Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canimBüyük kızımın dolgu dişi ağrıyor dünden beri
Şişmişti hafiften enfeksiyon var belli esim gece acile götürdü antibiyotik başlamışlar yarın sabah ta dişçiye götürecek hastalık kapmadan atlatırız inşallah
Sağol canim kız hamilesin diyecem ama esin yaninda değil bir kere daha boyle olmuştunGecmis olsun canim
Bende regl olmadim 1 hafta gecti yine doktora gitmem lazim ama virusten korkuyorum
Evet yaaa daha oncede olmustum son bir yilda 2 ay duzenli oluyirsam 3. Ay ilaclq.oluyorum kan degerlerim filan normalSağol canim kız hamilesin diyecem ama esin yaninda değil bir kere daha boyle olmuştun
Miyom kist oluncada düzensizlik oluyor ultrasona girmelisin inşallah öyle bisey yoktur canimEvet yaaa daha oncede olmustum son bir yilda 2 ay duzenli oluyirsam 3. Ay ilaclq.oluyorum kan degerlerim filan normal
Ozele gidecem bakalim ama virusten tirsiyom iste
Evet yarina kadar olmazsam alayim randevuyuMiyom kist oluncada düzensizlik oluyor ultrasona girmelisin inşallah öyle bisey yoktur canim
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGecmis olsun canim
Bende regl olmadim 1 hafta gecti yine doktora gitmem lazim ama virusten korkuyorum
Sen nasılsın öğretmenim cocuklar nasıl canlı dersler nasıl gidiyorGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Tesekkur ederim❤Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Sağolasın canım hamdolsun oğlanlar iyilerSen nasılsın öğretmenim cocuklar nasıl canlı dersler nasıl gidiyor
Herkesin tek dileği bu ben inanıyorum çoğu gitti azı kaldı inşallah bitecek herşey normale dönecek yavaş yavaşSağolasın canım hamdolsun oğlanlar iyiler
Canlı dersler artık son bulsun ,okullar açılsın benim öğrencilerim köyden taşımayla ilçeye gelen öğrenciler maddi imkansızlıkları hayli fazla o nedenle onlar için uzaktan eğitim tam bir facia
Bende iyiyim çocuklarda iyi çok şükür büyüğüm dişten sıkıntılı sadeceZeynolin44 sen nasılsın senin çocuklar nasıllar? Yaşları kaç?
Ne güzel ya en güzel çağları... zorlukları var ama hep etrafında dönüp durdukları çağlar hepsini de çok öpüyorum Allah hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu nasipli güzel ömürler versin canımBende iyiyim çocuklarda iyi çok şükür büyüğüm dişten sıkıntılı sadece
Büyük kızım mayısta 9 olacak
Oğlum mayısta 6 olacak
Minikte 27 aylık
Allah razı olsun. Sağlık olsun bir şekilde büyüyorlar evet en güzel zamanları onlarla yatıp onlarla kalkıyoruzNe güzel ya en güzel çağları... zorlukları var ama hep etrafında dönüp durdukları çağlar hepsini de çok öpüyorum Allah hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu nasipli güzel ömürler versin canım