• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamlar kızlar nasılsınız, bi eğitime katılacağım öncesi geleyim dedim.

Migros’ta indirim vardı, şampuan 12 tl düşmüştü stok için 3 tane aldım, 4 kg domestos, 4 kg pril, 4x1 kola, yufka 111 tl ödedim, deterjan alacağım 3 adet 7 kiloluk 77 tl gelecek onu yarın alırım sanırım o da stok.

Borsaya ayrıca 5000 tl birikim için ayırdığım parayı attım bugün 492 tl kazandım. Yeni hisse aldım bakalım bunu ayrı değerlendireceğim. Kazandıklarımı oğluma açtığım hisse hesabına ve gram altına dönüştürme gibi bi planım var.

Yemekte karnabahar kızarttım sodalı, çorbam vardı bir de salata ilave edip öyle bitirdik akşamı :)

günaydın hayırlı cumalar sabah menemen yaptım çocuklara ufaklığa yedirdim mutfagı topladım işe geldim yağmur atıştırıyor.Dün yapram sarmıştım erişte yogurt yedim bugün öğlene çocuklara yeter kalanlar akşam balık alırım belki karar vermedim daha yemek konusuna

Günaydin kizlar
Yufka almiştim peynirli börek sardim fırında esim ekmege gitti kahvalti yapacagız hava gunesli esim cocuklari disari cikaracak bende evi temizleyim kendime kisisel bakım yapacağım😐😐

Yemek dolmalarin yarisi duruyor corba var buzlukta lahmacun var yensin bunlar pasta yapmadim dun bugun yaparim 🤗🤗

Günaydın kızlar 😍

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım , bir makine çamaşır attım yıkanıyor. Bir makine daha atacağım.

Dün kontrole gittik, ameliyat deliklerinden birinde sızıntı olmuş, doktor temizledi pansuman yaptı cumartesi tekrar çağırdı.

Yarın tekrar gideceğiz. Büyük bir sorun değil allahtan, olabiliyormuş bazen.

Dün 50 tl harcama yaptık giderken annemlere pastaneden birşeyler aldık.

Bugün harcama yapmayız diye düşünüyorum evde herşey var.

Evi süpürüp silmem lazım enerjim yerine gelsin diye bekliyorum çok yoruldum 10 gündür

Selamlar kızlar nasılsınız, bi eğitime katılacağım öncesi geleyim dedim.

Migros’ta indirim vardı, şampuan 12 tl düşmüştü stok için 3 tane aldım, 4 kg domestos, 4 kg pril, 4x1 kola, yufka 111 tl ödedim, deterjan alacağım 3 adet 7 kiloluk 77 tl gelecek onu yarın alırım sanırım o da stok.

Borsaya ayrıca 5000 tl birikim için ayırdığım parayı attım bugün 492 tl kazandım. Yeni hisse aldım bakalım bunu ayrı değerlendireceğim. Kazandıklarımı oğluma açtığım hisse hesabına ve gram altına dönüştürme gibi bi planım var.

Yemekte karnabahar kızarttım sodalı, çorbam vardı bir de salata ilave edip öyle bitirdik akşamı :)
benimde domestos almam lazım migrosa bakamadım haftasonu sipariş veririm.

Günaydın kızlar 😍

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım , bir makine çamaşır attım yıkanıyor. Bir makine daha atacağım.

Dün kontrole gittik, ameliyat deliklerinden birinde sızıntı olmuş, doktor temizledi pansuman yaptı cumartesi tekrar çağırdı.

Yarın tekrar gideceğiz. Büyük bir sorun değil allahtan, olabiliyormuş bazen.

Dün 50 tl harcama yaptık giderken annemlere pastaneden birşeyler aldık.

Bugün harcama yapmayız diye düşünüyorum evde herşey var.

Evi süpürüp silmem lazım enerjim yerine gelsin diye bekliyorum çok yoruldum 10 gündür
bununla geçmiş olsun canım.haftasonu temizlik yaparım yeter nevresimler değişecek onları yıkarım çocukların bizim derken 4 makina yıkanır

ben iyiyim çok şükür yine para harcadım geldim :) sen nasılsın
Bende iyiyim cnm . Biletimi değiştirdim 22 şubata . Para hiç dayanmıyor bende çok harcıyorum bir ve gidince toparlanmam lazım . Ne soracağım sana btcturk sen sadece bitcoin alınıyor dimi alcoin ler alınmıyor 100 liralık bitcoin aldım 😂

Bende iyiyim cnm . Biletimi değiştirdim 22 şubata . Para hiç dayanmıyor bende çok harcıyorum bir ve gidince toparlanmam lazım . Ne soracağım sana btcturk sen sadece bitcoin alınıyor dimi alcoin ler alınmıyor 100 liralık bitcoin aldım 😂
alınıyor canım ben bitcoin almıyorum alt coinler var onlardan alıyorum borsa maceram bitti :)) hiçbişey anlamadım durmadan para kesiyorlar saklama bedeli diye haftaya kapatcam hesabı kar ettiğim yok zarar ediyorum

bununla geçmiş olsun canım.haftasonu temizlik yaparım yeter nevresimler değişecek onları yıkarım çocukların bizim derken 4 makina yıkanır
Sağol canım benim

Ben de evi süpürdüm sildim, iki makine çamaşır yıkadım, banyoyu temizledim

Haftasonu birşey yapmam zaten yarın hastaneye gideceğiz yine

Ben de migrostan 103 tl sipariş verdim

İki adet şampuan, bir adet saç kremi
Sıvı çamaşır deterjanı
Yarım kilo açık Leblebi
Oğlana fellas glutensiz meyve barı

Şampuan indirimlerini görünce kaçırmak istemedim stokluk aldım 😅

Diğerlerini zaten haftaiçi almam gerekiyordu bitmek üzereydi iyi oldu getirirler birazdan

Teslimat ücretsiz kampanyası da vardı 45 dakika içinde gelecek

Selam kızlar bugün gelemedim bir türlü😥😥😥

Sabah erkenden büyük kızımla kuaföre gittik
Saçımı kestirdim ombre yaptırdım fönlettim
Kızımda kestirdi araya pembe boya yaptırdık 😁😁

Eşim küçük cadıya gezdi o sırada hiç üzmemiş babasını bizi görünce kendini yerlere attı bende saçımı boyatacaktım niye beni götürmediniz diye🙄🙄

Dışarda bişeyler yedik

Kayınvalideme gittik biraz eşim görmemişti daha annesini 200 TL harçlık verdi annesine 😍

Eve geldik geri üst baş değiştir derken bu saat oldu biraz dinlenmek istiyorum👏👏👏

Günün harcaması yemek 90 tl👏👏

Kuaför eşimin arkadaşımdıydı para vermedik🤗🤗🤗

Selam kızlar bugün gelemedim bir türlü😥😥😥

Sabah erkenden büyük kızımla kuaföre gittik
Saçımı kestirdim ombre yaptırdım fönlettim
Kızımda kestirdi araya pembe boya yaptırdık 😁😁

Eşim küçük cadıya gezdi o sırada hiç üzmemiş babasını bizi görünce kendini yerlere attı bende saçımı boyatacaktım niye beni götürmediniz diye🙄🙄

Dışarda bişeyler yedik

Kayınvalideme gittik biraz eşim görmemişti daha annesini 200 TL harçlık verdi annesine 😍

Eve geldik geri üst baş değiştir derken bu saat oldu biraz dinlenmek istiyorum👏👏👏

Günün harcaması yemek 90 tl👏👏

Kuaför eşimin arkadaşımdıydı para vermedik🤗🤗🤗
Oh süper insan kendine geliyor kuaföre gidince😀Küçük kızımı öp benim için😍

İyi akşamlar hanımlar 🤩 2gundur gelemedim buralara 2 eve birden yetişmek zor oluyor birde bebişim 2 gündür çok huzursuz 🤷Bugün annem gitti 🥺ruhen ve bedenen çok iyi oluyordu çok kısa sürdü birlikteliğimiz Allah sağlık sihât versinde inşallah yine gelirim dedi 🙏
Bugün sabah annem gitmeden lahana dolması ve ezogelin çorbası yaptı sagolsun.
Biraz hastayım 3 gündür kırgınlık ve geniz yanması var parol alıyorum.
Bugün annemi otobüsüne bindirmeye birlikte gittik dönüşte eşim TV için 450 TL ödeme yaptı dönüşte markete uğradık 310 TL ödedik 3 poşet malzeme içinde hiç bişey yok gerçekten.
Annem oğluslara 100 er TL verdi hemen yarım Gr aldım çarşıya inmisken 190 TL den.
Benden haberler böyle herkes iyidir inşallah 💐

İyi akşamlar hanımlar 🤩 2gundur gelemedim buralara 2 eve birden yetişmek zor oluyor birde bebişim 2 gündür çok huzursuz 🤷Bugün annem gitti 🥺ruhen ve bedenen çok iyi oluyordu çok kısa sürdü birlikteliğimiz Allah sağlık sihât versinde inşallah yine gelirim dedi 🙏
Bugün sabah annem gitmeden lahana dolması ve ezogelin çorbası yaptı sagolsun.
Biraz hastayım 3 gündür kırgınlık ve geniz yanması var parol alıyorum.
Bugün annemi otobüsüne bindirmeye birlikte gittik dönüşte eşim TV için 450 TL ödeme yaptı dönüşte markete uğradık 310 TL ödedik 3 poşet malzeme içinde hiç bişey yok gerçekten.
Annem oğluslara 100 er TL verdi hemen yarım Gr aldım çarşıya inmisken 190 TL den.
Benden haberler böyle herkes iyidir inşallah 💐
İyi gelmiştir canım annenin gelmesi

İnşallah virüs en kısa zamanda biter de daha sık görüşürsüniz🤲🤲

Bereketli olsun canım👏👏

Back