• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar Zeynolin44 Zeynolin44 sağol canım robot güzel süpürüyor ama silme işi yalan ufacık bir bez onu damla damla ıslatarak evii geziyor. Baktım biyeri sildiği yok kendim silvnın mopubu almıştım onunla sildim eşimle kavga ettim adama bir iş söyleme senden iyisi yok. İzinli evde kalk bir işin ucundan tut yok otursun elinde telefon oyun oynasın neymiş robot yapıyormuş çok sinirlerim bozuldu çocuklara bağırıp durdu sinirimden ağladım konuşmuyorum çocuklarla kendime kahvaltı hazırlıcam şimdi

Günaydın kızlar.Bugün ve yarın evdeyim şimdi uyandık kahvaltı ederiz yemek yaparım duş alırım öyle geçer vakit.
Penguen Penguen ev nekadar süpürülsede silmeden olmuyor silince daha temiz geliyor bana ev. Eşin robotu temizlik yapmasın diye aldı sanırım artık hep robot yapacak oda oturacak gözüyle bakıyor.

Esim cocukları araba ile gezdirdi miniği göndermeyecektim o hepsinden önce maskeyi taktı kapıda bekledi :KK48::KK48::KK48:dayanamadı eşim onuda aldı gitti bende o arada evi temizledim wc balkon kaldı

Lahmacun harcaması olur sadece
Sabahta peynirli gözleme yaptım ev halkına bugun hamur hamur gidiyoruz :KK22:

Bende krep yaptim😄😄
Un kalmamış yapamadım😁😁
Esim cocukları araba ile gezdirdi miniği göndermeyecektim o hepsinden önce maskeyi taktı kapıda bekledi :KK48::KK48::KK48:dayanamadı eşim onuda aldı gitti bende o arada evi temizledim wc balkon kaldı

Lahmacun harcaması olur sadece
Sabahta peynirli gözleme yaptım ev halkına bugun hamur hamur gidiyoruz :KK22:
Oyyy kuzum benim yaa💝💝💝

Zeyno kız fazla yeme 🤗🤗🤗

Sabah kızımın telefonu geldi çok mutlu oldu🤗🤗🤗

Hemen dışarı çıktık telefona ekran taktırdım kılıf aldık yan kenarlara koruyucu taktırdım malum korumamız lazım🙉🙉

150 TL kılıfçıya verdim
Küçüğüme hamburger aldım 19 TL
Annemlere geldik gelirken kıyma aldım 25 TL 👏👏

Annem kuru dolma yapıyor bende salata yaptım birazdan yicez 😋😋

Akşama da eve geçeriz💝💝

Eve giderken pazara uğrayacağım ufak eksikler var onları alırım🥴🥴

Selam kızlar

Günü yarıladık ancak yazabiliyorum :)

Kahvaltıdan sonra temizlik yaptım

Nevresimleri değiştirip yıkadım

Eşim akşam balık yemek istedi 2 adet çupra aldık 60 tl marine ettim fırında yapacağım

Yeşil salata yaptım

Şimdi bir yorgunluk kahvesi içiyorum şükür

Günü böylece kapatırız

Günaydın kızlar.Bugün ve yarın evdeyim şimdi uyandık kahvaltı ederiz yemek yaparım duş alırım öyle geçer vakit.
Penguen Penguen ev nekadar süpürülsede silmeden olmuyor silince daha temiz geliyor bana ev. Eşin robotu temizlik yapmasın diye aldı sanırım artık hep robot yapacak oda oturacak gözüyle bakıyor.
Evet öyle düşünüyor kendi ailesinde öyle oldugu için ev iyice kirlenince temizliyorlar kardeşinin odasına giremezsin zaten tozdan dağınıklıktan öyle görmüş sürekli temizlik yapıyor sanıyor haftada 1 defa evi süpürünce

Back