🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ah dostlarim siz siz olun evde ya da ustunuzde saklamayin cantanzda .. benm bu knuda bir yaram var ki malesef yillar gecti mechul calindi mi dusurdummu sakladim bulamiyorum desem ev talan oldu badana da yapildi heryeri elledim ama yok .
Ay canım çok muydu acaba
Günaydın kızlar mayış günü geldi
Kmsl Hnd heo guzel haberler alsın yeni telefonuyla gistik
okyonus guzeo dileklerimiz dualarımız seninle
Teşekkür ederim canım
Şimdi ben bu telefonu ocak ayı birikimine yazayım bir senelik birikim gitti
Teşekkür ederim canım sana da mutlu günler
hayırlı olsun Kmsl Hnd güzel günlerde kullansın kızın
Teşekkür ederim canım

Ay canım çok muydu acaba

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım
Ev kredisi odeyen ve suan tek kisi geliri olan bir aile icin cok denilebilecek acitacak birseydi... yok halaa bazen dua ediyorum Allah im sadece ruyamda ne oldgnu goster diye bulmaktan gectim noldgnu cok merak ediyorum

Ay canım çok muydu acaba

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım
Kizzz senin çeyrekli bileklikten daha oahali bu telefon
Babalar hic kıramaz kızlarını varken alsın gençken önemli böyle şeyler . Babambana Nokia 3310 almamıştı arkadaşlarım da vardı hep içimde kalmıştır

Ev kredisi odeyen ve suan tek kisi geliri olan bir aile icin cok denilebilecek acitacak birseydi... yok halaa bazen dua ediyorum Allah im sadece ruyamda ne oldgnu goster diye bulmaktan gectim noldgnu cok merak ediyorum
bende kızıma gelen çeyreği eşimin memleketine giderken yanıma almayım diye badem yağı almışım küçük kutusu oluyorya şişeyi çıkarıp onun içine koyup üstüne şişeyi koymuşum sonra aklıma geldi diyorum işöarkadaşlarım toplanıp çeyrek almışlardı hediye eşime soroyurm yok aradım taradım yok sonra temizlik yaparken çekmeceleri temizleyip atılacaklar varsa atarım diye kutusunu atayım yağıda banoya dolaba koyayım dedim çıkarırken pıt diye düştü nasıl mutlu oldum anlatamam.İnşallah seninkide öyle olur çantanın astarına bak yırtık falan oluyor bazen içine giriyor farketmeden

Tünaydın kızlar

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım , mutfağı temizledim yatakları topladım

Beyazları makineye attım yıkanıyorlar

Oğlana parmak boya almıştım odasında bir duvarı feda ettim oynadık çok eğlendi mutlu oldu

Şimdi eşim biraz dışarı çıkardı dolaşmaya. Ben de evi süpürsem iyi olur diye düşünüyorum ama uygulamaya geçemedim henüz

Öğleden sonra markete gideceğim birkaç eksik var

Ah insallahh canim 3 bucuk yil oldu evde bakmadgm yer kalmadi cantalarn o seklde astarlarina giymedgm kiyafetlermn aralarna herseye baktim yok keske ciksa biyerden bugun en az 7 8 bin eder cok uzuluyorumm

He kız 3 katı kadar
Evet babası kızıma çok düşkün Rabbim hepimizin evladına eşine ailesine sağlık versin

Deme ki durumu yokmuş canım olsa neden almasın ki
Ah insallahh canim 3 bucuk yil oldu evde bakmadgm yer kalmadi cantalarn o seklde astarlarina giymedgm kiyafetlermn aralarna herseye baktim yok keske ciksa biyerden bugun en az 7 8 bin eder cok uzuluyorumm
Offfff az da değilmiş yaaaaa atmadığına eminsen evine giren çıkan birisidir muhtemelen
Rabbim yedirmesin öyle çalıp gidenlere

Bilemiyorum artik gozumle gormedgmden kimseyi suclayamiyorum ya dusurdum ya canim cigerm bildgm biri aldi . Keske bilebilsem noldgnu

Nerdeyse 1 yillik ev taksidimiz cnm biz oyle yuksek gelirli bir aile degiliz bugunumuze cok sukur ama ... eskiden bende calisiyordum smdi kizim dogdktan beridir calismiyorumda hersey zor biliyorsnuzki Rabbim beternden korusun cana gelmesin napaym cok uzuldm ilk zamanlar ama 3 4 yil gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…