• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bisey diyimmi bende kendi yaptgmi da severek yedim ama disardan alinan daha lezzrti farkli be 🤣 cocuk hakli
Ben gunduzunde karnibahar yedjrdim kizima mesela buyudkce belki dha zorlasir durum ama surekli olmaz fisardan sulu yemek vs yenmesi faydali olani tabi
Evet gerçekten lezzetli oluyor bana da hergün verseler yerim🙉🙉🙉

Yemekler yendi makineye yerleştirdim .

yarin saat 10 da tüm okullarımızda İstiklal marşı okunacak . Bizlerde canlı derslerde okuyacağız 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
darisi okullarımızda okumaya diyelim 🙏🙏
Kahve içtim ama yeniden icecegim 🍜☕☕
Yaaaa çok güzel 🤩🤩🤩🤩

Bende içeyim kız canım çekti☕☕☕

Bende cok severim dışarı yemeğini 🧆🍟🍕🥗🥐
Yemem cok fazla ama severim
Bende severim her avm ye gittiğimde yerdim canım ne isterse.Cuma günleri oğlusu okuldan alınca avm ye giderdik İskender günümüzdü İskender yer dolaşırdık😍Ah ah en son nezaman İskender yedim hatırlamıyorum çocuk desen 1 yıldır avm ye gitmiyor.

Bugün harcamamız 7tl eksi mayalı tam buğday ekmeği aldık 3 gün gider bize.Aslında çıkmayacaktık ama eşim yarın nöbetçi salı akşam gelir bende pazartesi salı evdeyim çıkmayım diye aldık😀Çarsamba işe giderim marketin halk günü dönüşte sebze meyve ekmek falan alırım.

Yaaaa çok güzel 🤩🤩🤩🤩

Bende içeyim kız canım çekti☕☕☕
Hemen yapıyoruz o zaman ☕☕
Bende severim her avm ye gittiğimde yerdim canım ne isterse.Cuma günleri oğlusu okuldan alınca avm ye giderdik İskender günümüzdü İskender yer dolaşırdık😍Ah ah en son nezaman İskender yedim hatırlamıyorum çocuk desen 1 yıldır avm ye gitmiyor.
Burda pek Fast food yok kebapçılar ve buryancilar cok .
kfc olsun McDonald’s olsun bay döner olsun tavuk dünyası olsun pek severim 🥳🥳🤩😎😎
O günler geri gelsin cok özledim mağaza gezip kahve içip pasta yemeyi 🤩

Aaa bak unuttum salı BİM’e deterjan geliyor uyanabilirsem giderim ilk açılışta yoğun oluyor zaten 10a doğru giderim kısmete artık.Bu gecede gözlük alacagım.Yarında oğlusa kitap eşime kitap oglusa kutu oyunu hepimize vitamin bana kan ilacı birde neşe karaböcek plağı💫600tl kadar tutacak onlarda sepette hazır bekliyor.

Ahhh canım yaaa bizde kızlarla giderdik ne güzel yemek yer oyuncaklara biner paraları harcar eve gelirdik inşallah o günler tekrar gelir💝💝💝💝

Back