• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Varyemez Varyemez abla hoşgeldin☺️Peynirlerini yedinmi begendinmi?Bizde kart kesilecek bugün alalım diyoruz.
Evet çok beğendim Allah razı olsun canım
Şu ana kadar vakumlanmış olan tulum peyniri ve keçi peynirini yedim çok beğendim
Anneme de vermiştim o da çok beğendiğini söyledi

Günaydın kızlar dün çocukları gazinoya götürdüm çok sakindi hamburger yediler meyve suyu içtiler bende çay içtim gelirken ekler aldım 4 tane çayın yanına yeriz diye hiç güzel yapmamışlar 35 TL gibi bişry tuttu dün akşam kitap okudum 95 sayfa artık düzenli okumaya çalışcam benide yaz Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım

Günaydınlar tünaydınlar 🙋🏻‍♀️annem ve çocuklarla bol kalorili pazar kahvaltımızı yaptık 🤪 geleli 10 gün olmuş...hem çok çabuk hem de yavaş geçiyor zaman..
Annemin evi epeyce büyük..iki odayı işgal ettik yerleştik..hatta salonu sayarsak 3🙈😂 ( oğlum salonu canlı ders ve arkadaşları ile online oyun merkezi yaptı 🤣) tabi insanın kendi evi kendi düzeni başka ama...yine de şükür 🙏💕 sağ olsun o da biz rahat edelim diye çabalıyor...
Herkese mutlu günler dilerim 🙋🏻‍♀️

Büyük kızımın dolgulu dişi ağrıyor dünden beri 😣😣
Ekimde de ağrıdı antibiyotikle geçti zaten 9 yaşında kendi düşecek cekmeyelim kendi düşsün daha iyi demişti dr yine başladı ağrısı

Şişmişti hafiften enfeksiyon var belli esim gece acile götürdü antibiyotik başlamışlar yarın sabah ta dişçiye götürecek hastalık kapmadan atlatırız inşallah 😕😕😕
Geçmiş olsun canım, diş agrısı çok kötü oluyor özellikle çocuklarda

Sağolasın canım hamdolsun oğlanlar iyiler
Canlı dersler artık son bulsun ,okullar açılsın benim öğrencilerim köyden taşımayla ilçeye gelen öğrenciler maddi imkansızlıkları hayli fazla o nedenle onlar için uzaktan eğitim tam bir facia 😔
Keşke bunlarıda düşünseler , sanki herkesin elinin altında bilgisayar ve full internet varmış gibi ...

Kahvaltı ettik cocuklara galete unlu peynirli krep yaptım

Mutfağı topladım evi toparladım süpürdüm dün temizlik yapmıştım zaten yüzeysel yaptım bugün

Yemeklerde hazır sayılır pilav salata yapılacak sadece

Bugün 7 tl harcandı ekmek ve patates iyi direndik bu zamana kadar başka harcama olmaz 👍👍👍

Back