Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz uymazsa akşam 8 de yatıyorAy massallah canim yaa
Benimkinde asla boyle birsey olmuyor
Ayyy bende bayılırım öyle afiyet olsunBende hanımağa çorbası, etli nohut ve mercimekli bulgur var.
Mayalı poğaça dün yapmıstım içini açıp domates salatalık kaşar öyle güzel gidiyor kiii Afiyet olsun
Şimdiye kadar tutuklanmadığı hata pisliğinKızlar Ümitcan Uygun tutuklanmış sonunda, canlı yayında uyuşturucu içmekten kaçarken yakalanmış. Tek sebep bu olmamalıydı ama heyecanla bekliyorum gelecek haberleri, gözümüz aydın
Aynen öyle, dün de kocasından işkence gören bir kadın, kocasını öldürmüş. Ama kadının bir gözü açılmıyor o derece kelepçeyle işkence görmüş yani. Kadın kocasını öldürmekten tutuklu... Valla çok üzülüyorum halimize, hangi sistem yönetiyor bu adeletiŞimdiye kadar tutuklanmadığı hata pisliğin
Gunduz uyumuyor gece 10 bucuk 11 de yatiyor gece 2 3 defa uyaniyor deliksiz coook nadir belki 10 kere uyumamistir 4 senede . Onu uyandiran ne onu anlamiyorum gelip beni cagiriyor yanina gelip yatiriyorum uyuyor bazen su iciyor geri yatiriyorum uyuyor uykusu var sonucta ama deliksiz uyuyamiyor bilsem nedeninjGündüz uymazsa akşam 8 de yatıyor
Gündüz uyursa akşam 9 buçuk gibi uyuyor
Senin kız büyüktü de neden uyumuyor
Gördüm onu ya saatlerce ıslak zeminde çıplacık soyup kadını çocukların gözü önünde işkence etmişHiç iyi birseyler duymuyoruz iyice psikolojimiz çöktü.Az önce okudum portakalı taneyle alın diyorlar portakal çiçekleri zarar görmüş portakal 9-10tl arası zaten kim kasayla alacak.Bu hastalıkta C vitamini bile alamıyor insanlar karnımızı doyurmak lüks oluyorAynen öyle, dün de kocasından işkence gören bir kadın, kocasını öldürmüş. Ama kadının bir gözü açılmıyor o derece kelepçeyle işkence görmüş yani. Kadın kocasını öldürmekten tutuklu... Valla çok üzülüyorum halimize, hangi sistem yönetiyor bu adeleti
Ellerine saglik canim afiyet olsun❤❤Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
Kahvaltı faslından sonra nevresim çarşaf değiştirdim yıkadım
Akşam için kıymalı ıspanak yemeği yaptım. Bulgur pilavı da var , yeter
Oğlana çorba yaptım öğlen için yedirdim, meyve suyu yaptım vişne vardı buzlukta
Akşam için oğlana köfte ekleyeceğim köfte pilav yoğurt yer
Günü harcamasız kapattık sayıyorum eksik birşey yok :)
Tutuklanmis ama aleyna icin degil iste sorun burdaKızlar Ümitcan Uygun tutuklanmış sonunda, canlı yayında uyuşturucu içmekten kaçarken yakalanmış. Tek sebep bu olmamalıydı ama heyecanla bekliyorum gelecek haberleri, gözümüz aydın
Bazi vocuklar uykuyu sevmiyor canim ondan olabilir yapacak bisey yok ben kizimi 1 kere tuvalete kaldiriyorum ondan sonra devam ediyor uykuyaGunduz uyumuyor gece 10 bucuk 11 de yatiyor gece 2 3 defa uyaniyor deliksiz coook nadir belki 10 kere uyumamistir 4 senede . Onu uyandiran ne onu anlamiyorum gelip beni cagiriyor yanina gelip yatiriyorum uyuyor bazen su iciyor geri yatiriyorum uyuyor uykusu var sonucta ama deliksiz uyuyamiyor bilsem nedeninj
Ekonomiden hiiiiç bahsetmiyorum bile, yazık bizeGördüm onu ya saatlerce ıslak zeminde çıplacık soyup kadını çocukların gözü önünde işkence etmişHiç iyi birseyler duymuyoruz iyice psikolojimiz çöktü.Az önce okudum portakalı taneyle alın diyorlar portakal çiçekleri zarar görmüş portakal 9-10tl arası zaten kim kasayla alacak.Bu hastalıkta C vitamini bile alamıyor insanlar karnımızı doyurmak lüks oluyor
Tabiki yanliz yatiyor da o yastaki tum cocklar yanliz yatiyordur biseyden korkup uyanma degil ki yatinca sabaha kdr uyumasi lazim ama malesef yastlari oyle deliksjz uyuyorlarEllerine saglik canim afiyet olsun❤❤
Tutuklanmis ama aleyna icin degil iste sorun burda
Bazi vocuklar uykuyu sevmiyor canim ondan olabilir yapacak bisey yok ben kizimi 1 kere tuvalete kaldiriyorum ondan sonra devam ediyor uykuya
Yalniz yatiyorsa korkuyor olabilir mi
Çorba ıspanak makarna evi toparladım isler hic bitmiyorNe yemek yapmaya karar verdin.Domates corbası istemedi benimkiler mercimek yaptım.Birazdan salatayı yapıp actifry a patatesleri biberleri atarım en son köfteleri kızartırım.Yemek sonrası banyo Faslı başlar sonra çamaşır atarım makinaya işlet bitmiyor.Pazartesi salı evdeyim.
Evet deliksiz uyuması lazım ama benim elimin oğlu daa öyleydi 7 yaşında hala öyleTabiki yanliz yatiyor da o yastaki tum cocklar yanliz yatiyordur biseyden korkup uyanma degil ki yatinca sabaha kdr uyumasi lazim ama malesef yastlari oyle deliksjz uyuyorlar
Sabah gec kalkiyoruz ama hic dinlenmis gbi kalkmiyorum biliyirmusun napalim huy buda demekkiEvet deliksiz uyuması lazım ama benim elimin oğlu daa öyleydi 7 yaşında hala öyle
2 gundur bende de 0 harcama esim gitti 2 gndur marketw firina vs yemek yapmstm ama kizim hamburger istedi diye soyleyelm dedi esim yemegi yarjna devredecegz artik 82 de onlar tuttu 30 bugun markete vermisti dun kac verdi blmiyorum oyle iste su gbi gidiyor ayda 1 filan aliyoruz hamburger de acikcasi parasina degmiyor da iste can cekebiliyor gecen ay evde yapmstm hattaYemeğimizi yedik duşumuzu aldık bulaşık makinesi çalıştırdım çamaşır çalıştırdım
Kızlara süt dilimi yaptım yediler. Çocuklar çok seviyor kızlar yapın
0 harcama
Evet canım ya paranın hiç değeri yok bizde ayda 2 filan sipariş veriyoruz benim kıza kalsa hergün dışardan yer evde yaptığım döneri hamburgeri filan çok beğenmiyor dışarısı daha lezzetli geliyor2 gundur bende de 0 harcama esim gitti 2 gndur marketw firina vs yemek yapmstm ama kizim hamburger istedi diye soyleyelm dedi esim yemegi yarjna devredecegz artik 82 de onlar tuttu 30 bugun markete vermisti dun kac verdi blmiyorum oyle iste su gbi gidiyor ayda 1 filan aliyoruz hamburger de acikcasi parasina degmiyor da iste can cekebiliyor gecen ay evde yapmstm hatta
Bisey diyimmi bende kendi yaptgmi da severek yedim ama disardan alinan daha lezzrti farkli be cocuk hakliEvet canım ya paranın hiç değeri yok bizde ayda 2 filan sipariş veriyoruz benim kıza kalsa hergün dışardan yer evde yaptığım döneri hamburgeri filan çok beğenmiyor dışarısı daha lezzetli geliyor