• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar youtube’da seher akgül diye biri var , çok güzel kürler paylaşıyor sağlıklı kilo vermek için yapılacak şeyleri falan paylaşıyor

Ben de yeni keşfettim instagramda da takip etmeye başladım

Tarçınlı türk kahvesi diye bir paylaşımı var yağ yakmaya yardımcı ve iştah kapatıcı özelliği varmış birçok kişi denemiş memnun kalmış

Bugün yaptım tadı gayet güzel bakalım işe yarayacak mı

Daha bir sürü paylaşımı var

İlgilenenler bakabilir youtube veya instagramdan
Şimdi içiyorum kahve keşke önce görseydim☺️

Ay çok fena bu ay durumlar 🤣Eksiden aldım aldım altınları kartlar 9000gelmiş🥳Eşimin gelecek olan ödemesi olursa toparlarız dua edip bekliyorum
Sana ohal ilan ediyorum o nasıl kk borcu öyle 😥😥😥

Daha dikkatli olmalısın bu hafta

Tavuk suyu çorba ve portakallı kerevizimi pişirdim yarın için dolaba atacağım.Bugün mercimek corbası var bide brokoli haşladım salatayla yeriz.Biraz erişte var onuda oğlan yer çorbayla.Nöbet listesi belli olmadı bakalım pazartesimi persembemi evdeyim merak ediyorum.Kartlar kesilmiş eksi hesapta olduğundan bayılacak kıvamdayım suan🤪Krediler kira aidat oh tam şenlik

Bizim maasa daha cok ay basi 😪😪 bakalm suan henuz kotu durumda degiliz son 1 hafta sksmamak icin olabildikce ekonomik davranmaya calisiyorum . 3 harfli marketlern ski takipcisiyim bu bana cok fayda sagliyor
İndirim takip etmesek hayat zor oluyor canı. Zaten

Birikşm yapabiliyor musun ev kira filan mı

İndirim takip etmesek hayat zor oluyor canı. Zaten

Birikşm yapabiliyor musun ev kira filan mı
Ben muhasebeciyim cnm kizim dogana kadr da calistim bi ev sahbi olaljm diye yani ev kredimz var suan ancak ayi dondurebiliyruz esimin maasiyla . Ufack bi mjktar da bes oduyoruz .

Ben muhasebeciyim cnm kizim dogana kadr da calistim bi ev sahbi olaljm diye yani ev kredimz var suan ancak ayi dondurebiliyruz esimin maasiyla . Ufack bi mjktar da bes oduyoruz .
Olsun canım ev kredisi ödemek kolay değil
Rabbim bereketini artırsın🤗🤗

Back