• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım geçen ay sonu çeyrek almıştım onu Aralık birikimime eklermisin çeyrek altınım duruyor.Bu ay olanıda bozdum biraz borcumu hafiflettim🧿Şubat ayında birikime kaldığım yerden devam inş. Allah sağlık,huzur,mutluluk versin gerisi gelir💫🌸
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ocak birikimine pardon😂

Gözün Aydın cnm iyi yaptın ara ödemeyle. Bizimde tam bir yılımız kaldı kredimizin bitmesine 🙏🙏
Uzun bir süre hic yüksek kredi çekmek istemiyorum
Sağol canım☺️Allah hepimize ödeme kolaylığı versin inş. Borçlu olmak stres yapıyor insanı ama borcsuzda birsey alınmıyor.

Kızzzz diyet sana pahalıya patladı et masrafın düştü ama başka kalemler arttı bak🤓
Yok kız buzlukta et var o yüzden kasap masrafı yok ama yürüyüşe çıkınca illa market yapıyorum bundan sonra para almadan çıkacam😁😁
Güle güle kullan Kmsl Hnd Kmsl Hnd 🌸🌸
Disarda işlerimi hallettim . Evde yemek vardı ama dışardan biseyler alıp geldim .
4 kilo fistik 270
Yemek 65
Kuaför 30 🙄
Teşekkür ederim canım
Senin fıstıklarda afiyet olsun🤗🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd güle güle giy canım zayıflayayım rahat rahat gezmeye başlayalım bende gardrobumu biraz değiştirmek istiyorum
Teşekkür ederim canım ben 2 sene önce yeniledim ama yine de görüp beğenip alıyorum elim durmuyor😁😁😁

Eşim soguk baklava almış benim diyet yalan oluyor böyle ya sürekli alıştım o tatlıya seviyorum diye alıp geliyor yedim yine 4 dilim
Ben bu yaşıma kadar şerbetli yatı yemezdim ne zamanki soguk baklavayla tanıştım aman allahhim Efsane bisey 🥳🥳
Afiyet olsun canim

Back