Süper olmuş bende aldım 100 TL Lik 3 TL kar varHee bir de haberim var :)
Birkaç gün önce düşükten bitcoin almıştım bugün bozdurdum 4 bin tl kâr ettim
Şimdi tekrar düşmesini beklicem almak için
Selam canımSelam herkese. Umarım herkesler iyidir . Be. Bu aralar yoğunluktan çok fazla giremiyorum . Arada gelip selam vermek istedim :)
Hoş geldin canım nasılsınSelam herkese. Umarım herkesler iyidir . Be. Bu aralar yoğunluktan çok fazla giremiyorum . Arada gelip selam vermek istedim :)
İyiyim teşekkürler canım , sen nasılsın ?Hoş geldin canım nasılsın
İyiyim canım çok şükür kızlar ev temizlik filan derken akşam oluyorİyiyim teşekkürler canım , sen nasılsın ?
İstediğin kadar alabiliyorsun ben bu kârı 50 bin tl ‘lik bitcoin alarak elde ettimyaa çok iyi bende araştırıyorum siz kaç bitcoin aldınız ?
Selam canım.Benim menüde yarın et sote bulgur pilavı var. Birde kuru fasulye yapacağım onu dolaba atarım çarsamba işten gelince hazır olur.Brokolim var onu haşlarım carsamba günü sebze meyve alışverişi yaparım.Selam kizlar int.ten alisveris yaptim
Yag salca kup seker suzme peynir cay sucuk yumurta aldim 170 kusur tuttu daha sebze meyve yok crs hava guzel olursa pazara cikmayi dusunuyorum . Oyle iste kizimi uyutuyorum da bi bakinayim size dedim . Sizde ne var ne yok naslsniz yarin neler pisirmeyi dusunuyorsunuz yemekte yok yok Allah yok dedm durdum sankicok sukur bugunumuze napalim
Canım ben de çok bilmiyorum bizde eşim takip ediyor bana diyor ki şu fiyata alım emri ver, ben de o fiyata alım koyuyorum alıyor o fiyat gelince otomatikSüper olmuş bende aldım 100 TL Lik 3 TL kar varben anlamıyorum bakıyorum am hangisi kaça inince almk lazım kaç çıkınca satmak lazım eteryum iyi diye okudum zerya
Smdiden ellerine saglik canim afiyet olsunSelam canım.Benim menüde yarın et sote bulgur pilavı var. Birde kuru fasulye yapacağım onu dolaba atarım çarsamba işten gelince hazır olur.Brokolim var onu haşlarım carsamba günü sebze meyve alışverişi yaparım.
Hoş geldin canım tabiki de yer varMerhabalar aranızda bana yer var mı
Birikimlerimi yönetiyorum hatta tek işim bu şu an :) ama piyasalara belli de olmuyor bu nedenle biraz kendimden, biraz kazancın ufak bölümleri ile altın, gümüş, platin alma planım var hatta kendime hedefler koydum bir de oğlum için hesap açıp onun adına da yatırım yapmak istiyorum.
Aldıkların bereketli olsun canımSelam kizlar int.ten alisveris yaptim
Yag salca kup seker suzme peynir cay sucuk yumurta aldim 170 kusur tuttu daha sebze meyve yok crs hava guzel olursa pazara cikmayi dusunuyorum . Oyle iste kizimi uyutuyorum da bi bakinayim size dedim . Sizde ne var ne yok naslsniz yarin neler pisirmeyi dusunuyorsunuz yemekte yok yok Allah yok dedm durdum sankicok sukur bugunumuze napalim
Offfff bayılırım lazanyaya afiyet olsun ben Tavuklu sunu da yapıyorum enfes olıyorBugün balık yedik
Yarın lazanya yapacağım uzun zamandır yemiyoruz malzemem de varken yapayım dedim
Buzluktan kıyma tereyağı ve kaşar peyniri çıkardım
Lazanya da var
Ama eminim gene de yarın harcama olur çünkü benim eşim bir alışveriş canavarı
Ispanak yeni bitti bizde bugunde buzluktan yesil fasulye yaptim . Degisik bisey arayisindayim ama fast fooda da kayabilirim az evvel hamburger baktim int.tenHoş geldin canım tabiki de yer var
Hayırlı doğumlar bu arada
Aldıkların bereketli olsun canım
Benim menüde ıspanak kavurma,, köfte(kızlara hamburger) salata,, ayran var
Hoş geldin canım tabiki de yer var
Hayırlı doğumlar bu arada
Aldıkların bereketli olsun canım
Benim menüde ıspanak kavurma,, köfte(kızlara hamburger) salata,, ayran var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?