• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Olsun canım ev kredisi ödemek kolay değil
Rabbim bereketini artırsın🤗🤗
Amiin cumlemize
Ben calisirken cok guzel birikim yapardim evlenmeden once de evlendkten sonra da para yonetimim iyidir suanda bile 3 5 ne olursa bi seklde bisey yapiyorm mesela diger ay sksrsam elime geliyor

Amiin cumlemize
Ben calisirken cok guzel birikim yapardim evlenmeden once de evlendkten sonra da para yonetimim iyidir suanda bile 3 5 ne olursa bi seklde bisey yapiyorm mesela diger ay sksrsam elime geliyor
Çok iyi canım bizde birikim sıfırı yani var ama yeteri kadar değil kk ya tqkıldığımdan beri kendi çapımda birşeyler yapıp biriktiriyorum👏👏

Tamam canım bu ay daha dikkatli olmalısın takipteyim seni:KK71::KK71:
Kitap ilaç falan alınmayacak.Peynir sucuk et falan alacağız bunlar büyük kalemler ama geçen aya göre yiyeceğe az gider.Ocakta kasko sigorta vergi var:işsiz:Hep evdeyiz zaten gezme olmayınca gitmez diye düşünüyorum😅Giderleri karşılayalımda su gelecek paramız gelirse düze çıkarız zaten bu ay gelir diye bekliyoruz.

Kitap ilaç falan alınmayacak.Peynir sucuk et falan alacağız bunlar büyük kalemler ama geçen aya göre yiyeceğe az gider.Ocakta kasko sigorta vergi var:işsiz:Hep evdeyiz zaten gezme olmayınca gitmez diye düşünüyorum😅Giderleri karşılayalımda su gelecek paramız gelirse düze çıkarız zaten bu ay gelir diye bekliyoruz.
Ay hadi bakalım inşallah çarçabuk gelirde sizde rahatlarsınız😍😍😍

Günaydınlar tünaydınlar 🙋🏻‍♀️annem ve çocuklarla bol kalorili pazar kahvaltımızı yaptık 🤪 geleli 10 gün olmuş...hem çok çabuk hem de yavaş geçiyor zaman..
Annemin evi epeyce büyük..iki odayı işgal ettik yerleştik..hatta salonu sayarsak 3🙈😂 ( oğlum salonu canlı ders ve arkadaşları ile online oyun merkezi yaptı 🤣) tabi insanın kendi evi kendi düzeni başka ama...yine de şükür 🙏💕 sağ olsun o da biz rahat edelim diye çabalıyor...
Herkese mutlu günler dilerim 🙋🏻‍♀️
Bende seni merak ediyordum canım iyi olmanıza sevindim 💕

Kahvaltı yapıldı etraf toplandı . Ne hos toplasam da arkamı dönünce aynı 🤫🤫
Akşama balık salata var .
Çamaşır katlanmaktan hiç hoşlanmamıyorum 🙃🙃 biraz çamaşırın var onları halledeyim .
20 yıllık annemlerin komşusu bugün vefat etmiş .
90 yaşındaydı . Cok tatlı dilli kibar bir adamdı eşiyle iliskilerine herkes hayranlıkla bakardı . Toprağı bol mekanı cennet olsun .🙏🙏
Başınız sağolsun canım güzel anılmak ne güzel mekanı cennet olsun

Ufaklık napıyor?Adamım benim o😂Benimki Lego alalım diyor hadi bakalım sepete ekle gelsin diyor başımda😜
Ufaklık bugün bizi bitirdi şimdi 2 saattir uyuyor bende uyumuşum 🤣🤣

TV de akülü araba görmüş anne bana alır mısın diyor:KK47::KK47::KK47:

Büyük kızımın dolgulu dişi ağrıyor dünden beri 😣😣
Ekimde de ağrıdı antibiyotikle geçti zaten 9 yaşında kendi düşecek cekmeyelim kendi düşsün daha iyi demişti dr yine başladı ağrısı

Şişmişti hafiften enfeksiyon var belli esim gece acile götürdü antibiyotik başlamışlar yarın sabah ta dişçiye götürecek hastalık kapmadan atlatırız inşallah 😕😕😕
Geçmiş olsun canm kuzucuguna💜diş ağrısından cok korkarim🥺

Herkese mutlu,huzurlu, keyifli pazarlar💕beklenen oldu ve boynum sırtım kollarım tutuldu feci şekilde ağrı cekiyorum.Kas gevşetici krem sürdü eşim birde parol içtim yatıyorum 🥺Bebeği bile kucağıma alamıyorum kollarım tutmuyor.4 gündür gece gündüz omzumdaydi dün gece 2 de besigine koydum 4 e kadar 5 kez aldım salladım geri koydum en son ayağıma aldım bırakamadım öyle sabahı ettik😨zaten kaç gündür sırtım falan ağrıyordu en son dün gece oturarak hareketsiz ssbahlayinca üstüne tuz biber oldu.
Bugün yemekte yok en kotu buzlukta etli manti var eşime tarif ederim yapar.zorla Bebise sebze çorbası koydum minik tencerede yaptığım 2 dk sebzeleri doğrayıp kemik suyunu da attım pisti.
Azcikta bebek için buzluktan şeftali incir çıkardım içine ayva elma da koydum kaynıyor pisinnce suzgecten gecircem komposto olucak inşallah.bunları yapana kadar gözümden yaş geldi acıdan 🥺

Herkese mutlu,huzurlu, keyifli pazarlar💕beklenen oldu ve boynum sırtım kollarım tutuldu feci şekilde ağrı cekiyorum.Kas gevşetici krem sürdü eşim birde parol içtim yatıyorum 🥺Bebeği bile kucağıma alamıyorum kollarım tutmuyor.4 gündür gece gündüz omzumdaydi dün gece 2 de besigine koydum 4 e kadar 5 kez aldım salladım geri koydum en son ayağıma aldım bırakamadım öyle sabahı ettik😨zaten kaç gündür sırtım falan ağrıyordu en son dün gece oturarak hareketsiz ssbahlayinca üstüne tuz biber oldu.
Bugün yemekte yok en kotu buzlukta etli manti var eşime tarif ederim yapar.zorla Bebise sebze çorbası koydum minik tencerede yaptığım 2 dk sebzeleri doğrayıp kemik suyunu da attım pisti.
Azcikta bebek için buzluktan şeftali incir çıkardım içine ayva elma da koydum kaynıyor pisinnce suzgecten gecircem komposto olucak inşallah.bunları yapana kadar gözümden yaş geldi acıdan 🥺
Cok geçmiş olsun canım havluyu ısıtıp kollarına falan koy iyi gelir .
Ohh çocuklar büyüyene kadar neler cekiyoruz 😞😞

Yatmak bana yaramadı ama elimde telefon instegramda ugg bot gördum kaçzamandir almak istiyordum çok severim geçen sene hamileyken de çok rahat ettim onlarla orjinali vardı bende 6 yıl kullandim ama iyice mahvolmustu doğumdan sonra atmıştım.
Kampanya varmış 2 çifti kapıda ödeme ve sefaf kargo dahil 150 TL sipariş verdim ödemeyi ürün gelince yapicam.
Onun dışında harcama yok 2 gündür çok sukur 🙏
Yarın eczane harcaması olabilir bebişin diş ilacı azaldı 35 TL idi galiba fiyatı birde havuç 1 tane kalmış salataya ve bebeğe çok kullanıyorum.Birde ekmek alınır o zaten 7 TL 4 gün falan yetiyor.Onun dışında pek eksik yok gibi inşallah çıkmazda.
Beyaz lahana almıştım bugün için dolma yapma planım vardı ama durum boyle olunca kaldı yarına iyi olursam onu yaparım.

Cok geçmiş olsun canım havluyu ısıtıp kollarına falan koy iyi gelir .
Ohh çocuklar büyüyene kadar neler cekiyoruz 😞😞
Sagol canm💜resmen omzumu kemiriyor 4 gündür kucaktan indirince çığlık kıyamet.Allah başka dert vermesin bunlar gelip geçicek insallah .Tabi annelere güç kuvvet versin gerçekten çok zor diş donemleri atak dönemleri hastalık donemleri.sicak su torbası var boynumun altında şuan üstünde yatıyorum yastık gibi.sirtimada yelek giydim eşimde krem sürünce ustune tulbenti ısıtıp yaydı sırtıma doğru.insallah yarına geçer yoksa çocuklarla halim harap.

Difrizde baligimiz,sebzemiz,tavugumuz,etimiz,kıymamiz var.Gecen hafta deterjan sabun ve kağıt urunleride aldık.bakliyat,un,yağ seker,salça gibi şeylerde tamam.bebeginde mamaları,ıslak mendilleri,bezi tamam,oglaninda yılbaşı hediyesi tamam kargoda.sadece anneme netten hediye bişey alıp göndermek istiyorum görüşemiyoruz evden de çıkamıyor bari moral olsun canımın içine 💕esiminde bot ihtiyaci var yıl başı hediyesi ona bakarım netten.ay sonuna kadar sebze, meyve,süt,kuruyemiş ve acil ihtiyaclar dışında harcamalara dikkat etmek istiyorum 1 Gr daha alırız belki yıl bitmeden.
Bu arada annem oğluslara yıl başı hediyesi 1 er Gr altın vericekmis olurmu yoksa başka bişey ihtiyclari varsa para yolliyim onu al dedi.bende herseyleri tam altınada gerek yok dedim ben ayırdım görünce vercem dedi sağolsun💜

Yatmak bana yaramadı ama elimde telefon instegramda ugg bot gördum kaçzamandir almak istiyordum çok severim geçen sene hamileyken de çok rahat ettim onlarla orjinali vardı bende 6 yıl kullandim ama iyice mahvolmustu doğumdan sonra atmıştım.
Kampanya varmış 2 çifti kapıda ödeme ve sefaf kargo dahil 150 TL sipariş verdim ödemeyi ürün gelince yapicam.
Onun dışında harcama yok 2 gündür çok sukur 🙏
Yarın eczane harcaması olabilir bebişin diş ilacı azaldı 35 TL idi galiba fiyatı birde havuç 1 tane kalmış salataya ve bebeğe çok kullanıyorum.Birde ekmek alınır o zaten 7 TL 4 gün falan yetiyor.Onun dışında pek eksik yok gibi inşallah çıkmazda.
Beyaz lahana almıştım bugün için dolma yapma planım vardı ama durum boyle olunca kaldı yarına iyi olursam onu yaparım.

Difrizde baligimiz,sebzemiz,tavugumuz,etimiz,kıymamiz var.Gecen hafta deterjan sabun ve kağıt urunleride aldık.bakliyat,un,yağ seker,salça gibi şeylerde tamam.bebeginde mamaları,ıslak mendilleri,bezi tamam,oglaninda yılbaşı hediyesi tamam kargoda.sadece anneme netten hediye bişey alıp göndermek istiyorum görüşemiyoruz evden de çıkamıyor bari moral olsun canımın içine 💕esiminde bot ihtiyaci var yıl başı hediyesi ona bakarım netten.ay sonuna kadar sebze, meyve,süt,kuruyemiş ve acil ihtiyaclar dışında harcamalara dikkat etmek istiyorum 1 Gr daha alırız belki yıl bitmeden.
Bu arada annem oğluslara yıl başı hediyesi 1 er Gr altın vericekmis olurmu yoksa başka bişey ihtiyclari varsa para yolliyim onu al dedi.bende herseyleri tam altınada gerek yok dedim ben ayırdım görünce vercem dedi sağolsun💜
Ahhhhhh canim benim cik gecmis olsun bebisler kucaktqn inmeyince maalesef heryerimiz tutuluyir insallah dis donemini bir an once atlari

Botun hayirli olsun gule gule kullan

Anneni de cok begendim ne guzel dusunmussss masallahhhhh❤❤❤❤

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Back