Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel ellerne saglik
Benim esimde doymuyor disardan alinan hamburgerle 2 3 tane yiyecekki anca asiri pahaliya geliyor boyle olmadik sekil abarti yani avuc ici kadr ekmege pahali da aliyoruz iste ayda 1 2 . Ama evde yapilan daha ekonomik daha ice sinen ve doyurucu oluyor evde de yaptim ekmegni de kendim yaptgm oldu onlar da guzel oldu.
Ne guzel gonlune gore olmus hersey Allah daim etsinHoşbulduk
Evet kesinlikle henüz alışmaya çalışıyorum ama uğraşım var 10:00-18:00 arası seans takip ediyorum hafta sonu kapalı borsa boşluğa düşüyorum sabah bi Müge anlı ilk zamanlar alışamamıştım işe gidecekmişim gibi geliyordu. Sonra dedim ki ya muhteşem bi şey bu tüm günüm bana ait işte istediğim bu :)
Oğlum var 6 yaşına girecek onu kv ve annem büyüttü çok şükür gözüm arkada kalmadı ama o kadar zor ki, söz geçiremiyorsun, yemek konusunda dinlemiyorlar vs vs yine olsa yine alırım yanıma faydaları var ama zorlandım bu konularda da ayırdık evi 2 senedir ve çocuk disipline oldu, yemek konusunu çözdüm, abur cubur olayını bitirdik, telefon olayını bitirdik.
Hep dedim ki ikinci çocuğumu çalışmadığımda istiyorum o da eşimin şark görevinde olur ama fırsat doğdu öncesi ayrıldım ve ayrıldıktan sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu bize çok şükür.
Senden de tarif alalim ozaman ekmegin ve koftenin olur mu baya ustasinKesinlikle daha güzel hatta bende hamburger yapalım diyordum dün :) ekmeğini de yapacağım yine bi tane kessin sucuk için aldığım kıymam var fazla almıştım oranın fazlası yetiyor.
Adana yaptım evde lavaş alacaktım yuh dedim kendim yaparım bana para lazım para ile para kazanıyorum veremem kendim yaptım ilk kez denedim güzel oldu eşim beğendi onlar yapıyorlar çokça biz de olmazdı yapan. Beğendiyse yapmışım dedim tamam :)
Bende bazen arta kalani esime soruyorum bunu yarin yeriz dimi diye yeriz diyor zaten atacak zamanda degiliz hem gunah hem yazik malzmeye emege diye de ekliyorumBugün yazayım bende harcamalarımı başlamış olayım :)
125 TL -oğlumun göz muayenesi
180 TL - market (biraz atıştırmalık, biraz gereksiz şeyler)
600 TL - 15 gün önce arabayı yaptırdık 10.000 tl tutmuştu 600 tl de varmış verilmeyen onu gönderdim.
Kârlı bi gün olmadı :)
Yemeğim vardı beşamel soslu tavuklu karnabahar yanına mercimek çorbası yaptım. Yemek kalıp atılırsa acayip takıyorum o nedenle ya az yapıyorum ya da muhakkak yediriyorum
Ayni yastayiz yani 2430 diyeyim ama aramızda kalsın ben 24 diyorum büyümek benim sorunum değil hiç istemedim çocukluğumdan beri ağlardım büyümeyeceğim diye
Ne guzel gonlune gore olmus hersey Allah daim etsin
Ya herkesin gorusune saygim var gelip kimse linclemesin beni ama sende ayni seyi soyluyorsun calisirken bunu kabullenmese de cogu arkadasm isten ciktiktan sonra cocugu anne buyutmeynce skntlarn oldgnu cok kereler dile getirdiler .
Esimle evlenirken hedefimiz bebegmz olunca isten ayrilmam ve benim buyutmemdi diger dusundklermizi yaptik kendimizce planimiza gorw ilerledik erkende evlenmistik 3.5 yillik evlyken bebegmz olsn diye planladik cok sukur hamile kaldjm doguma kadar da calistim sonra isten ayrildim kizima en bastan beri tek kendim baktim cok sukir 4 yasinda suanda.
Bende bazen arta kalani esime soruyorum bunu yarin yeriz dimi diye yeriz diyor zaten atacak zamanda degiliz hem gunah hem yazik malzmeye emege diye de ekliyorum
Bu arada esim ivir zjvir cips cikolata alisverisi yapmis 75 tl de o
Ayni yastayiz yani 24
plasticwoman hoşgeldinBirikimlerin hayırlı olsun bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın inş.Benimde oğlum var 6 yaşında
Senden de tarif alalim ozaman ekmegin ve koftenin olur mu baya ustasin
Bugün 0 harcamadün lahmacun kebap baklava siparişinden sonra kısmak gerekiyorCarsamba sebze meyve alışverişi yaparız yarın ekmek alınır baska harcama olmaz inş
Ayni yastayiz yani 24
Kaynanalıkta ne var kon kon kelebek modu Bende kayınvalide ile yaşıyorum bu yıl ah be felek kaçtıkça kucağına düştüm.Seneye okullar açılır ins Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor.Çok teşekkürler hoşbulduk Burası iyi olacak benim için hem evde yaptıklarımızı yazınca bana da ev hanımlığı için teşvik olu:)
Amin Canım inşallah benimde bi oğlum 6 yaşına girecek Şubat ayında, ikinci de geliyor o da erkek. Kaynana adaylığım kesinleşti
Benimki cipse yapışır ondan kurtarsam gofrete.Bir hakkın bar diyorum seçiyor mecburen.Zaten uzun süredir gidemiyor pandemiden dolayı ne alırsak onu yiyiyor minik kuşum Kurabiye yapıyoruz cevizli damla çikolatalı hatta yarın yine yapacağız.Evde olmanın çocuğunla ilgilenmenin en güzel yanı, markete gidince çikolata, cips için ağlayan çocuk gitti şimdi oğlum ne alayım marketten, düşünüyor düşünüyor bulamıyor su al diyor markete gidiyor cips değil mandalina alıyor :) çok şükür.
Kaynanalıkta ne var kon kon kelebek modu Bende kayınvalide ile yaşıyorum bu yıl ah be felek kaçtıkça kucağına düştüm.Seneye okullar açılır ins Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor.