DeğiştimGecelere akacağım
Aaa okyonus da degismis
Akalım hadiNe demek istedi
Ben bugün 2 tane içtim yeterDur madem gececiyiz ben hemen bir kahve yapayım
Uykusuzluk mu yapıyor yoksa. Sabah işten gelip içtim bi tane , sonra uyudum bir iki saat . Sonra benim çocukları getirdi eski kocam onunlada içtim bir fincan . Sonra tekrar uyudum benim kız uyandırdı , zorla uyandım . Kahvede bende uyku etkisi yapıyorBen bugün 2 tane içtim yeter
Kalp çarpıntısı sıkıntı yapıyor bana 2 den fazlasıUykusuzluk mu yapıyor yoksa. Sabah işten gelip içtim bi tane , sonra uyudum bir iki saat . Sonra benim çocukları getirdi eski kocam onunlada içtim bir fincan . Sonra tekrar uyudum benim kız uyandırdı , zorla uyandım . Kahvede bende uyku etkisi yapıyor
Çocuklar iyi . Harcamaları da sorma . Ne kadar tutumlu olayım dersem okadar çok harcıyorum. Ama yinede bu ay attım yine bişeyler . Yazdığımız tarihten itibaren toplam 3000 lira biriktirdim. Bu ay sonuda atabildiğim kadar atacağım köseye yineHadi bea çocuklar nasıl harcamalar nasıl gidiyor yaz sen gelince okuyacağım.
Ozaman az içmekle iyi yapıyorsunKalp çarpıntısı sıkıntı yapıyor bana 2 den fazlası
Allah bereket versin.Attıkça para biriktikçe daha istekli olursun.Bende harcıyorum ihtiyacları ertelemiyorum ne ihtiyacım varsa alıyorum.Güneş gözlüğü alacagım beğendim bir tane.Gereksiz almıyorum beğendim diye.Gıdadanda kısmıyorum olduğu kadar artık sağlık olsun kendimizi sıkmadan yapalım birseyler.Çocuklar iyi . Harcamaları da sorma . Ne kadar tutumlu olayım dersem okadar çok harcıyorum. Ama yinede bu ay attım yine bişeyler . Yazdığımız tarihten itibaren toplam 3000 lira biriktirdim. Bu ay sonuda atabildiğim kadar atacağım köseye yine
Güneş gözlüğü birazda temel ihtiyaç gibi bişey . Sağlık icin sonuçtaAllah bereket versin.Attıkça para biriktikçe daha istekli olursun.Bende harcıyorum ihtiyacları ertelemiyorum ne ihtiyacım varsa alıyorum.Güneş gözlüğü alacagım beğendim bir tane.Gereksiz almıyorum beğendim diye.Gıdadanda kısmıyorum olduğu kadar artık sağlık olsun kendimizi sıkmadan yapalım birseyler.
Aynen daha makul fiyatlıda var ama gönlüme göre olsun dedim aklım kalmasınGüneş gözlüğü birazda temel ihtiyaç gibi bişey . Sağlık icin sonuçta
Benimde ihtiyacım var ama indirimleri bekliyorumAynen daha makul fiyatlıda var ama gönlüme göre olsun dedim aklım kalmasın
Senle ablamın rüyaları gerçek çıkıyor zatenO uyku sorunu be de de var geceleri uykuya dalmışım zor oluyor hatta geçen gün bayağı sıkıntılandım gece eşimi gördüm rüyamda bayağı bir nefes almakta filan zorlanıyor
Sabahı zor ettim gece aramadım korkmasın diye
Anlattım önce bişey demedi iyiyim dedi
Sonra içine doğmuş gece bende çok sıkıntılandım nefesim daraldı dedi
Arada değişiklik iyidirGecelere akacağım
Aaa okyonus da degismis
Allah ım zekaya bak yaaaa hayranımÇocuk uyanmış geldi sülük nasıl oluşur diye soruyor gidip yatırayım şunu
Aynısı bende de oluyor bu hafta az harcayacapım dediğim zaman daha fazla gidiyor o yüzden aylık gelir gelmez kenara atıyorumÇocuklar iyi . Harcamaları da sorma . Ne kadar tutumlu olayım dersem okadar çok harcıyorum. Ama yinede bu ay attım yine bişeyler . Yazdığımız tarihten itibaren toplam 3000 lira biriktirdim. Bu ay sonuda atabildiğim kadar atacağım köseye yine
EvetSenle ablamın rüyaları gerçek çıkıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?