• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün gece tereyağlı su böreği yaptım gelsin kilolarrr 😋 bugun de 237₺ harcadım migrostan.
12 lik kutu ayran
4 paket spagetti
5 jelibon
2 adet Soğuk kahve latte
Pirinç 2kg
2lt ayran
Antep fıstıklı çikolata
Danette puding
Yeşil mercimek 1kg
Kırmızı mercimek 2kg
Toz şeker 5 kg
12 âdet sade soda
12 adet toz kahveler (latte,mocha vs..)

5kg süt
1kg kuru fasulye
1 kg yeşil mercimek
1 kg kırmızı mercimek
1kg dondurulmus ev mantısı
Ekmek
Oğluşa elma sekeri
100tl harcandı.Eve geldim yogırt mayaladım sütlaç yaptım.Çıkmadan karnabahar haşlayıp tarhana corbası yaptım.Fırında karnabahar yapacaktım yarın yapacagım eşim mantı istiyor mantı var menüde.Sütlaç çorba yarınada kalır yarın görev var yemek düşünmem gelince hazır olur.

Hissettik depremi sabahta olmuş onları hissetmedik ama en son olanı hissettik Allah korusun daha büyüğü olmaz inş. Devamlı oluyor sabahtan beri 7.büyük depremmiş

Geçmiş olsun Canım gördüm bende haberler de inşallah devamı gelmez. Deprem sonrası böyle devam ediyor bi süre. İnşallah geçicidir

Annemlerin semtine gittim hem anneme hem kendime alışveriş yaptım epey ucuz Zaten orası. Annemde pandemiden çalışamıyor destek olmaya çalışıyorum bende.

Çocuğa 2 eşofman
Eşime 1 eşofman
2 kg kendime, 2 kg anneme domates
1’er kg patlıcan anneme ve bana :)
2 kıvırcık, 2 yeşil soğan
10 kg patates
2 kg soğan
1 kg havuç
Elma
Armut
Mide ilacım ve aspirinim bitmişti onu aldım
Marketten Mısır unu kola ekmek
Karnabahar 1 kg
1,5 kg hamsi
Toplamda 200 tl verdim bedava gibi :)

Dün gece tereyağlı su böreği yaptım gelsin kilolarrr 😋 bugun de 237₺ harcadım migrostan.
12 lik kutu ayran
4 paket spagetti
5 jelibon
2 adet Soğuk kahve latte
Pirinç 2kg
2lt ayran
Antep fıstıklı çikolata
Danette puding
Yeşil mercimek 1kg
Kırmızı mercimek 2kg
Toz şeker 5 kg
12 âdet sade soda
12 adet toz kahveler (latte,mocha vs..)

Ne olacak bu fiyatlar bereketli olsun

5kg süt
1kg kuru fasulye
1 kg yeşil mercimek
1 kg kırmızı mercimek
1kg dondurulmus ev mantısı
Ekmek
Oğluşa elma sekeri
100tl harcandı.Eve geldim yogırt mayaladım sütlaç yaptım.Çıkmadan karnabahar haşlayıp tarhana corbası yaptım.Fırında karnabahar yapacaktım yarın yapacagım eşim mantı istiyor mantı var menüde.Sütlaç çorba yarınada kalır yarın görev var yemek düşünmem gelince hazır olur.

Elma şekeri ne severdim epeydir de yemiyorum :)
Kolay gelsin bereketli olsun iyi uygun olmuş alışverişin

Evet kızlar ancak gelebildim

Eşim geldi kızları lunaparka götürelim dedik gittik kapalıydı ordan başka bir oyun parkı vardı oraya gittik orası da kapalı😥😥😥
Küçük cadı çok üzüldü ama yapacak birşey yok

Dışarda şırdan yedik 55 TL

Kuruyemişçi 250 TL

Aktar 45 TL

Eve geldik yemek söyledik 197 TL 🙄🙄🙄

Eşim traşa gitti arabayı yıkattı 100 tl

Küçük kızıma robot oyuncak 105 TL 🤗🤗

Yarın market ve pazar yapacağım bakalım ne kadar tutacak🤣🤣🤣

Selam kızlar yine harcamalı bir gün geçti .
Kuaföre 380
Camper Dan ayakkabı aldım 491 sonra Trendyol baktım 375 yarın gidip iade edeceğim . Trendyoldakini aldım .
Soguk baklava 60
Türk kahvesi 20 lira .
Okullar 1 martta açılacakmış . Belki biletimi erteletirim katar vermedim .

Selam kızlar yine harcamalı bir gün geçti .
Kuaföre 380
Camper Dan ayakkabı aldım 491 sonra Trendyol baktım 375 yarın gidip iade edeceğim . Trendyoldakini aldım .
Soguk baklava 60
Türk kahvesi 20 lira .
Okullar 1 martta açılacakmış . Belki biletimi erteletirim katar vermedim .
Güle güle kullan canım 😀Baklavada afiyet şeker olsun😍

Aynen ya iyice düştü ama para yok 😆 önceden aldıklarımla da zarardayim zaten. Ben alınca düşüyor zarara giriyorum, param yoksa daha da düşüyo alamıyorum şansımaa...🤷
Bende zarardaydım bozdum kredi ara ödeme yaptım şimdi düşükken alırım maaştan artmazsa tabi😄

Bende zarardaydım bozdum kredi ara ödeme yaptım şimdi düşükken alırım maaştan artmazsa tabi😄

Ben ilk 470 ₺ den aldım 480 olunca bozdum ama 535 lere çıktı içim yandı tabi 😅 sonra 457 den 15 gram en son 442 den 2 gram aldım şimdi de 430 larda. Yatırım işleri bana yaramıyo . Uzun vadeli diye kendimi telkin ediyorum artık napim 🤷 😆

Back