kızını bırakıp işe başlasam mı başlamasam mı diye kumru gibi düşün ; insanlar her sene doğurup bir de okusun , bir de evleri dizsin .Ev ekonomisi değil monopoly mübarek![]()