- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Gõzün aydın canimSelam kızlar eşim geliyor inşallah diyetimi sabote etmezzz
Sen yer gibi yap ama yeme☺☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gõzün aydın canimSelam kızlar eşim geliyor inşallah diyetimi sabote etmezzz
Hiç sanmıyorumSelam kızlar eşim geliyor inşallah diyetimi sabote etmezzz
Hissettik depremi sabahta olmuş onları hissetmedik ama en son olanı hissettik Allah korusun daha büyüğü olmaz inş. Devamlı oluyor sabahtan beri 7.büyük depremmiş
Dün gece tereyağlı su böreği yaptım gelsin kilolarrr bugun de 237₺ harcadım migrostan.
12 lik kutu ayran
4 paket spagetti
5 jelibon
2 adet Soğuk kahve latte
Pirinç 2kg
2lt ayran
Antep fıstıklı çikolata
Danette puding
Yeşil mercimek 1kg
Kırmızı mercimek 2kg
Toz şeker 5 kg
12 âdet sade soda
12 adet toz kahveler (latte,mocha vs..)
5kg süt
1kg kuru fasulye
1 kg yeşil mercimek
1 kg kırmızı mercimek
1kg dondurulmus ev mantısı
Ekmek
Oğluşa elma sekeri
100tl harcandı.Eve geldim yogırt mayaladım sütlaç yaptım.Çıkmadan karnabahar haşlayıp tarhana corbası yaptım.Fırında karnabahar yapacaktım yarın yapacagım eşim mantı istiyor mantı var menüde.Sütlaç çorba yarınada kalır yarın görev var yemek düşünmem gelince hazır olur.
Selam kızlar eşim geliyor inşallah diyetimi sabote etmezzz
Gözün Aydın canımKaç gün kalacak?
Gõzün aydın canim
Sen yer gibi yap ama yeme☺☺☺
Kmsl Hnd gözün Aydın canım benim sizin içinde çok iyi olacak
Teşekkür ederim kızlarŞehir dışında mı çalışıyor Canım eşin gözün aydın
Aynen ya iyice düştü ama para yok önceden aldıklarımla da zarardayim zaten. Ben alınca düşüyor zarara giriyorum, param yoksa daha da düşüyo alamıyorum şansımaa...Bugün döviz ve altın baya düşmüş ama para yok
Güle güle kullan canım Baklavada afiyet şeker olsunSelam kızlar yine harcamalı bir gün geçti .
Kuaföre 380
Camper Dan ayakkabı aldım 491 sonra Trendyol baktım 375 yarın gidip iade edeceğim . Trendyoldakini aldım .
Soguk baklava 60
Türk kahvesi 20 lira .
Okullar 1 martta açılacakmış . Belki biletimi erteletirim katar vermedim .
Bende zarardaydım bozdum kredi ara ödeme yaptım şimdi düşükken alırım maaştan artmazsa tabiAynen ya iyice düştü ama para yok önceden aldıklarımla da zarardayim zaten. Ben alınca düşüyor zarara giriyorum, param yoksa daha da düşüyo alamıyorum şansımaa...
Bende zarardaydım bozdum kredi ara ödeme yaptım şimdi düşükken alırım maaştan artmazsa tabi
Saol canımcimGüle güle kullan canım Baklavada afiyet şeker olsun
Gözün aydın canm.Mutlaka ederSelam kızlar eşim geliyor inşallah diyetimi sabote etmezzz