• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben geldim 😀
2-3 gündür çok yorgunum ve halsizim bebişi zor tasiyorum kucağımda niye böyle oldum bilmiyorum.gece bebisten dolayı 2 saat falan uyuyorum herhalde ondan oluyor yada temizliklerin yorgunluğu mu dicem ama daha mutfak temizliğine girismedim bari orasida bitseydi de öyle çökseydi yorgunluk ☺️
Bugün Ocak birikimi için 2 Gr altın aldı eşim 438 TL den almış.🎉
Eşim ve büyük oğlan kv gittiler gündüz kp sacini kesip alışveriş ihtiyaçlarını halletmek için.Kv 1 kg tavuk pirzola, yarım kg Ezine peyniri,yarım kg kuruyemiş,1 kg kivi,1kg muz ,12 tane gezen tavuk yumurtası,yarım kg tereyeg,yarım kg eski kaşar göndermiş sağolsun 🥰
Akşam yemeğinde tarhana çorbası,kıymalı spagetti ve ıspanak yaptım.
Saat 3 den beri sular kesik bu saat oldu hala yok bulaşıklar lavaboda bekliyor aritmada az bir su var onu da el yıkamak için kullanıyoruz dibi gelmek üzere. 🥺
Dışarısı da buz gibi lapa lapa kar yağıyor ☃️
Allah dışarıdakilerin ve hayvanların yardımcısı olsun halimize çok şükür 🤲

Ben geldim 😀
2-3 gündür çok yorgunum ve halsizim bebişi zor tasiyorum kucağımda niye böyle oldum bilmiyorum.gece bebisten dolayı 2 saat falan uyuyorum herhalde ondan oluyor yada temizliklerin yorgunluğu mu dicem ama daha mutfak temizliğine girismedim bari orasida bitseydi de öyle çökseydi yorgunluk ☺️
Eşim ve büyük oğlan kv gittiler gündüz kp sacini kesip alışveriş ihtiyaçlarını halletmek için.Kv 1 kg tavuk pirzola, yarım kg Ezine peyniri,yarım kg kuruyemiş,1 kg kivi,1kg muz ,12 tane gezen tavuk yumurtası,yarım kg tereyeg,yarım kg eski kaşar göndermiş sağolsun 🥰
Saat 3 den beri sular kesik bu saat oldu hala yok bulaşıklar lavaboda bekliyor aritmada az bir su var onu da el yıkamak için kullanıyoruz dibi gelmek üzere. 🥺
Bereketli olsun canım. Hemen ekliyorum💝

Ben bu yaşıma kadar şerbetli yatı yemezdim ne zamanki soguk baklavayla tanıştım aman allahhim Efsane bisey 🥳🥳
Afiyet olsun canim
Bende senden duydum çok merak ediyordum kantine geldi çok şükür ne kadar hafif geliyor yerken yedikten sonra başım agrıyor şekerim çıkıyor sanırım 😀

Ben geldim 😀
Hayırlı olsun canım yorma kendini temizlikle fırsat buldukça uyu dinlen vücut birsüre sonra dayanamaz hasta olursun. Vallahi bitmiyor iş güç yap et yine aynı ben biraz kendimi törpüledim çok kızmıyorum çocuklara daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum ne çok kızardım evi dağıtmayı diye ben dedikçe daha beter yapıyorlardı şimdi hadi toplamamız lazım ben salonu siz odalarınızı diyorum çok seviniyorlar ben süpürürken küçük eline bez alıyor anne toz alayım mı diye geliyor

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları 😘
Baklavayı bende merak ettim kv gidince bulursak denemek istiyorum inş. beğenmem 😊diyetteyiz malum

Bugün fırına patlıcan tava göndericem et ve patlıcan buzluktan
Bulgur pilavı salata yeriz
Dün saray sarması yapmıştım bugüne de yeter cocuklara 🙏

Günaydın kızlar🥳Eşim nöbetçi bugün temizlik ellerimden öper.Eşim geldiğinden beri süpürge yapmadım o süpürdü ben sildim artık iş başa düştü 😂Kahvaltı ederiz sonra kahvemi içer baslarım.Çamaşırlar bar yıkanacak nevresim değişecek yazınca işimin çok olduğunu anladım😂

Günaydın kızlar kahvaltı yaptık çay keyfi yapıyoruz eşimle bulaşıkları yerleştirircem nevresimler değişecek 2 defa çalışır bugün makina kalanı yarın yıkarım robot süpürge bugün gelecekmiş çocuklara tayt almıştım kotondan onlarda gelecek kotondan almam bidaha kafalarına göre ürün çıkarmışlar sepetten 2 hafta bitti daya yeni geliyor

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım

Süt kaynattım yoğurt yapacağım

Kestane çizdim tuzlu suya koydum ara öğün yapacağız fırında pişireceğim :)

Oğlana tarhana ıslattım

Nar ayıkladım bir kavanoz oldu dolaba koydum gidip gelip yeriz

Dün akşam son anda balık yemeye karar verdik, bezelye yemeği var tereyağlı erişte yapacağım bugün akşam yemeği olarak

Bugün harcamasız geçer inş 😇

Back