🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

gece fırtına vardı sabaha karşı kar yağmış çatılar yerler kar erimez inşallah akşam çocukları oynatmaya indiririm sizin orayada yağmış ne güzel oynarsınız

okyonus basiniz sağolsun canım genç olum çok zor .
zerya271210 saglikli mutlu nice yıllar cnm . Esin nasıl oldu toparlanmaya başladı mi ?
Zeynolin44 yaaaa çok kıskandım en sevdiğim şey sabah pencereyi açıp heryeri bembeyaz görmek keyfini çıkarın bol bol . Dönüş ne zaman ? Dün bilim kurulu okul icin 15 Mart demiş
Kmsl Hnd sen napıyorsun cnm ?
Penguen sizde de hava soguktur şimdi . İki gündür bizimkilere soguk baklavayı alıştırdım bayıldılar

alıştılarsa artık sürekli yemek isterler yok öyle bir lezzet bende çok severek yiyorum şimdide sütlü tel kadayıf tatlısı gelmiş onu merak ediyorum en kısa zamanda gidip yemem lazım :)

Başınız sağolsun canm.Allah evlatlarına ve ailesine sabırlar versin.Dünya üç günlük bir varmış bir yokmuş oluyoruz

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canm
Sağlıklı sıhhatli uzun ömürleriniz olsun ailen ve sevdiklerinle birlikte
Hediye yağmuru olmuş güle güle kullanın hediyelerimiz sevmek sevilmek dusunulmek güzel şey sağolsunlar gönlunü hoş etmişler.

Herkese hayırlı cumalar olsun
Bugün akşam annem gelicek insallah
Sabah nevresimlerimizi değiştim yıkayıp kurutcam.Esim ve oğlan cumaya gittiler bende bebiş sallıyorum daha işlere baslayamadim.dun yikadigim çamaşırlar katlanacak yerleşecek.sonra sil supur yaparim en sonda yemek işine gireririm.Tatlida yapicam bugün tembel gelin pastası yapabilirim.Dun bebiş aşıdan dolayı çok huysuz huzursuzdu doğru düzgün iş yapamadım herşey bugüne kaldı.

Tembel gelin pastası nasıl

Çorba ve ıspanak var sarımsaklı yoğurtla yeriZ.Birde iş çıkışı bir portakallı kek çırparım akşam çayın yanına yer ev halkı haftasonuda yenir.Canım köfte istiyor yarın köfte patates yapayım diyorum pazar günüde belki lahmacun söyleriz birde soğuk baklava

o kadar olursa çok kötü olur düğün borcu olan çok insan var Allah yardımcımız olsun
Bende 1 gram aldım düştüBu maaştan ne kalacak bakalım Mayıs’a kadar alalım sonra çocuğun okul taksidi başlar artık ancak geçiniriz 2 kredi kira kartlar faturalar yaşam koşulları hergün zorlaşıyor çok şükür Allah’a düzenli gelirimiz var karşılıyoruz Allah bu günlerimizi aratmasın işsiz insanların Yardımcısı olsun

Çok güzel zeynomm
Şişşitttttt diyet nasıl bakalım

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

Zeryam nice mutlu yıllara rabbim eşinle işenle yavrunla mutlu mesut eder

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara hediyelerinide güzel günlerde kullan

Hepinize teşekkür ederim kızlar sağolun

Ben onlara iyiyim onlar da bana iyi ( eşimin ailesi )

Bugüne kadar beni hiç üzmediler ama ben de onları üzmedim, karşılıklı

Eşim de her geçen gün biraz daha iyi oluyor şükür

Fırına kestane attım pişiyor , ara öğün

Fırınımın ışığı bozulmuş ya, çalışmıyor. 7 yıl olmuştur alalı. Eşim yenisini alalım dedi ama şuan para harcamak istemiyorum

4 kestane bir dilim ekmeğe eşitmiş. Diyet sayfasında gördüm. Bu beni üzer

Ama Tabi ki daha fazla yiyeceğim kendimi o kadar kasamam valla

amin inşallah canım en lojmana geçmeyi düşünüyorsun bazı lojmanların içinde okul oluyor çok iyi diyorlar belki ona gönderirsin.Aslında bizde çok iyi olan bir okula yazdırmaya çok uğraştık ama bu yıl kaymakam bey sadece kendilerine tahsis etmiş sağolsun o okulu dışarıdan almadılar.Şubatta birikim olmaz imkansız birikimden bozma ihtimali çok yüksek robot tek çekim olunca çok kötü oldu eşime dedim iptal edelim sonra alırız diye fiyat düşmüşken alalım ödenir gider dedi ama kasko sigorta vergi hepsi üst üste geldi zaten devam eden taksitlerimizde var.Annemle konuşuyorum çok şükür düzenli maaşımız var diyorum yoksa 2 çalışan anca çeviriyoruz daha okul masrafı olmadığı halde buna servis kreş özel kurslar eklenince birikim hayal olur gibi

arada vücudu şaşırtmak lazım canım ye nefsin körelene kadar akşam çok geç yediğim zaman benim hep kilo artışı oluyor

Aman canım kilo almada gerisi verilşr
İyiyim tatlım kayınvalidemdeyiz

Sen nasılsın bakalım cadılar ne yapıyor
Ohhh soba üstünde kestane ekmek kızartması nefis olur burnuma geldi kokusu valla
Bende bayılırım kesfaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…