Bugün dışarı çıktık küçük kızım hamburger istedi yaptırdım yediOna verecegim paraya kiyma alir evde yaparim senin gbi bende hamburger olmasa da kofte yapmayida dusundum
Aylık liste yapıyoruz canım sen birikimi yapınca yaz ben eklerim sayfayaÇok teşekkürler
Birikim yaptıkçamı yazıyoruz yoksa ay içerisinde belli zamanı mı var.
Ona verecegim paraya kiyma alir evde yaparim senin gbi bende hamburger olmasa da kofte yapmayida dusundum
Oha hergun hamburger mi yiyecekmis hanima bak senBugün dışarı çıktık küçük kızım hamburger istedi yaptırdım yedi
Akşam yatmadan yine söylüyor
anne hamburger yiyelim mi diye
Bende yarın kendim yapacam
Aylık liste yapıyoruz canım sen birikimi yapınca yaz ben eklerim sayfaya
Biz aslında ailecek Fast food çuyuz ama tutuyoruz kendimiziOha hergun hamburger mi yiyecekmis hanima bak senaslnda hazir aldgmzda ne varsa o daha tatli yaa
Bayağı sıkı takip ediyorsun herhalde canımTamamdırBu hafta gram altın ve gümüş alacağım yazarım. Birde borsa da işlem görüyorum kazancım oldukça bi miktarını ayırıp altına da aktarmayı planlıyorum umarım istediğim gibi olur :)
Valla napalim canim kizimla ikimize hamburger alsak 50 esimle ucumuze aksam alsak 80 90 i buluyor fiyat . Oysaki 30 tl lik kiymadan kofte yapsam yahut hatta arttiriyorum patatesli sulu yemegni yapsam 2 gun yemek olarak yenilir. Bu sekilde dusunmek zorundayim ayin 15 i ve yarisindan fazlasni harcamis durumdayim mutfak paramin .Bende bu aralar bu kafadayım yakında evde telefon falan yaparımsucuk, tereyağı, döner, hamburger, steakburger, Kebap yapıyorum evde :) uzun süre sonra evde kalınca dışarı lezzetlerini eve getirdim.
Çalışıyor musun bu aradaplasticwoman
Bayağı sıkı takip ediyorsun herhalde canım
Ne iş yapıyorsun eşin ne iş yapıyor canım
Yani yanls anlama ama bugun yemis daha yarin da istedgnde olmamali sanki maddiyati birak faydasi yok hele disardan yenilenin zarari var . Gene yarnkni kendin yapacakmissin gerciBiz aslında ailecek Fast food çuyuz ama tutuyoruz kendimizi
Ayyy çok iyi yaaaa kaç yaşındasın bu aradaCanım yıllardır hatta ortaokuldan beri hep çalıştım okudum hatta ikinci üniversitemi oğlum 5 aylıkken ikinci öğretim yine çalıştım okudum :) sonra çalışma sisteminin içerisinde kayboldum gördüm ki böyle gitmez bu durum, ben bi an önce emekli hayatına geçiş yapmalıyım öyle duruma gelmeliyim ki kölelikten kurtulmalıyım dedim. Genç emekli olmak istedim :) işten ayrıldım Mimarım normalde Ağustos ayında işi bıraktım hatta oradan da alacağım toplu para var mahkemeliğiz o gelirse daha da iyi olacak. Yani şimdi çiçeği burnunda ev hanımı, genç emekli adayıyım :)
Yok kız niye yanlış anlayayım köftesini ekmeğini ben yapacam yanına da ayran o yüzden sağlıklıYani yanls anlama ama bugun yemis daha yarin da istedgnde olmamali sanki maddiyati birak faydasi yok hele disardan yenilenin zarari var . Gene yarnkni kendin yapacakmissin gerci
Hepimiz oyle maddi manevi zararlari olmasa kmse evde yemek yapmaz heralde
Valla napalim canim kizimla ikimize hamburger alsak 50 esimle ucumuze aksam alsak 80 90 i buluyor fiyat . Oysaki 30 tl lik kiymadan kofte yapsam yahut hatta arttiriyorum patatesli sulu yemegni yapsam 2 gun yemek olarak yenilir. Bu sekilde dusunmek zorundayim ayin 15 i ve yarisindan fazlasni harcamis durumdayim mutfak paramin .
Ayyy çok iyi yaaaa kaç yaşındasın bu arada
Ohhhh mis gibi
Yok kız niye yanlış anlayayım köftesini ekmeğini ben yapacam yanına da ayran o yüzden sağlıklı
Tamam aramızda30 diyeyim ama aramızda kalsın ben 24 diyorum
Aramiza hosgeldin canimCanım yıllardır hatta ortaokuldan beri hep çalıştım okudum hatta ikinci üniversitemi oğlum 5 aylıkken ikinci öğretim yine çalıştım okudum :) sonra çalışma sisteminin içerisinde kayboldum gördüm ki böyle gitmez bu durum, ben bi an önce emekli hayatına geçiş yapmalıyım öyle duruma gelmeliyim ki kölelikten kurtulmalıyım dedim. Genç emekli olmak istedim :) işten ayrıldım Mimarım normalde Ağustos ayında işi bıraktım hatta oradan da alacağım toplu para var mahkemeliğiz o gelirse daha da iyi olacak. Yani şimdi çiçeği burnunda ev hanımı, genç emekli adayıyım :)
Aramiza hosgeldin canim
Bende calisma hayatina ara vermis durumdayim kizimi buyutmek icin isten ayrildim muhasebeciyim . Calismaya alisan biri icin ev hanimligi skici oluyor ama cocuklu bir anne icin calismakta zor ve manennde yipratici iste hayat nerden bakarsan bak zor Rabbim kolaylastirsin
Ne guzel ellerne saglikAynen öyle canım hamburger ekmeğini de kendim yaptım bi tane bitiremedik :) zincirlerden alsak doymuyorsun. 50’şer gram yetiyor hele ekmekte evden ise kesin yetiyor :) dışarıdan ekmek ise eşim yiyor yine iki tane :) hemde lezzeti ayrı güzel :) bir de ustalaştım artık zaten bir döner yapıyorum efsaneeşim de dışarıdan yemek yiyordu ona da evden hazırlıyorum artık :) hem midesine dokunuyordu şimdi midesi de rahat içeriği de temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?