🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızımın futbol macı vardı onu maça götürdüm inanmıyorum bu kadar mı kötü Türkçem
Kızımın maçı var buraya kadar tamam
Onu sürdüm diyince kafam gitti maç nereye sürülür gibi deli sorular geldi aklıma en iyisi sorayım dedim

Kızımın maçı var buraya kadar tamam
Onu sürdüm diyince kafam gitti maç nereye sürülür gibi deli sorular geldi aklıma en iyisi sorayım dedim
Bazen kelimeleri İsveççe gibi düşünüyorum yazıyorum. Örneğin isveccede sadece sürdüm diye söylenir, yani arabayla sürdüm demene gerek yok . Sanırım iyice alıştırma yapmam lazım

Bazen kelimeleri İsveççe gibi düşünüyorum yazıyorum. Örneğin isveccede sadece sürdüm diye söylenir, yani arabayla sürdüm demene gerek yok . Sanırım iyice alıştırma yapmam lazım
Zamanla alışırsın canım bizde alışırız

Kahvaltı yapıldı etraf toplandı . Ne hos toplasam da arkamı dönünce aynı
Akşama balık salata var .
Çamaşır katlanmaktan hiç hoşlanmamıyorum biraz çamaşırın var onları halledeyim .
20 yıllık annemlerin komşusu bugün vefat etmiş .
90 yaşındaydı . Cok tatlı dilli kibar bir adamdı eşiyle iliskilerine herkes hayranlıkla bakardı . Toprağı bol mekanı cennet olsun .

Kızlar youtube’da seher akgül diye biri var , çok güzel kürler paylaşıyor sağlıklı kilo vermek için yapılacak şeyleri falan paylaşıyor

Ben de yeni keşfettim instagramda da takip etmeye başladım

Tarçınlı türk kahvesi diye bir paylaşımı var yağ yakmaya yardımcı ve iştah kapatıcı özelliği varmış birçok kişi denemiş memnun kalmış

Bugün yaptım tadı gayet güzel bakalım işe yarayacak mı

Daha bir sürü paylaşımı var

İlgilenenler bakabilir youtube veya instagramdan

Başınız sağolsun canım

Benim annemlerin de komşuları hep 30 yıllık komşuluklar artık aile gibiler. Bilirim o komşuluk duygusunu eminim annenler çok üzülmüştür

Mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun canım

Benim annemlerin de komşuları hep 30 yıllık komşuluklar artık aile gibiler. Bilirim o komşuluk duygusunu eminim annenler çok üzülmüştür

Mekanı cennet olsun
Komşuluk gerçekten cok başka . Cok üzüldüm mekanı cennet Allah hepimize öyle guzel uzun bir ömür nasip etsin canım .
Kahve olayına gelecek olursa yaparken mi tarçın ekleyecegiz ne kadar ekleyelim bir fincana mantıklı aslında tarçın şekeri dengeler iştah kaptır

Allah rahmet eylesin

Evet canım normal kahve yaparken kaşığın ucuyla tarçın da atıyorsun o şekilde pişiriyorsun kahveyi. Tadı gayet güzel

Soğanlarım çillenmiş onları ayıkladım dün gece kuru fasulye ıslattı akşama kuru fasulye bulgur pilavı turşu soğan salatası yogurt var bugün yarına ne yapcam düşünüyorum işe gitcem. Çamaşır yıkandı onları astım başım tuttu yine uzandım biraz eşim kızıma ödev yaptırıyor kalpten giderim birgün diyor çok asi bir çocuk

Tamam canım listeye ekliyorum kitabı bitirince adını yazarsın
Mutlu pazarlar canım
Günaydın kızlar , hayırlı pazarlar herkese. Bugün biraz erkenciyiz, kızımın maçı var onu sürdüm az önce . Oğluşla beraber pazar tembelliği yapıyoruz.
Ohhhh bol bol dinlen canım
Teste gerek yok eşim yok zaten yanımda
Hayirli mutlu pazarlar
Hayırlı pazarlar canım
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun

Bende yarın yapacam kuru fasulye

Hoş geldin canım nasılsın insanın evi farklı oluyor tabiki ama annende yardımcı olur sana

Mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…