🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kmsl Hnd ocak birikimine pardon

Gözün Aydın cnm iyi yaptın ara ödemeyle. Bizimde tam bir yılımız kaldı kredimizin bitmesine
Uzun bir süre hic yüksek kredi çekmek istemiyorum
Sağol canımAllah hepimize ödeme kolaylığı versin inş. Borçlu olmak stres yapıyor insanı ama borcsuzda birsey alınmıyor.

Kızzzz diyet sana pahalıya patladı et masrafın düştü ama başka kalemler arttı bak
Yok kız buzlukta et var o yüzden kasap masrafı yok ama yürüyüşe çıkınca illa market yapıyorum bundan sonra para almadan çıkacam
Güle güle kullan Kmsl Hnd
Disarda işlerimi hallettim . Evde yemek vardı ama dışardan biseyler alıp geldim .
4 kilo fistik 270
Yemek 65
Kuaför 30
Teşekkür ederim canım
Senin fıstıklarda afiyet olsun

Kmsl Hnd güle güle giy canım zayıflayayım rahat rahat gezmeye başlayalım bende gardrobumu biraz değiştirmek istiyorum
Teşekkür ederim canım ben 2 sene önce yeniledim ama yine de görüp beğenip alıyorum elim durmuyor

Eşim soguk baklava almış benim diyet yalan oluyor böyle ya sürekli alıştım o tatlıya seviyorum diye alıp geliyor yedim yine 4 dilim
Ben bu yaşıma kadar şerbetli yatı yemezdim ne zamanki soguk baklavayla tanıştım aman allahhim Efsane bisey
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…