Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Ohhhh nasıl güzel dinlenmişsinGünaydın kızlar dün 8 uyudum Nasıl iyi geldi
Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum
Evet çok beğendim Allah razı olsun canımVaryemez abla hoşgeldinPeynirlerini yedinmi begendinmi?Bizde kart kesilecek bugün alalım diyoruz.
Yapmadımda aldım kızlar yerken tırtıkladım köfteleri çocukları ekmeklerini bana yedirdiler uyanıkspor benim ufaklıkHamburger yap sende
Bende bu hafta yaparımBugün nasipse pizza ve profiterol yapacağım
Geçmiş olsun canım, diş agrısı çok kötü oluyor özellikle çocuklardaBüyük kızımın dolgulu dişi ağrıyor dünden beri
Ekimde de ağrıdı antibiyotikle geçti zaten 9 yaşında kendi düşecek cekmeyelim kendi düşsün daha iyi demişti dr yine başladı ağrısı
Şişmişti hafiften enfeksiyon var belli esim gece acile götürdü antibiyotik başlamışlar yarın sabah ta dişçiye götürecek hastalık kapmadan atlatırız inşallah
Test ?Gecmis olsun canim
Bende regl olmadim 1 hafta gecti yine doktora gitmem lazim ama virusten korkuyorum
Keşke bunlarıda düşünseler , sanki herkesin elinin altında bilgisayar ve full internet varmış gibi ...Sağolasın canım hamdolsun oğlanlar iyiler
Canlı dersler artık son bulsun ,okullar açılsın benim öğrencilerim köyden taşımayla ilçeye gelen öğrenciler maddi imkansızlıkları hayli fazla o nedenle onlar için uzaktan eğitim tam bir facia
Evet bence çok yasadım berbat bişeyGeçmiş olsun canım, diş agrısı çok kötü oluyor özellikle çocuklarda
Kızımın maçı var onu sürdüm ? Türkçesi ne acaba merak ettimGünaydın kızlar , hayırlı pazarlar herkese. Bugün biraz erkenciyiz, kızımın maçı var onu sürdüm az önce . Oğluşla beraber pazar tembelliği yapıyoruz.
Kızımın futbol macı vardı onu maça götürdüm inanmıyorum bu kadar mı kötü TürkçemKızımın maçı var onu sürdüm ? Türkçesi ne acaba merak ettim