- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
İphone 121 ay sonra büyük kızımın doğumgünü ve eşim kızıma telefon almış yarın kargoya veriyor bilin bakalım ne almış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İphone 121 ay sonra büyük kızımın doğumgünü ve eşim kızıma telefon almış yarın kargoya veriyor bilin bakalım ne almış
Beterin beteri var deseneSen yine iyi almışsın benim 530dan 2 gr almıslıgım varKalanları 460-466 bandında aldım
En son çıkan ıphone hangisiyse onu almıştır bence de1 ay sonra büyük kızımın doğumgünü ve eşim kızıma telefon almış yarın kargoya veriyor bilin bakalım ne almış
İphone 12
Evet iPhone 12 pro maxEn son çıkan ıphone hangisiyse onu almıştır bence de
Güle güle iyi günlerde kullansın inşEvet iPhone 12 pro max
Teşekkür ederim canım yarın kargoya vericek 1 haftaya ancak gelirGüle güle iyi günlerde kullansın inş
Ben 1ayda 3 kilo vermiştim masallah iyi vermişsin Yrın kısır yapcm kısır diyette yasakmıKızlar bugün diyetisyene gittim 10 günde 3.5 kilo vermişim
Ama bugün diyet miyet gitti annemlere geçince
ablam da geldi çocuklar güzel vakit geçirdi
8 TL otobüs parası
20 tl lahmacun pişirimine verdim
Eve geldim kızı doyurdum Makinaya çamaşır attım cadıyı uyuttum
Şimdi dinlenebilirim
Şimdilik listemde yokBen 1ayda 3 kilo vermiştim masallah iyi vermişsin Yrın kısır yapcm kısır diyette yasakmı
Kısır yap sendeBen yarın kısır ve kek yapacağımEve geldim 4 buçuk gibi sarma sardım onu pişirdim şehriye çorbası yaptım. Öğlen çocuklar makarna istmeiş onun birazı duruyor sarma var küçük tencereyle çorba var yarın öğlen onları yersiniz desim akşama sebze haşlama yaparım yanına ne yapcam onu bulamadım
Valla çok iyiymiş boşuna dünya para dökmüsum nerde ne varsa aldım bizde 8.5 aylikta kesfestmis olduk neyseki sayendeİyileşmesine sevindim kuzucugun.Arko hayat kurtarıcıMasrafa hiççç gerek yok bende oğluşum 10aylıkken keşfettim
Kız kendine yandaş mı arıyonKısır yap sendeBen yarın kısır ve kek yapacağım
Evet ya bende onu yazacaktım stokluk 2 tane 5 LT almıştım geçen ay ama zam haberini görünce bugün yine aklıma düştü 1 tane daha alayim diye.Zeytin yağını her yemekte sevemiyorum ben aslında sağlıklı olanı ama iste.10 lt z.yagim var yaza kadar yeter.Kızlar ayçiçek yağına yüzde 20 zam bekleniyormuş"Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışın sebebi sektör değil"
Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ayçiçek yağındaki fiyat artışının sektörden kaynaklanmadığını belirterek "Yağı, Rusya ve Ukrayna'dan ithal etmek zorundayız. Onların istediği de ton başına 1325 dolar" dedi. Hammaddedeki son maliyet artışlarının henüz raf...www.ntv.com.tr
Çok iyi valla tebrik ederim canmKızlar bugün diyetisyene gittim 10 günde 3.5 kilo vermişim
Ama bugün diyet miyet gitti annemlere geçince
ablam da geldi çocuklar güzel vakit geçirdi
8 TL otobüs parası
20 tl lahmacun pişirimine verdim
Eve geldim kızı doyurdum Makinaya çamaşır attım cadıyı uyuttum
Şimdi dinlenebilirim
Teşekkür ederim canım atayım tabiÇok iyi valla tebrik ederim canm
Diyet listene talibim canm eşim için.Biz kendi çapımızda biseyler yapıyoruz ama senin listenide merak ettim.
Bende bir iştah bir iştah ben şokDikkat etmeye çalışıyorum ama yarın kısırı yiyip diyetimi tam gaz yapacağım.Haftaya cuma tartınayım diyorumKız kendine yandaş mı arıyon
Senin diyet ne oldu hiç ses çıkarmıyorsun yarın tartılacak mısın
Bildikte söylemek istemiyoruz benim oğlum daha 10 yaşında ama ıphone diye ölüp bitiyor hadi senin kızın büyük.1 ay sonra büyük kızımın doğumgünü ve eşim kızıma telefon almış yarın kargoya veriyor bilin bakalım ne almış
Hahahahhaha şimdiki çocuklar hep havalardaBildikte söylemek istemiyoruz benim oğlum daha 10 yaşında ama ıphone diye ölüp bitiyor hadi senin kızın büyük.
Hayırlı olsun canm.kizininda şimdiden doğum günü kutlu olsun.