- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende krep yaptimGünaydın kızlar şimdi uyandık kahvaltı hazırlayayım krep yapacağım
Un kalmamış yapamadımBende krep yaptim
Oyyy kuzum benim yaaEsim cocukları araba ile gezdirdi miniği göndermeyecektim o hepsinden önce maskeyi taktı kapıda bekledi dayanamadı eşim onuda aldı gitti bende o arada evi temizledim wc balkon kaldı
Lahmacun harcaması olur sadece
Sabahta peynirli gözleme yaptım ev halkına bugun hamur hamur gidiyoruz
yaa çok iyi bende araştırıyorum siz kaç bitcoin aldınız ?Hee bir de haberim var :)
Birkaç gün önce düşükten bitcoin almıştım bugün bozdurdum 4 bin tl kâr ettim
Şimdi tekrar düşmesini beklicem almak için
Çok iyi zeryaaaHee bir de haberim var :)
Bereketli olsun canımHee bir de haberim var :)
Afiyet olsun canımGünün menüsü;tarhana corbası, fırında karnabahar bide sarımsaklı yogurt yaparım Allah bereket versin
Evet öyle düşünüyor kendi ailesinde öyle oldugu için ev iyice kirlenince temizliyorlar kardeşinin odasına giremezsin zaten tozdan dağınıklıktan öyle görmüş sürekli temizlik yapıyor sanıyor haftada 1 defa evi süpürünceGünaydın kızlar.Bugün ve yarın evdeyim şimdi uyandık kahvaltı ederiz yemek yaparım duş alırım öyle geçer vakit.
Penguen ev nekadar süpürülsede silmeden olmuyor silince daha temiz geliyor bana ev. Eşin robotu temizlik yapmasın diye aldı sanırım artık hep robot yapacak oda oturacak gözüyle bakıyor.