Iyugeceler kizlar kaldgm yerden sizi okuyorum pastanin icini nasil yaptin kek ve pastavi kremasi ile miBu arada bulaşık makinasını çalıştırdım çamaşır makinası çalıştırdım
Babama yaş pasta yaptım
Lahmacun içi hazırladım
Sabaha işim kalmasın kahvaltıdan sonra gideriz
Bu da pastam
Ah dostlarim siz siz olun evde ya da ustunuzde saklamayin cantanzda .. benm bu knuda bir yaram var ki malesef yillar gecti mechul calindi mi dusurdummu sakladim bulamiyorum desem ev talan oldu badana da yapildi heryeri elledim ama yok .Sakladığım yeri gözüm kapalı bulurum kokusundanÇıkarıp sevmek iyi oluyor bankadan alınca tadı olmuyor ama banka güvenli
Mubarek gece ne dilegin varsa hayirlisiyla nasip olsn insallahKızlar yarın hayırlı bir işim var bolca dualarınızı istiyorum
Benim kizim da bugun kisir istedi yaa yarin belki bende yaparimKısır yap sendeBen yarın kısır ve kek yapacağım
Yap yap bol nar ekşili taze soğanlı oh ohBenim kizim da bugun kisir istedi yaa yarin belki bende yaparim
Bayadir yapmadim aklina gelip istedi kuzucuk yapilacak insallahYap yap bol nar ekşili taze soğanlı oh oh
Ben tartışmaya korkuyorum pasta sütlaç falan yedim.Bu hafta dikkat edip haftaya tartınacagımBayadir yapmadim aklina gelip istedi kuzucuk yapilacak insallahdun ispanak almistim yarin onu da yapmayi dusunuyorum curumeden tazesiyle yenilsin . Ben kac gundur makarna pilav yaptim esim ve kizim icin ama yemedim hafta ici iyi idare ediyorumda hfta sonu esimleyken bi tik ayari kaciriyorum en azndan hafta ici dengeleyeym diye ugrasiyorum kilo veremiyorum bari almayayim
Korkma bisey olmaz normalde gayet uyuyorsn diyetne iradelisin masallahBen tartışmaya korkuyorum pasta sütlaç falan yedim.Bu hafta dikkat edip haftaya tartınacagım
Keki hazır canım kremasını ben yaptımIyugeceler kizlar kaldgm yerden sizi okuyorum pastanin icini nasil yaptin kek ve pastavi kremasi ile mi
Ayyy böyle mesaj okuyunca çok heyecanlanıyorum Rabbim inşallah ol der ve olurrrKızlar yarın hayırlı bir işim var bolca dualarınızı istiyorum
Canım benim çok teşekkürler günaydınGünaydın dostlar
Kmsl Hnd fıstık güle güle kullansın telefonunu doğum günü kutlu olsun
okyonus güzel kalpli arkadaşım dileğin neyse hayırlısı ile gerçekleşsin canım
Cedric1003
Penguen
zerya271210
Cankusunannesi
C Cay6
Herkese günaydın
Olsun zeynom az giden kilo zor gelirEki Görüntüle 2761407
-300 gitmis bu hafta ne yedim ne yaptim bilmiyorum eksiyi gormek mutlu etti
günaydın canım teşekkür ederim kalp içinGünaydın dostlar
Cedric1003
Penguen
zerya271210
Cankusunannesi
C Cay6
Herkese günaydın
Mubarek gece ne dilegin varsa hayirlisiyla nasip olsn insallah
Günaydın dostlar
Cedric1003
Penguen
zerya271210
Cankusunannesi
C Cay6
Herkese günaydın
Keki hazır canım kremasını ben yaptım
Ayyy böyle mesaj okuyunca çok heyecanlanıyorum Rabbim inşallah ol der ve olurrr
Sağolun kızlar güzel dualarınız içinGünaydın hanımlar
Zeynolin44 nice eksiler görüp istediğin rakama inersin umarım ..
okyonus işin rastgitsin insallah en hayırlısı olsun..
Kmsl Hnd Doğum günü kutlu olsun , sağlıklı, güzel nice nice yaşlar dilerim..
Cedric1003 maaşlar bereketli olsun ..
dün kısır furyasına ben de katılıp kısır ve poğaça ile gün menüsü yaptım, bugün dünden bezelye var yanına yayla çorba yaparım herhalde..
herkese mutlu günler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?