• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızımın futbol macı vardı onu maça götürdüm 😂😂🙈🙈 inanmıyorum bu kadar mı kötü Türkçem 😭😭
Kızımın maçı var buraya kadar tamam 😂😂
Onu sürdüm diyince kafam gitti maç nereye sürülür gibi deli sorular geldi aklıma en iyisi sorayım dedim 😂😂😂

Kızımın maçı var buraya kadar tamam 😂😂
Onu sürdüm diyince kafam gitti maç nereye sürülür gibi deli sorular geldi aklıma en iyisi sorayım dedim 😂😂😂
Bazen kelimeleri İsveççe gibi düşünüyorum yazıyorum. Örneğin isveccede sadece sürdüm diye söylenir, yani arabayla sürdüm demene gerek yok . Sanırım iyice alıştırma yapmam lazım 😫

Bazen kelimeleri İsveççe gibi düşünüyorum yazıyorum. Örneğin isveccede sadece sürdüm diye söylenir, yani arabayla sürdüm demene gerek yok . Sanırım iyice alıştırma yapmam lazım 😫
Zamanla alışırsın canım bizde alışırız :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Kahvaltı yapıldı etraf toplandı . Ne hos toplasam da arkamı dönünce aynı 🤫🤫
Akşama balık salata var .
Çamaşır katlanmaktan hiç hoşlanmamıyorum 🙃🙃 biraz çamaşırın var onları halledeyim .
20 yıllık annemlerin komşusu bugün vefat etmiş .
90 yaşındaydı . Cok tatlı dilli kibar bir adamdı eşiyle iliskilerine herkes hayranlıkla bakardı . Toprağı bol mekanı cennet olsun .🙏🙏

Kızlar youtube’da seher akgül diye biri var , çok güzel kürler paylaşıyor sağlıklı kilo vermek için yapılacak şeyleri falan paylaşıyor

Ben de yeni keşfettim instagramda da takip etmeye başladım

Tarçınlı türk kahvesi diye bir paylaşımı var yağ yakmaya yardımcı ve iştah kapatıcı özelliği varmış birçok kişi denemiş memnun kalmış

Bugün yaptım tadı gayet güzel bakalım işe yarayacak mı

Daha bir sürü paylaşımı var

İlgilenenler bakabilir youtube veya instagramdan

Çamaşır katlanmaktan hiç hoşlanmamıyorum 🙃🙃 biraz çamaşırın var onları halledeyim .
90 yaşındaydı . Cok tatlı dilli kibar bir adamdı eşiyle iliskilerine herkes hayranlıkla bakardı . Toprağı bol mekanı cennet olsun .🙏🙏
Başınız sağolsun canım 🙏

Benim annemlerin de komşuları hep 30 yıllık komşuluklar artık aile gibiler. Bilirim o komşuluk duygusunu eminim annenler çok üzülmüştür

Mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun canım 🙏

Benim annemlerin de komşuları hep 30 yıllık komşuluklar artık aile gibiler. Bilirim o komşuluk duygusunu eminim annenler çok üzülmüştür

Mekanı cennet olsun
Komşuluk gerçekten cok başka . Cok üzüldüm mekanı cennet Allah hepimize öyle guzel uzun bir ömür nasip etsin canım .
Kahve olayına gelecek olursa yaparken mi tarçın ekleyecegiz ne kadar ekleyelim bir fincana mantıklı aslında tarçın şekeri dengeler iştah kaptır

Allah rahmet eylesin

Komşuluk gerçekten cok başka . Cok üzüldüm mekanı cennet Allah hepimize öyle guzel uzun bir ömür nasip etsin canım .
Kahve olayına gelecek olursa yaparken mi tarçın ekleyecegiz ne kadar ekleyelim bir fincana mantıklı aslında tarçın şekeri dengeler iştah kaptır
Evet canım normal kahve yaparken kaşığın ucuyla tarçın da atıyorsun o şekilde pişiriyorsun kahveyi. Tadı gayet güzel

Soğanlarım çillenmiş onları ayıkladım dün gece kuru fasulye ıslattı akşama kuru fasulye bulgur pilavı turşu soğan salatası yogurt var bugün yarına ne yapcam düşünüyorum işe gitcem. Çamaşır yıkandı onları astım başım tuttu yine uzandım biraz eşim kızıma ödev yaptırıyor kalpten giderim birgün diyor çok asi bir çocuk

Günaydın kızlar dün çocukları gazinoya götürdüm çok sakindi hamburger yediler meyve suyu içtiler bende çay içtim gelirken ekler aldım 4 tane çayın yanına yeriz diye hiç güzel yapmamışlar 35 TL gibi bişry tuttu dün akşam kitap okudum 95 sayfa artık düzenli okumaya çalışcam benide yaz Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım
Tamam canım listeye ekliyorum kitabı bitirince adını yazarsın😘😘
Selam kızlar herkese mutlu pazarlar :)

Kahvaltı yaptık mutfağı topladım

Yatak çarşaf nevresim değiştirdim makineye attım yıkanıyorlar

Akşama fırında tavuk patates yapacağım tavukları soslarım birazdan dinlensinler
Mutlu pazarlar canım💝💝
Günaydın kızlar , hayırlı pazarlar herkese. Bugün biraz erkenciyiz, kızımın maçı var onu sürdüm az önce . Oğluşla beraber pazar tembelliği yapıyoruz.
Ohhhh bol bol dinlen canım😁😁
Teste gerek yok eşim yok zaten yanımda🤣🤣🤣
Hayirli mutlu pazarlar :KK15:
Hayırlı pazarlar canım😍😍
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun:dua::dua:

Soğanlarım çillenmiş onları ayıkladım dün gece kuru fasulye ıslattı akşama kuru fasulye bulgur pilavı turşu soğan salatası yogurt var bugün yarına ne yapcam düşünüyorum işe gitcem. Çamaşır yıkandı onları astım başım tuttu yine uzandım biraz eşim kızıma ödev yaptırıyor kalpten giderim birgün diyor çok asi bir çocuk
Bende yarın yapacam kuru fasulye👏👏

IMG_20201213_133409.jpg
Kızlar bu kitaba basladım basarılı olmaya yonelik yazılmis bir kitap özellikle gencler okumalı kmsl kızına okut canım

Günaydınlar tünaydınlar 🙋🏻‍♀️annem ve çocuklarla bol kalorili pazar kahvaltımızı yaptık 🤪 geleli 10 gün olmuş...hem çok çabuk hem de yavaş geçiyor zaman..
Annemin evi epeyce büyük..iki odayı işgal ettik yerleştik..hatta salonu sayarsak 3🙈😂 ( oğlum salonu canlı ders ve arkadaşları ile online oyun merkezi yaptı 🤣) tabi insanın kendi evi kendi düzeni başka ama...yine de şükür 🙏💕 sağ olsun o da biz rahat edelim diye çabalıyor...
Herkese mutlu günler dilerim 🙋🏻‍♀️
Hoş geldin canım nasılsın insanın evi farklı oluyor tabiki ama annende yardımcı olur sana

Mutlu günler💝💝

Back