- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
güzel haberler alırsın inşallah senin için hayırlı olur umarımKızlar yarın hayırlı bir işim var bolca dualarınızı istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel haberler alırsın inşallah senin için hayırlı olur umarımKızlar yarın hayırlı bir işim var bolca dualarınızı istiyorum
Ay canım çok muydu acabaAh dostlarim siz siz olun evde ya da ustunuzde saklamayin cantanzda .. benm bu knuda bir yaram var ki malesef yillar gecti mechul calindi mi dusurdummu sakladim bulamiyorum desem ev talan oldu badana da yapildi heryeri elledim ama yok .
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım sana da mutlu günlerGünaydın hanımlar
Zeynolin44 nice eksiler görüp istediğin rakama inersin umarım ..
okyonus işin rastgitsin insallah en hayırlısı olsun..
Kmsl Hnd Doğum günü kutlu olsun , sağlıklı, güzel nice nice yaşlar dilerim..
Cedric1003 maaşlar bereketli olsun ..
dün kısır furyasına ben de katılıp kısır ve poğaça ile gün menüsü yaptım, bugün dünden bezelye var yanına yayla çorba yaparım herhalde..
herkese mutlu günler ..
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun Kmsl Hnd güzel günlerde kullansın kızın
Anca gordum tatlim tünaydinGünaydın dostlar
Kmsl Hnd fıstık güle güle kullansın telefonunu doğum günü kutlu olsun
okyonus güzel kalpli arkadaşım dileğin neyse hayırlısı ile gerçekleşsin canım
Cedric1003
Penguen
zerya271210
@Cankusunannesi
C Cay6
Herkese günaydın
Ev kredisi odeyen ve suan tek kisi geliri olan bir aile icin cok denilebilecek acitacak birseydi... yok halaa bazen dua ediyorum Allah im sadece ruyamda ne oldgnu goster diye bulmaktan gectim noldgnu cok merak ediyorumAy canım çok muydu acaba
Teşekkür ederim canım
Şimdi ben bu telefonu ocak ayı birikimine yazayım bir senelik birikim gitti
Teşekkür ederim canım sana da mutlu günler
Teşekkür ederim canım
Kizzz senin çeyrekli bileklikten daha oahali bu telefonAy canım çok muydu acaba
Teşekkür ederim canım
Şimdi ben bu telefonu ocak ayı birikimine yazayım bir senelik birikim gitti
Teşekkür ederim canım sana da mutlu günler
Teşekkür ederim canım
bende kızıma gelen çeyreği eşimin memleketine giderken yanıma almayım diye badem yağı almışım küçük kutusu oluyorya şişeyi çıkarıp onun içine koyup üstüne şişeyi koymuşum sonra aklıma geldi diyorum işöarkadaşlarım toplanıp çeyrek almışlardı hediye eşime soroyurm yok aradım taradım yok sonra temizlik yaparken çekmeceleri temizleyip atılacaklar varsa atarım diye kutusunu atayım yağıda banoya dolaba koyayım dedim çıkarırken pıt diye düştü nasıl mutlu oldum anlatamam.İnşallah seninkide öyle olur çantanın astarına bak yırtık falan oluyor bazen içine giriyor farketmedenEv kredisi odeyen ve suan tek kisi geliri olan bir aile icin cok denilebilecek acitacak birseydi... yok halaa bazen dua ediyorum Allah im sadece ruyamda ne oldgnu goster diye bulmaktan gectim noldgnu cok merak ediyorum
Ah insallahh canim 3 bucuk yil oldu evde bakmadgm yer kalmadi cantalarn o seklde astarlarina giymedgm kiyafetlermn aralarna herseye baktim yok keske ciksa biyerden bugun en az 7 8 bin eder cok uzuluyorummbende kızıma gelen çeyreği eşimin memleketine giderken yanıma almayım diye badem yağı almışım küçük kutusu oluyorya şişeyi çıkarıp onun içine koyup üstüne şişeyi koymuşum sonra aklıma geldi diyorum işöarkadaşlarım toplanıp çeyrek almışlardı hediye eşime soroyurm yok aradım taradım yok sonra temizlik yaparken çekmeceleri temizleyip atılacaklar varsa atarım diye kutusunu atayım yağıda banoya dolaba koyayım dedim çıkarırken pıt diye düştü nasıl mutlu oldum anlatamam.İnşallah seninkide öyle olur çantanın astarına bak yırtık falan oluyor bazen içine giriyor farketmeden
He kız 3 katı kadarKizzz senin çeyrekli bileklikten daha oahali bu telefon
Babalar hic kıramaz kızlarını varken alsın gençken önemli böyle şeyler . Babambana Nokia 3310 almamıştı arkadaşlarım da vardı hep içimde kalmıştır
Offfff az da değilmiş yaaaaa atmadığına eminsen evine giren çıkan birisidir muhtemelenAh insallahh canim 3 bucuk yil oldu evde bakmadgm yer kalmadi cantalarn o seklde astarlarina giymedgm kiyafetlermn aralarna herseye baktim yok keske ciksa biyerden bugun en az 7 8 bin eder cok uzuluyorumm
Bilemiyorum artik gozumle gormedgmden kimseyi suclayamiyorum ya dusurdum ya canim cigerm bildgm biri aldi . Keske bilebilsem noldgnuHe kız 3 katı kadar
Evet babası kızıma çok düşkün Rabbim hepimizin evladına eşine ailesine sağlık versin
Deme ki durumu yokmuş canım olsa neden almasın ki
Offfff az da değilmiş yaaaaa atmadığına eminsen evine giren çıkan birisidir muhtemelen
Rabbim yedirmesin öyle çalıp gidenlere
Bu ay birikim yok canım olanıda bozdum biraz zararlaKredimi yapılandırma yaptım 1 yıl borcum düştüokyonus altın mı gramı ben daha almadım
1 yıl peşin mi yatırmış gibi oldun şimdi aylık taksitlerini hesapladıgında ödeme yaptıgınla arasında çok fark var mıBu ay birikim yok canım olanıda bozdum biraz zararlaKredimi yapılandırma yaptım 1 yıl borcum düştü