- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
Sık sık yaz canım sen çalışıyor muydunSelamlar hanımlar.. hepiniz iyisinizdir umarim, birkac gündür yazamadım..
Zeynolin44 çok geçmiş olsun..
okyonus hayirli olsun , sen de kizarmissin
kahvaltıya mayalı poğaça yapacağım , akşam menüsünü belirlemedim , sizlerden kopya alırım biraz :> güzel pazarlar ...
Sağol canım hoşgeldinSelamlar hanımlar.. hepiniz iyisinizdir umarim, birkac gündür yazamadım..
kahvaltıya mayalı poğaça yapacağım , akşam menüsünü belirlemedim , sizlerden kopya alırım biraz :> güzel pazarlar ...
Ben karar veremedimSık sık yaz canım sen çalışıyor muydun
Benim menüde
Küçükle bana balık
Büyüğe tavuk pilav
Bende bu hafta alırım ıspanak kızlar yemiyor tek başıma da üşeniyorum yıkamayaBen karar veremedim
Ispanak var belki onu yumurtalı kıymalı yaparım yanına çorba
Önceden çok çamurlu olurdu şimdi öyle değil ıspanaklar temizler yinede 3 sudan geçiriyorumBende bu hafta alırım ıspanak kızlar yemiyor tek başıma da üşeniyorum yıkamaya
Günaydın canım.Benim menüde domates çorbası köfte patates biber varGünaydın kızlar
Bugün isim yok nevresimleri değiştireceğim tuvalet banyo temizliği balkonların yıkanası lazım çocukları yıkayacağım ne yemek yapsam kararsızım
ispanak yada pırasa yapabilirim yada kuru dolma
Üffff domates soslu spagetti çok iyi gider yanınaGünaydın canım.Benim menüde domates çorbası köfte patates biber varBirazda makarna yaparım cocuga
Köfte de mantıklıGünaydın canım.Benim menüde domates çorbası köfte patates biber varBirazda makarna yaparım cocuga
Portakallı kereviz ne dostum yakışmıyor bize yakalım bi mangalPortakallı kereviz attım Ocağa pişiyor
Balığı çıkardım buzluktan
Pirinci ıslattım tavuğu da çıkardım buzluktan
Büyük kızım hala uyuyor
Küçük cadıya hamur oynuyoruz
Ahhh kanayan yarama basmaaaKöfte de mantıklı
Portakallı kereviz ne dostum yakışmıyor bize yakalım bi mangal
Yapılandırma yapmak çok mantıklı mı senceBen krediye yapılandırma yapmak istiyorum 4ay sonra bozacağım o yüzden kararsızım.Son 2 ay TL de tutacağım parayı ama 2 ay daha alayım
İlk yıl mantıklı oluyormus benimde daha 9.ayım 12.ay gibi yapmak istiyorum.Bide cocugu özele vereceğiz onun taksitleri başlayacak artık arttıramayız para bir kez yapmak istiyorum bakalım nasip.Yapılandırma yapmak çok mantıklı mı sence
Bende hanımağa çorbası, etli nohut ve mercimekli bulgur var.Selamlar hanımlar.. hepiniz iyisinizdir umarim, birkac gündür yazamadım..
Ay massallah canim yaaKızı akşam 8 de uyutunca şimdi uyandı
Günaydın kızlar
Ne yemek yapmaya karar verdin.Domates corbası istemedi benimkiler mercimek yaptım.Birazdan salatayı yapıp actifry a patatesleri biberleri atarım en son köfteleri kızartırım.Yemek sonrası banyo Faslı başlar sonra çamaşır atarım makinaya işlet bitmiyor.Pazartesi salı evdeyim.İslerim yeni bitti şimdi yemeğe başlayacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?