- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 1 yıl borç düştü1 yıl peşin mi yatırmış gibi oldun şimdi aylık taksitlerini hesapladıgında ödeme yaptıgınla arasında çok fark var mı
Gözün Aydın cnm iyi yaptın ara ödemeyle. Bizimde tam bir yılımız kaldı kredimizin bitmesineEvet canım 1 yıl borç düştü
Sağol canımAllah hepimize ödeme kolaylığı versin inş. Borçlu olmak stres yapıyor insanı ama borcsuzda birsey alınmıyor.Gözün Aydın cnm iyi yaptın ara ödemeyle. Bizimde tam bir yılımız kaldı kredimizin bitmesine
Uzun bir süre hic yüksek kredi çekmek istemiyorum
Tamam tatlım ekliyorumKmsl Hnd ocak birikimine pardon
Kızzzz diyet sana pahalıya patladı et masrafın düştü ama başka kalemler arttı bakAyyy yürüyüşe gitmek hiç iyi olmuyor
Yürürken kazak gördüm mankenin üzerinde kendime 150 TL idi aldım
25 TL baharat
80 TL market
Yok kız buzlukta et var o yüzden kasap masrafı yok ama yürüyüşe çıkınca illa market yapıyorum bundan sonra para almadan çıkacamKızzzz diyet sana pahalıya patladı et masrafın düştü ama başka kalemler arttı bak
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan Kmsl Hnd
Disarda işlerimi hallettim . Evde yemek vardı ama dışardan biseyler alıp geldim .
4 kilo fistik 270
Yemek 65
Kuaför 30
Teşekkür ederim canım ben 2 sene önce yeniledim ama yine de görüp beğenip alıyorum elim durmuyorKmsl Hnd güle güle giy canım zayıflayayım rahat rahat gezmeye başlayalım bende gardrobumu biraz değiştirmek istiyorum
Ben bu yaşıma kadar şerbetli yatı yemezdim ne zamanki soguk baklavayla tanıştım aman allahhim Efsane biseyEşim soguk baklava almış benim diyet yalan oluyor böyle ya sürekli alıştım o tatlıya seviyorum diye alıp geliyor yedim yine 4 dilim
Bende hiç Şerbetli tatlı sevmem soğuk baklavayı burda duydum çok mu güzel bizim buralarda da var mıBen bu yaşıma kadar şerbetli yatı yemezdim ne zamanki soguk baklavayla tanıştım aman allahhim Efsane bisey
Afiyet olsun canim
Vardır bence sizin IrDA olmaz mi gastronominin başkentisinizBende hiç Şerbetli tatlı sevmem soğuk baklavayı burda duydum çok mu güzel bizim buralarda da var mı
Ayyy şimdi beğenirim filan diyetteyken bakamam lazımVardır bence sizin IrDA olmaz mi gastronominin başkentisiniz
Mutlaka bak tadına eminim çok seversin