Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada mutlu pazarlar canım, hosgeldin !Hayirli mutlu pazarlar
Kızımın maçı var buraya kadar tamamKızımın futbol macı vardı onu maça götürdüm inanmıyorum bu kadar mı kötü Türkçem
Bazen kelimeleri İsveççe gibi düşünüyorum yazıyorum. Örneğin isveccede sadece sürdüm diye söylenir, yani arabayla sürdüm demene gerek yok . Sanırım iyice alıştırma yapmam lazımKızımın maçı var buraya kadar tamam
Onu sürdüm diyince kafam gitti maç nereye sürülür gibi deli sorular geldi aklıma en iyisi sorayım dedim
Zamanla alışırsın canım bizde alışırızBazen kelimeleri İsveççe gibi düşünüyorum yazıyorum. Örneğin isveccede sadece sürdüm diye söylenir, yani arabayla sürdüm demene gerek yok . Sanırım iyice alıştırma yapmam lazım
Hoş buldum ☺Sanada mutlu pazarlar canım, hosgeldin !
Başınız sağolsun canımKahvaltı yapıldı etraf toplandı . Ne hos toplasam da arkamı dönünce aynı
Akşama balık salata var .
Çamaşır katlanmaktan hiç hoşlanmamıyorum biraz çamaşırın var onları halledeyim .
20 yıllık annemlerin komşusu bugün vefat etmiş .
90 yaşındaydı . Cok tatlı dilli kibar bir adamdı eşiyle iliskilerine herkes hayranlıkla bakardı . Toprağı bol mekanı cennet olsun .
Komşuluk gerçekten cok başka . Cok üzüldüm mekanı cennet Allah hepimize öyle guzel uzun bir ömür nasip etsin canım .Başınız sağolsun canım
Benim annemlerin de komşuları hep 30 yıllık komşuluklar artık aile gibiler. Bilirim o komşuluk duygusunu eminim annenler çok üzülmüştür
Mekanı cennet olsun
Bence de ...Keşke bunlarıda düşünseler , sanki herkesin elinin altında bilgisayar ve full internet varmış gibi ...
Allah rahmet eylesinKahvaltı yapıldı etraf toplandı . Ne hos toplasam da arkamı dönünce aynı
Çamaşır katlanmaktan hiç hoşlanmamıyorum biraz çamaşırın var onları halledeyim .
90 yaşındaydı . Cok tatlı dilli kibar bir adamdı eşiyle iliskilerine herkes hayranlıkla bakardı . Toprağı bol mekanı cennet olsun .
Amin Ablacim. Allah sana çocuklarına uzun ömür versinAllah rahmet eylesin
Evet canım normal kahve yaparken kaşığın ucuyla tarçın da atıyorsun o şekilde pişiriyorsun kahveyi. Tadı gayet güzelKomşuluk gerçekten cok başka . Cok üzüldüm mekanı cennet Allah hepimize öyle guzel uzun bir ömür nasip etsin canım .
Kahve olayına gelecek olursa yaparken mi tarçın ekleyecegiz ne kadar ekleyelim bir fincana mantıklı aslında tarçın şekeri dengeler iştah kaptır
Tamam canım listeye ekliyorum kitabı bitirince adını yazarsınGünaydın kızlar dün çocukları gazinoya götürdüm çok sakindi hamburger yediler meyve suyu içtiler bende çay içtim gelirken ekler aldım 4 tane çayın yanına yeriz diye hiç güzel yapmamışlar 35 TL gibi bişry tuttu dün akşam kitap okudum 95 sayfa artık düzenli okumaya çalışcam benide yaz Kmsl Hnd canım
Mutlu pazarlar canımSelam kızlar herkese mutlu pazarlar :)
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım
Yatak çarşaf nevresim değiştirdim makineye attım yıkanıyorlar
Akşama fırında tavuk patates yapacağım tavukları soslarım birazdan dinlensinler
Ohhhh bol bol dinlen canımGünaydın kızlar , hayırlı pazarlar herkese. Bugün biraz erkenciyiz, kızımın maçı var onu sürdüm az önce . Oğluşla beraber pazar tembelliği yapıyoruz.
Teste gerek yok eşim yok zaten yanımdaTest ?
Hayırlı pazarlar canımHayirli mutlu pazarlar
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunKahvaltı yapıldı etraf toplandı . Ne hos toplasam da arkamı dönünce aynı
Bende yarın yapacam kuru fasulyeSoğanlarım çillenmiş onları ayıkladım dün gece kuru fasulye ıslattı akşama kuru fasulye bulgur pilavı turşu soğan salatası yogurt var bugün yarına ne yapcam düşünüyorum işe gitcem. Çamaşır yıkandı onları astım başım tuttu yine uzandım biraz eşim kızıma ödev yaptırıyor kalpten giderim birgün diyor çok asi bir çocuk
Hoş geldin canım nasılsın insanın evi farklı oluyor tabiki ama annende yardımcı olur sanaGünaydınlar tünaydınlar annem ve çocuklarla bol kalorili pazar kahvaltımızı yaptık geleli 10 gün olmuş...hem çok çabuk hem de yavaş geçiyor zaman..
Annemin evi epeyce büyük..iki odayı işgal ettik yerleştik..hatta salonu sayarsak 3 ( oğlum salonu canlı ders ve arkadaşları ile online oyun merkezi yaptı ) tabi insanın kendi evi kendi düzeni başka ama...yine de şükür sağ olsun o da biz rahat edelim diye çabalıyor...
Herkese mutlu günler dilerim