Tamam canım ekran fotosu aldımEki Görüntüle 2738931
Kızlar bu kitaba basladım basarılı olmaya yonelik yazılmis bir kitap özellikle gencler okumalı kmsl kızına okut canım
Şimdi içiyorum kahve keşke önce görseydimKızlar youtube’da seher akgül diye biri var , çok güzel kürler paylaşıyor sağlıklı kilo vermek için yapılacak şeyleri falan paylaşıyor
Ben de yeni keşfettim instagramda da takip etmeye başladım
Tarçınlı türk kahvesi diye bir paylaşımı var yağ yakmaya yardımcı ve iştah kapatıcı özelliği varmış birçok kişi denemiş memnun kalmış
Bugün yaptım tadı gayet güzel bakalım işe yarayacak mı
Daha bir sürü paylaşımı var
İlgilenenler bakabilir youtube veya instagramdan
Ay çok fena bu ay durumlarBu arada maaşa son iki
Sana ohal ilan ediyorum o nasıl kk borcu öyleAy çok fena bu ay durumlarEksiden aldım aldım altınları kartlar 9000gelmiş Eşimin gelecek olan ödemesi olursa toparlarız dua edip bekliyorum
Tadi gayet iyi bir ara hep oyle iciyrdum aslnda yine oyle icelim kahveleri mademŞimdi içiyorum kahve keşke önce görseydim
Aa ne is yapiyor ozel deglse cnm uzuldum senin ve cocklar icinn .. hasretlik cok zordurrrrCanım 1.5 ay önce geldi o gittikten sonra regl olmuştum
Canım buradaki iş yeri gönderdi 2 sene kadar ayda bir filan gelecekAa ne is yapiyor ozel deglse cnm uzuldum senin ve cocklar icinn .. hasretlik cok zordurrrr
Allah kavustursun zorCanım buradaki iş yeri gönderdi 2 sene kadar ayda bir filan gelecek
Ne kadar tarçın atıyoruz?Tadi gayet iyi bir ara hep oyle iciyrdum aslnda yine oyle icelim kahveleri madem
İndirim takip etmesek hayat zor oluyor canı. ZatenBizim maasa daha cok ay basibakalm suan henuz kotu durumda degiliz son 1 hafta sksmamak icin olabildikce ekonomik davranmaya calisiyorum . 3 harfli marketlern ski takipcisiyim bu bana cok fayda sagliyor
Silme 1 cay kasigi atiyordum sanirim 1 tatli kasigi tepeleme de kahveNe kadar tarçın atıyoruz?
Kız hep market kitap var örtü fincan aldım pikap plak falan öyle lüks yokSana ohal ilan ediyorum o nasıl kk borcu öyle
Daha dikkatli olmalısın bu hafta
Tamam canım bu ay daha dikkatli olmalısın takipteyim seniKız hep market kitap var örtü fincan aldım pikap plak falan öyle lüks yokBide altın aldım işte
Ben muhasebeciyim cnm kizim dogana kadr da calistim bi ev sahbi olaljm diye yani ev kredimz var suan ancak ayi dondurebiliyruz esimin maasiyla . Ufack bi mjktar da bes oduyoruz .İndirim takip etmesek hayat zor oluyor canı. Zaten
Birikşm yapabiliyor musun ev kira filan mı
Olsun canım ev kredisi ödemek kolay değilBen muhasebeciyim cnm kizim dogana kadr da calistim bi ev sahbi olaljm diye yani ev kredimz var suan ancak ayi dondurebiliyruz esimin maasiyla . Ufack bi mjktar da bes oduyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?