- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Acikca ozelden yazabilir misinz acabaUygulama adı vermek yasak mı bilmiyorum ama te.....m uygulamasından sınava hazırlananlara ve şuan hukuk okuyan benzer durumdaki kişilere ulaşıp sorarsaniz belki bir fikir oluşur.
Seviyorum ben okulu mu biraktiniz cok buyuk emek nasil birakabildinizben hukuk’u bıraktım şahsen, sevmek lazım herkes yapamaz. mesele zorluk da değil nasıl desem, meslek aşkı olması şart gibi.
Tesekkurler.sonrasi is bulabilir miyim kismi da dusunduruyorBen 25 yaşındayım, hukuk okuyorum ve sınıfımızda 35-40 yaş grubunda birçok hukuk okuyan öğretmen, mühendis var. Hukuk fakültesi çok karışık yaş grubu olan bir bölüm, kazanabilecek düzeydeyseniz ve istediğiniz bir bölümse denemeniz için hiçbir engel yok bana göre.
Is neden bulunamiyor.gordugum kadariyla herkes dava acma.pesindeHukuk okuması kolay iş bulması zor bir meslek. Her zaman diyorum bir aklım bir şansım daha olsa okumazdım diye. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama mesleki gelecek kaygısı ile olunmayacak bir meslek. Onu belirtmem lazım. Onun dışında gayet keyifli, okuması hoş bir bölüm.
40 yasinda hakim olamaz 35 yas siniri var diye biliyorum.ama harika ciddenArkadaşımın eşi öğretmenken okudu hukuk. Staj zamanı ücretsiz izin almıştı. Adam şimdi hakim. Sanırım hakim olduğunda 40 vardı yaşı.
Yapılabilir yani. Tepki çekmezsiniz neden çekesiniz. Bence takdir bile edilirsiniz.
Avukat olmak istiyorumHukuk okuduktan sonra ne yapmak istiyorsunuz kariyer anlamında ona göre bir tavsiye vereyim ben
bence okumak isteyen herkes istediğini okumalı... bunu yapıp yapamayacağınızı da en iyi siz bilirsinizHep hayalimdi lakin yas kemale erdi geldim 38 e.ogretmenim.hukuk okuyayim diyorum yks ye girip.sanirim cesaretlendirilmeye ihtiyacim var.hukukcular bana fikir verebilir misiniz ?yapar miyim sizce?olur mu ki el yardim
Bir de ozel okul ucretleri yil yil artiyor mu hangi okulda hukuk rahattir
Ben fakültede okurken orta yaşlı pek çok insan vardı sınıfımızda, hatta daha yaşlılar da vardı. Hukuk zor bir bölüm ancak azimle yapılabilir.Avukat olmak istiyorum
Evet o konuyu açan bendim üstelik istanbul üniversitesi hukuk mezunuyum ben böyleysem milleti siz düşününmatematiğiniz kötüyse çok çalışmanız lazım. devlette zorlarlar diyorsunuz ama bu sizin idealinizse, kaliteli bir hukuk eğitimi almak istiyorsanız zorlanmaniz gerek zaten. özel üniversitede hukuk okumuş olmak için okuyacaksaniz iş bulmaniz da bir o kadar zor olur diye düşünüyorum. stajlarda neler çektikleri ortada. geçen bir hukuk mezunu iş bulamamaktan vs biktigi için KPSS'ye hazirlanmakla ilgili konu açmıştı. yani zor olmasın istiyorsanız hiç kalkışmayın, çünkü zor. herkes dava açıyor ama bir sürü de mezun veriyor hukuk fakülteleri her sene. bu benim hayalim, uğruna her şeyi yapmaya hazırım diyorsanız ne ala ama. bizim fakültede (hukuk değil) gençken hayali orada o bölümü okumak olan emekli asker, mühendis emeklileri vardı; her derse özenle geliyorlardı. böyleyse çok saygı duyarım
Doğrudur tahminim öyleydi. Belki de yaşı küçüktür öyle gösteriyordu :)40 yasinda hakim olamaz 35 yas siniri var diye biliyorum.ama harika cidden
Yeni mezun için tutunmak çok zor. Çevre elde etmek gerekiyor. Her yer avukat çünkü. Kendi büroda çalışmak bir dert, sgklı çalışan olmak ayrı dert.Is neden bulunamiyor.gordugum kadariyla herkes dava acma.pesinde
Mezun olduktan sonra senin için iş problem olmaz, kendi ofisini açmamış olsan bile Milli Eğitim Bakanlığında avukat olarak görev de yapabilirsin. Hayallerinin peşini bırakma, Allah yolunu açık etsin.Avukat olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?