🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Iyugeceler kizlar kaldgm yerden sizi okuyorum pastanin icini nasil yaptin kek ve pastavi kremasi ile mi

Sakladığım yeri gözüm kapalı bulurum kokusundan Çıkarıp sevmek iyi oluyor bankadan alınca tadı olmuyor ama banka güvenli
Ah dostlarim siz siz olun evde ya da ustunuzde saklamayin cantanzda .. benm bu knuda bir yaram var ki malesef yillar gecti mechul calindi mi dusurdummu sakladim bulamiyorum desem ev talan oldu badana da yapildi heryeri elledim ama yok .

Yap yap bol nar ekşili taze soğanlı oh oh
Bayadir yapmadim aklina gelip istedi kuzucuk yapilacak insallah dun ispanak almistim yarin onu da yapmayi dusunuyorum curumeden tazesiyle yenilsin . Ben kac gundur makarna pilav yaptim esim ve kizim icin ama yemedim hafta ici iyi idare ediyorumda hfta sonu esimleyken bi tik ayari kaciriyorum en azndan hafta ici dengeleyeym diye ugrasiyorum kilo veremiyorum bari almayayim

Ben tartışmaya korkuyorum pasta sütlaç falan yedim.Bu hafta dikkat edip haftaya tartınacagım

Iyugeceler kizlar kaldgm yerden sizi okuyorum pastanin icini nasil yaptin kek ve pastavi kremasi ile mi
Keki hazır canım kremasını ben yaptım
Kızlar yarın hayırlı bir işim var bolca dualarınızı istiyorum
Ayyy böyle mesaj okuyunca çok heyecanlanıyorum Rabbim inşallah ol der ve olurrr

Günaydın hanımlar

Zeynolin44 nice eksiler görüp istediğin rakama inersin umarım ..

okyonus işin rastgitsin insallah en hayırlısı olsun..

Kmsl Hnd Doğum günü kutlu olsun , sağlıklı, güzel nice nice yaşlar dilerim..

Cedric1003 maaşlar bereketli olsun ..

dün kısır furyasına ben de katılıp kısır ve poğaça ile gün menüsü yaptım, bugün dünden bezelye var yanına yayla çorba yaparım herhalde..

herkese mutlu günler ..

Mubarek gece ne dilegin varsa hayirlisiyla nasip olsn insallah

Keki hazır canım kremasını ben yaptım

Ayyy böyle mesaj okuyunca çok heyecanlanıyorum Rabbim inşallah ol der ve olurrr

Günaydın kızlar mayış günü geldi
Kmsl Hnd heo guzel haberler alsın yeni telefonuyla gistik
okyonus guzeo dileklerimiz dualarımız seninle

Sağolun kızlar güzel dualarınız içinAllah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…