• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamlar hanımlar.. hepiniz iyisinizdir umarim, birkac gündür yazamadım..

Zeynolin44 Zeynolin44 çok geçmiş olsun..

okyonus okyonus hayirli olsun , sen de kizarmissin 😊

kahvaltıya mayalı poğaça yapacağım , akşam menüsünü belirlemedim , sizlerden kopya alırım biraz :> güzel pazarlar ...
Sık sık yaz canım sen çalışıyor muydun 🙉🙉

Benim menüde
Küçükle bana balık
Büyüğe tavuk pilav😁😁😁

kahvaltıya mayalı poğaça yapacağım , akşam menüsünü belirlemedim , sizlerden kopya alırım biraz :> güzel pazarlar ...
Sağol canım hoşgeldin 😘

Günaydın kızlar 🌸🌸🌸
Bugün isim yok nevresimleri değiştireceğim tuvalet banyo temizliği balkonların yıkanası lazım çocukları yıkayacağım ne yemek yapsam kararsızım 🤷‍♀️
ispanak yada pırasa yapabilirim yada kuru dolma
Günaydın canım.Benim menüde domates çorbası köfte patates biber var🤓Birazda makarna yaparım cocuga

Günaydın canım.Benim menüde domates çorbası köfte patates biber var🤓Birazda makarna yaparım cocuga
Köfte de mantıklı 🤩🤩
Portakallı kereviz attım Ocağa pişiyor
Balığı çıkardım buzluktan
Pirinci ıslattım tavuğu da çıkardım buzluktan 🤣🤣

Büyük kızım hala uyuyor

Küçük cadıya hamur oynuyoruz🤗🤗🤗
Portakallı kereviz ne dostum yakışmıyor bize yakalım bi mangal 🤣🤣

Bende hanımağa çorbası, etli nohut ve mercimekli bulgur var.
Mayalı poğaça dün yapmıstım içini açıp domates salatalık kaşar öyle güzel gidiyor kiii😍😍 Afiyet olsun

İslerim yeni bitti şimdi yemeğe başlayacağım . 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ne yemek yapmaya karar verdin.Domates corbası istemedi benimkiler mercimek yaptım.Birazdan salatayı yapıp actifry a patatesleri biberleri atarım en son köfteleri kızartırım.Yemek sonrası banyo Faslı başlar sonra çamaşır atarım makinaya işlet bitmiyor.Pazartesi salı evdeyim.

Back