🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ona verecegim paraya kiyma alir evde yaparim senin gbi bende hamburger olmasa da kofte yapmayida dusundum
Bugün dışarı çıktık küçük kızım hamburger istedi yaptırdım yedi
Akşam yatmadan yine söylüyor
anne hamburger yiyelim mi diye

Bende yarın kendim yapacam

Ona verecegim paraya kiyma alir evde yaparim senin gbi bende hamburger olmasa da kofte yapmayida dusundum

Bende bu aralar bu kafadayım yakında evde telefon falan yaparım sucuk, tereyağı, döner, hamburger, steakburger, Kebap yapıyorum evde :) uzun süre sonra evde kalınca dışarı lezzetlerini eve getirdim.

Bayağı sıkı takip ediyorsun herhalde canım

Ne iş yapıyorsun eşin ne iş yapıyor canım

Bende bu aralar bu kafadayım yakında evde telefon falan yaparım sucuk, tereyağı, döner, hamburger, steakburger, Kebap yapıyorum evde :) uzun süre sonra evde kalınca dışarı lezzetlerini eve getirdim.
Valla napalim canim kizimla ikimize hamburger alsak 50 esimle ucumuze aksam alsak 80 90 i buluyor fiyat . Oysaki 30 tl lik kiymadan kofte yapsam yahut hatta arttiriyorum patatesli sulu yemegni yapsam 2 gun yemek olarak yenilir. Bu sekilde dusunmek zorundayim ayin 15 i ve yarisindan fazlasni harcamis durumdayim mutfak paramin .

Çalışıyor musun bu arada plasticwoman

Canım yıllardır hatta ortaokuldan beri hep çalıştım okudum hatta ikinci üniversitemi oğlum 5 aylıkken ikinci öğretim yine çalıştım okudum :) sonra çalışma sisteminin içerisinde kayboldum gördüm ki böyle gitmez bu durum, ben bi an önce emekli hayatına geçiş yapmalıyım öyle duruma gelmeliyim ki kölelikten kurtulmalıyım dedim. Genç emekli olmak istedim :) işten ayrıldım Mimarım normalde Ağustos ayında işi bıraktım hatta oradan da alacağım toplu para var mahkemeliğiz o gelirse daha da iyi olacak. Yani şimdi çiçeği burnunda ev hanımı, genç emekli adayıyım :)

Biz aslında ailecek Fast food çuyuz ama tutuyoruz kendimizi
Yani yanls anlama ama bugun yemis daha yarin da istedgnde olmamali sanki maddiyati birak faydasi yok hele disardan yenilenin zarari var . Gene yarnkni kendin yapacakmissin gerci
Hepimiz oyle maddi manevi zararlari olmasa kmse evde yemek yapmaz heralde

Ayyy çok iyi yaaaa kaç yaşındasın bu arada

Ohhhh mis gibi
Yok kız niye yanlış anlayayım köftesini ekmeğini ben yapacam yanına da ayran o yüzden sağlıklı

Aynen öyle canım hamburger ekmeğini de kendim yaptım bi tane bitiremedik :) zincirlerden alsak doymuyorsun. 50’şer gram yetiyor hele ekmekte evden ise kesin yetiyor :) dışarıdan ekmek ise eşim yiyor yine iki tane :) hemde lezzeti ayrı güzel :) bir de ustalaştım artık zaten bir döner yapıyorum efsane eşim de dışarıdan yemek yiyordu ona da evden hazırlıyorum artık :) hem midesine dokunuyordu şimdi midesi de rahat içeriği de temiz

Ayyy çok iyi yaaaa kaç yaşındasın bu arada

Ohhhh mis gibi

Yok kız niye yanlış anlayayım köftesini ekmeğini ben yapacam yanına da ayran o yüzden sağlıklı

30 diyeyim ama aramızda kalsın ben 24 diyorum büyümek benim sorunum değil hiç istemedim çocukluğumdan beri ağlardım büyümeyeceğim diye

Aramiza hosgeldin canim
Bende calisma hayatina ara vermis durumdayim kizimi buyutmek icin isten ayrildim muhasebeciyim . Calismaya alisan biri icin ev hanimligi skici oluyor ama cocuklu bir anne icin calismakta zor ve manennde yipratici iste hayat nerden bakarsan bak zor Rabbim kolaylastirsin

Hoşbulduk

Evet kesinlikle henüz alışmaya çalışıyorum ama uğraşım var 10:00-18:00 arası seans takip ediyorum hafta sonu kapalı borsa boşluğa düşüyorum sabah bi Müge anlı ilk zamanlar alışamamıştım işe gidecekmişim gibi geliyordu. Sonra dedim ki ya muhteşem bi şey bu tüm günüm bana ait işte istediğim bu :)

Oğlum var 6 yaşına girecek onu kv ve annem büyüttü çok şükür gözüm arkada kalmadı ama o kadar zor ki, söz geçiremiyorsun, yemek konusunda dinlemiyorlar vs vs yine olsa yine alırım yanıma faydaları var ama zorlandım bu konularda da ayırdık evi 2 senedir ve çocuk disipline oldu, yemek konusunu çözdüm, abur cubur olayını bitirdik, telefon olayını bitirdik.

Hep dedim ki ikinci çocuğumu çalışmadığımda istiyorum o da eşimin şark görevinde olur ama fırsat doğdu öncesi ayrıldım ve ayrıldıktan sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu bize çok şükür.

Ne guzel ellerne saglik
Benim esimde doymuyor disardan alinan hamburgerle 2 3 tane yiyecekki anca asiri pahaliya geliyor boyle olmadik sekil abarti yani avuc ici kadr ekmege pahali da aliyoruz iste ayda 1 2 . Ama evde yapilan daha ekonomik daha ice sinen ve doyurucu oluyor evde de yaptim ekmegni de kendim yaptgm oldu onlar da guzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…