• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar bugün diyetisyene gittim 10 günde 3.5 kilo vermişim
Ama bugün diyet miyet gitti annemlere geçince🙄🙄
ablam da geldi çocuklar güzel vakit geçirdi

8 TL otobüs parası
20 tl lahmacun pişirimine verdim👏👏

Eve geldim kızı doyurdum Makinaya çamaşır attım cadıyı uyuttum 😍😍

Şimdi dinlenebilirim🤗🤗🤗

8 TL otobüs parası

Şimdi dinlenebilirim🤗🤗🤗
Ben 1ayda 3 kilo vermiştim masallah iyi vermişsin 😁Yrın kısır yapcm kısır diyette yasakmı

Eve geldim 4 buçuk gibi sarma sardım onu pişirdim şehriye çorbası yaptım. Öğlen çocuklar makarna istmeiş onun birazı duruyor sarma var küçük tencereyle çorba var yarın öğlen onları yersiniz desim akşama sebze haşlama yaparım yanına ne yapcam onu bulamadım

Eve geldim 4 buçuk gibi sarma sardım onu pişirdim şehriye çorbası yaptım. Öğlen çocuklar makarna istmeiş onun birazı duruyor sarma var küçük tencereyle çorba var yarın öğlen onları yersiniz desim akşama sebze haşlama yaparım yanına ne yapcam onu bulamadım
Kısır yap sende😂Ben yarın kısır ve kek yapacağım🤓

Kızlar ayçiçek yağına yüzde 20 zam bekleniyormuş 🙄🙄
Evet ya bende onu yazacaktım stokluk 2 tane 5 LT almıştım geçen ay ama zam haberini görünce bugün yine aklıma düştü 1 tane daha alayim diye.Zeytin yağını her yemekte sevemiyorum ben aslında sağlıklı olanı ama iste.10 lt z.yagim var yaza kadar yeter.

8 TL otobüs parası

Şimdi dinlenebilirim🤗🤗🤗
Çok iyi valla tebrik ederim canm🌼
Diyet listene talibim canm eşim için.Biz kendi çapımızda biseyler yapıyoruz ama senin listenide merak ettim.

Herkese iyi akşamlar hanimlar 🌹
Bu akşam kar başladı hava buuzz gibi🥶karı izlemeyi çok severim ama soğuk havalar hiç bana göre değil çok mutsuz oluyorum soğukta😔
Bugün sebze meyve aldık 80 TL 60 TL de markete verdik(15 li yumurta,6li organik yumrta,1 kg tam buğday unu,gazoz,2 tane çubuk kraker,1 tane luppo)1 poşet bile değil aldıklarımiz.
Haftaya stokluk biseyler almak istiyorum (ayçiçek yağı gibi mesela😀)

Kız kendine yandaş mı arıyon

Senin diyet ne oldu hiç ses çıkarmıyorsun yarın tartılacak mısın😁😁
Bende bir iştah bir iştah ben şok😂Dikkat etmeye çalışıyorum ama yarın kısırı yiyip diyetimi tam gaz yapacağım.Haftaya cuma tartınayım diyorum

1 ay sonra büyük kızımın doğumgünü ve eşim kızıma telefon almış yarın kargoya veriyor bilin bakalım ne almış😁😁😁
Bildikte söylemek istemiyoruz 🤐🤣benim oğlum daha 10 yaşında ama ıphone diye ölüp bitiyor 🙄hadi senin kızın büyük.
Hayırlı olsun canm.kizininda şimdiden doğum günü kutlu olsun.

Bildikte söylemek istemiyoruz 🤐🤣benim oğlum daha 10 yaşında ama ıphone diye ölüp bitiyor 🙄hadi senin kızın büyük.
Hayırlı olsun canm.kizininda şimdiden doğum günü kutlu olsun.
Hahahahhaha şimdiki çocuklar hep havalarda😁😁
14 yaşına girecek canım

Çok teşekkürler 😘

Back