- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 53
- 38
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Okunur ama zor okunur. Ozel okullar hakkinda bir fikrim yok ve okudugunuz okula gore tepkiler degisiklik gosterirBacagim kalin ne giyeyim dert,kayinvalidem bana burun büktu dert bu mu degil.
Dert kismi bu yastan sonra okunur mu? Tepkiler nasil olur?yapabilir miyim?
Matematigim pek iyi degil sozelciyim.tarih,cografya iyidir bakmaliyim ama.ozel dusunuyorum.devlette cok zorlarlar gibi geliyorHukuk fakültelerinde okuyan öğretmenler de mevcut. Yaşı otuzlarda kirklarda olanlar da var tabii ki. Özel okullar hakkında emin değilim ama yıl yıl artıyor olarak biliyorum. Ama devlet üniversitelerini kazanmak öyle zor değil. Matematiğiniz nasıl, iyiyse kazanma ihtimaliniz yüksek.
Tesekkur ederim.umarim.ya okuyup bitieince istifa edecegim meb den avukatlikta gecinebilir miyim?yapabilir miyim bosuna okuma mi dersiniz?hukukcular bi yazabilirse sevinirimYaşın bir önemi yok. 50 yaşında içinde ukte kalmasın diye hayalindeki bölümü okuyan birini tanıyorum;fakat hukuk okumadığım için size bu konuda yardımcı olamayacağım. Cesaretlendirmeye geldim. Halledersiniz, sorular bana çok kolay geliyor. Sanki eski zorluğu yok artık. Bence devlet bile kazanırsınız.
Açıkçası yks de kaç net yapmak gerekir, suanki sisteme göre hangi dersten ne kadar yapmak gerekir bilmiyorum ama matematik önemli diye biliyorum. İnternetten hangi netlere hangi sıralama gelir diye bir bakın, sonra üniversitelerin sıralamasına bakın bir fikir edinmiş olursunuz. Yanlış bir fikir belirtmiş olmak istemem ama özel üniversitelerde de duyulduğu kadar kolay olmayabilir. Üniversiteden üniversiteye fark edebilir. Bölümün kendisi de kolay değil. Ama öyle yapılamayacak kadar da zor değildir neticede yapan birçok kişi var.Matematigim pek iyi degil sozelciyim.tarih,cografya iyidir bakmaliyim ama.ozel dusunuyorum.devlette cok zorlarlar gibi geliyor
Siz hukuk fakultesinde mi okuyorsunuz?
Baktim fiyatlar ucuk degil,odenebilir.Çalışırsanız kazanıp okursunuz ama zorunlu stajları var. O stajlarda da şartlar pek iyi değil çoğu hukuk öğrencisi bunun mücadelesini veriyor. Gençken çekilir ama belli bir yaştan sonra stajyer muamelesini çekebilir misiniz bilemiyorum. Özellerde sıralamalar yüksek değil. Fiyatlar şehre ve okula göre değişir. 45-70 bin arası olsa gerek.
Sozelciyim bolumu yaparim benceAçıkçası yks de kaç net yapmak gerekir, suanki sisteme göre hangi dersten ne kadar yapmak gerekir bilmiyorum ama matematik önemli diye biliyorum. İnternetten hangi netlere hangi sıralama gelir diye bir bakın, sonra üniversitelerin sıralamasına bakın bir fikir edinmiş olursunuz. Yanlış bir fikir belirtmiş olmak istemem ama özel üniversitelerde de duyulduğu kadar kolay olmayabilir. Üniversiteden üniversiteye fark edebilir. Bölümün kendisi de kolay değil. Ama öyle yapılamayacak kadar da zor değildir neticede yapan birçok kişi var.
Neden olmasın? Eskiden flörtleştiğim biri vardı, eski sevgilisi 28 yaşında hukuk okumaya başlamış iki üniversite sonrası. 30’larında avukat olmuş yani. Gayet de kadının kendi ofisi vardı, avukatlık yapıp para kazanıyordu. Stalkladığımda mesleğini çok seven bir kadın olduğunu gördüm.Tesekkur ederim.umarim.ya okuyup bitieince istifa edecegim meb den avukatlikta gecinebilir miyim?yapabilir miyim bosuna okuma mi dersiniz?hukukcular bi yazabilirse sevinirim
Uygulama adı vermek yasak mı bilmiyorum ama te.....m uygulamasından sınava hazırlananlara ve şuan hukuk okuyan benzer durumdaki kişilere ulaşıp sorarsaniz belki bir fikir oluşur.Sozelciyim bolumu yaparim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?