• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hee bir de haberim var :)

Birkaç gün önce düşükten bitcoin almıştım bugün bozdurdum 4 bin tl kâr ettim 🤩

Şimdi tekrar düşmesini beklicem almak için
Süper olmuş bende aldım 100 TL Lik 3 TL kar var 😀 ben anlamıyorum bakıyorum am hangisi kaça inince almk lazım kaç çıkınca satmak lazım eteryum iyi diye okudum zerya

Merhabalar aranızda bana yer var mı 🌸

Birikimlerimi yönetiyorum hatta tek işim bu şu an :) ama piyasalara belli de olmuyor bu nedenle biraz kendimden, biraz kazancın ufak bölümleri ile altın, gümüş, platin alma planım var hatta kendime hedefler koydum bir de oğlum için hesap açıp onun adına da yatırım yapmak istiyorum.

Selam kizlar int.ten alisveris yaptim
Yag salca kup seker suzme peynir cay sucuk yumurta aldim 170 kusur tuttu daha sebze meyve yok crs hava guzel olursa pazara cikmayi dusunuyorum . Oyle iste kizimi uyutuyorum da bi bakinayim size dedim . Sizde ne var ne yok naslsniz yarin neler pisirmeyi dusunuyorsunuz yemekte yok yok Allah yok dedm durdum sanki 🤣 cok sukur bugunumuze napalim

Yag salca kup seker suzme peynir cay sucuk yumurta aldim 170 kusur tuttu daha sebze meyve yok crs hava guzel olursa pazara cikmayi dusunuyorum . Oyle iste kizimi uyutuyorum da bi bakinayim size dedim . Sizde ne var ne yok naslsniz yarin neler pisirmeyi dusunuyorsunuz yemekte yok yok Allah yok dedm durdum sanki 🤣 cok sukur bugunumuze napalim
Selam canım.Benim menüde yarın et sote bulgur pilavı var. Birde kuru fasulye yapacağım onu dolaba atarım çarsamba işten gelince hazır olur.Brokolim var onu haşlarım carsamba günü sebze meyve alışverişi yaparım.

Süper olmuş bende aldım 100 TL Lik 3 TL kar var 😀 ben anlamıyorum bakıyorum am hangisi kaça inince almk lazım kaç çıkınca satmak lazım eteryum iyi diye okudum zerya
Canım ben de çok bilmiyorum bizde eşim takip ediyor bana diyor ki şu fiyata alım emri ver, ben de o fiyata alım koyuyorum alıyor o fiyat gelince otomatik

Veya şu fiyattan sat diyor gene satış emri koyuyorum gibi

Eşim günde 4 saat falan uyuyor gece gündüz hep takipte , ancak böyle kâr ediliyor çünkü

Eteryum ve ona benzer bir sürü şey daha var bunlar alt - coin diye geçiyor

Bitcoinden sonra çıkmış hepsi o yüzden alt coin demişler

Onu da takip ediyor şuan eşim. Eğer uygun miktarda düşerse ondan da almayı düşünüyoruz son zamanlarda o da baya kâr ettirmiş alan insanlara

Bugün balık yedik

Yarın lazanya yapacağım uzun zamandır yemiyoruz malzemem de varken yapayım dedim

Buzluktan kıyma tereyağı ve kaşar peyniri çıkardım

Lazanya da var

Ama eminim gene de yarın harcama olur çünkü benim eşim bir alışveriş canavarı 😂

Bu arada biz bu bitcoin işini baya ciddiye alarak takipte kalarak yapıyoruz, eşim şuan çalışmadığı için zamanı var takip ediyor

Yoksa kâr etmek için uzun süre beklemek lazım altın vs gibi alıp uzun vadede kâr getirmesini beklemek mantıklı olan

Biz şuan çalışmıyoruz evimize para girişi olsun diye kısa vadeli al-sat yapıyoruz elimizde toplu para varken bir işe yarasın diye

Burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir 😊

Sadece kendi yaptığım şeyleri yazıyorum topikte kimse kötü niyetli değil biliyorum ama dışardan izleyenler vs varsa şikayet edebilirler malum kem gözlü çok 😂

Selam canım.Benim menüde yarın et sote bulgur pilavı var. Birde kuru fasulye yapacağım onu dolaba atarım çarsamba işten gelince hazır olur.Brokolim var onu haşlarım carsamba günü sebze meyve alışverişi yaparım.
Smdiden ellerine saglik canim afiyet olsun

Merhabalar aranızda bana yer var mı 🌸

Birikimlerimi yönetiyorum hatta tek işim bu şu an :) ama piyasalara belli de olmuyor bu nedenle biraz kendimden, biraz kazancın ufak bölümleri ile altın, gümüş, platin alma planım var hatta kendime hedefler koydum bir de oğlum için hesap açıp onun adına da yatırım yapmak istiyorum.
Hoş geldin canım tabiki de yer var 😍😍😍

Hayırlı doğumlar bu arada😘😘
Aldıkların bereketli olsun canım

Benim menüde ıspanak kavurma,, köfte(kızlara hamburger) salata,, ayran var😋😋

Bugün balık yedik

Yarın lazanya yapacağım uzun zamandır yemiyoruz malzemem de varken yapayım dedim

Buzluktan kıyma tereyağı ve kaşar peyniri çıkardım

Lazanya da var

Ama eminim gene de yarın harcama olur çünkü benim eşim bir alışveriş canavarı 😂
Offfff bayılırım lazanyaya afiyet olsun ben Tavuklu sunu da yapıyorum enfes olıyor👏👏👏

Hoş geldin canım tabiki de yer var 😍😍😍

Hayırlı doğumlar bu arada😘😘

Aldıkların bereketli olsun canım

Benim menüde ıspanak kavurma,, köfte(kızlara hamburger) salata,, ayran var😋😋
Ispanak yeni bitti bizde bugunde buzluktan yesil fasulye yaptim . Degisik bisey arayisindayim ama fast fooda da kayabilirim az evvel hamburger baktim int.ten 🤣 tehlikeli sularda yuzuyorum anlayacagn .

Back