• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben bugün 2 tane içtim yeter☺️
Uykusuzluk mu yapıyor yoksa. Sabah işten gelip içtim bi tane , sonra uyudum bir iki saat . Sonra benim çocukları getirdi eski kocam onunlada içtim bir fincan . Sonra tekrar uyudum benim kız uyandırdı , zorla uyandım . Kahvede bende uyku etkisi yapıyor 😂😂

Uykusuzluk mu yapıyor yoksa. Sabah işten gelip içtim bi tane , sonra uyudum bir iki saat . Sonra benim çocukları getirdi eski kocam onunlada içtim bir fincan . Sonra tekrar uyudum benim kız uyandırdı , zorla uyandım . Kahvede bende uyku etkisi yapıyor 😂😂
Kalp çarpıntısı sıkıntı yapıyor bana 2 den fazlası 😁

Hadi bea Hadi bea çocuklar nasıl harcamalar nasıl gidiyor yaz sen gelince okuyacağım.
Çocuklar iyi . Harcamaları da sorma . Ne kadar tutumlu olayım dersem okadar çok harcıyorum. Ama yinede bu ay attım yine bişeyler . Yazdığımız tarihten itibaren toplam 3000 lira biriktirdim. Bu ay sonuda atabildiğim kadar atacağım köseye yine

Çocuklar iyi . Harcamaları da sorma . Ne kadar tutumlu olayım dersem okadar çok harcıyorum. Ama yinede bu ay attım yine bişeyler . Yazdığımız tarihten itibaren toplam 3000 lira biriktirdim. Bu ay sonuda atabildiğim kadar atacağım köseye yine
Allah bereket versin.Attıkça para biriktikçe daha istekli olursun.Bende harcıyorum ihtiyacları ertelemiyorum ne ihtiyacım varsa alıyorum.Güneş gözlüğü alacagım beğendim bir tane.Gereksiz almıyorum beğendim diye.Gıdadanda kısmıyorum olduğu kadar artık sağlık olsun kendimizi sıkmadan yapalım birseyler.

Allah bereket versin.Attıkça para biriktikçe daha istekli olursun.Bende harcıyorum ihtiyacları ertelemiyorum ne ihtiyacım varsa alıyorum.Güneş gözlüğü alacagım beğendim bir tane.Gereksiz almıyorum beğendim diye.Gıdadanda kısmıyorum olduğu kadar artık sağlık olsun kendimizi sıkmadan yapalım birseyler.
Güneş gözlüğü birazda temel ihtiyaç gibi bişey . Sağlık icin sonuçta 🥴🥴

O uyku sorunu be de de var geceleri uykuya dalmışım zor oluyor hatta geçen gün bayağı sıkıntılandım gece eşimi gördüm rüyamda bayağı bir nefes almakta filan zorlanıyor

Sabahı zor ettim gece aramadım korkmasın diye

Anlattım önce bişey demedi iyiyim dedi

Sonra içine doğmuş gece bende çok sıkıntılandım nefesim daraldı dedi😥😥
Senle ablamın rüyaları gerçek çıkıyor zaten 😕

Çocuk uyanmış geldi sülük nasıl oluşur diye soruyor gidip yatırayım şunu
Allah ım zekaya bak yaaaa hayranım🤩🤩🤩🤩🤩
Aynısı bende de oluyor bu hafta az harcayacapım dediğim zaman daha fazla gidiyor o yüzden aylık gelir gelmez kenara atıyorum👏👏👏
Senle ablamın rüyaları gerçek çıkıyor zaten 😕
Evet😥😥😥

Back