🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kesinlikle daha güzel hatta bende hamburger yapalım diyordum dün :) ekmeğini de yapacağım yine bi tane kessin sucuk için aldığım kıymam var fazla almıştım oranın fazlası yetiyor.
Adana yaptım evde lavaş alacaktım yuh dedim kendim yaparım bana para lazım para ile para kazanıyorum veremem kendim yaptım ilk kez denedim güzel oldu eşim beğendi onlar yapıyorlar çokça biz de olmazdı yapan. Beğendiyse yapmışım dedim tamam :)

Ne guzel gonlune gore olmus hersey Allah daim etsin
Ya herkesin gorusune saygim var gelip kimse linclemesin beni ama sende ayni seyi soyluyorsun calisirken bunu kabullenmese de cogu arkadasm isten ciktiktan sonra cocugu anne buyutmeynce skntlarn oldgnu cok kereler dile getirdiler .

Esimle evlenirken hedefimiz bebegmz olunca isten ayrilmam ve benim buyutmemdi diger dusundklermizi yaptik kendimizce planimiza gorw ilerledik erkende evlenmistik 3.5 yillik evlyken bebegmz olsn diye planladik cok sukur hamile kaldjm doguma kadar da calistim sonra isten ayrildim kizima en bastan beri tek kendim baktim cok sukir 4 yasinda suanda.

Bugün yazayım bende harcamalarımı başlamış olayım :)

125 TL -oğlumun göz muayenesi
180 TL - market (biraz atıştırmalık, biraz gereksiz şeyler)
600 TL - 15 gün önce arabayı yaptırdık 10.000 tl tutmuştu 600 tl de varmış verilmeyen onu gönderdim.

Kârlı bi gün olmadı :)
Yemeğim vardı beşamel soslu tavuklu karnabahar yanına mercimek çorbası yaptım. Yemek kalıp atılırsa acayip takıyorum o nedenle ya az yapıyorum ya da muhakkak yediriyorum

Senden de tarif alalim ozaman ekmegin ve koftenin olur mu baya ustasin

Bende bazen arta kalani esime soruyorum bunu yarin yeriz dimi diye yeriz diyor zaten atacak zamanda degiliz hem gunah hem yazik malzmeye emege diye de ekliyorum

Bu arada esim ivir zjvir cips cikolata alisverisi yapmis 75 tl de o

Kesinlikle haklısın canım çocuk tv, tablet ve abur cubur bağımlısı oldu. Almıyoruz yemek yemiyor alın diye baskı yapıyorlardı. Herseyini organik, doğal bulup nerelerden getirtip yemek yapıyordum akşam yedirilmiyordu, geliyordum ne yedi çerez. Sonra da bana dediler ki “ben her şeyi yedirmeye izin vermemişim de çocuk ondan yemiyormuş” sanki beni umursuyorlarda ayrıca 6 aylık bebeğe et mi vereyim herşeyin zamanı var. Asıl abur cubur yiyen çocuk neden kabak yesin. Şimdi torununa herşeyi veriyor annesi diğer torunlarına hasta diyorlar sürekli eşime dedim besin alerjisi olmuş çocuklar, 4 aylık bebeğe mangal eti emdiriyorlar. Doktora gitmişler ve dediğim çıktı. Çok şükür ilaçsız iyileştiririm çocuğumu eşim bile hemen beni arardı bi şey olsa gel sen hemen iyileştiriyorsun çocuk hasta. Ay ne doluymuşum

Ne güzel olmuş Canım çok sevindim İnan adına oğlum bana bir gün dedi ki - anne işe gitme - oğlum gitmezsem nasıl yemek alacağız o zaman çikolata da yiyemezsin - olsun ben yemem anne sen gitme. Ufacık çocuk bunu söyledi o kadar üzülmüştüm ki. En iyi kararı vermişsin. Biz evlenir evlenmez çocuk yaptık çok istediler bakıma yardım ederseniz olur dedim, çalışmak zorundayım tamam dediler bizim de öyle oldu.

Bende bazen arta kalani esime soruyorum bunu yarin yeriz dimi diye yeriz diyor zaten atacak zamanda degiliz hem gunah hem yazik malzmeye emege diye de ekliyorum

Bu arada esim ivir zjvir cips cikolata alisverisi yapmis 75 tl de o

Ben direk yanına ek bi şey tamam biz iki üç çeşit yemek yiyemiyoruz. Mesela makarna olsun yemek yenmez. Karnabahar, çorba var diyelim salata yapayım biri kalır. Makarnayı da soslu yapıyorum tabi ana yemek oluyor bizim için. Aslında benim için avantaj bende diyorum yiyin kızmam yemezseniz kalınıp atılırsa çıldırıyorum yapmam bir daha diye anlaşıp yapıyorum.

Cips alışverişini bıraktık biz baya para kaldı ilk kez bu ay yaptık o da Canım çikolata kahve istedi, çikolata için gidince bi yandan oğlum, bi yandan babası doldurmuş Sepeti zaten o yüzden eşimle gitmeyi sevmiyorum hemen dolduruyor abur cubur, kasaya bi geliyoruz ne ara aldın oluyorum :)

Ayni yastayiz yani 24

Hep 24 kalalım

plasticwoman hoşgeldinBirikimlerin hayırlı olsun bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın inş.Benimde oğlum var 6 yaşında

Çok teşekkürler hoşbulduk Burası iyi olacak benim için hem evde yaptıklarımızı yazınca bana da ev hanımlığı için teşvik olu:)

Amin Canım inşallah benimde bi oğlum 6 yaşına girecek Şubat ayında, ikinci de geliyor o da erkek. Kaynana adaylığım kesinleşti

Ayni yastayiz yani 24

Evde olmanın çocuğunla ilgilenmenin en güzel yanı, markete gidince çikolata, cips için ağlayan çocuk gitti şimdi oğlum ne alayım marketten, düşünüyor düşünüyor bulamıyor su al diyor markete gidiyor cips değil mandalina alıyor :) çok şükür.

Kaynanalıkta ne var kon kon kelebek modu Bende kayınvalide ile yaşıyorum bu yıl ah be felek kaçtıkça kucağına düştüm.Seneye okullar açılır ins Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor.

Benimki cipse yapışır ondan kurtarsam gofrete.Bir hakkın bar diyorum seçiyor mecburen.Zaten uzun süredir gidemiyor pandemiden dolayı ne alırsak onu yiyiyor minik kuşum Kurabiye yapıyoruz cevizli damla çikolatalı hatta yarın yine yapacağız.

Kaynanalıkta ne var kon kon kelebek modu Bende kayınvalide ile yaşıyorum bu yıl ah be felek kaçtıkça kucağına düştüm.Seneye okullar açılır ins Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor.

diyorum ki ben oğluma ileride evlenince bana torun falan bak deme hiiiiççç bakamam ben kv diyor ki de biz niye bakıyoruz siz bakarsınız ben hiç kendimi yoramam yaşlılığımda diyorum

Öyle canım valla zor biz 2 senedir ayrıldık darısı sana inşallah. Tabi coronadan işten ayrılmasam yine çağıracaktık mecburen. İyiler allah yokluklarını göstermesin ama laf anlatmak çok zor, bir de kendi annen olsa bi şey desen alınmaz onlar alınıyor üvey evlat gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…