- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Cedric1003 uyudunmu kızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yaptım 2 odamın perdesini verdim aynı modeli balkonu kapattırmıştı oradaki perdesi güneşten yırtılmış onu kafaya takıyordu bende verdim oraya tam oldu çok sevindi. Canım annem gelirkende derin dondurucu aldım a101 e gelenlerden iyi oldu kendime ayırdıgım harçlıktan ödüyorum blender bozuk onuda giderken alırım hediye çok sevinirValla anacagazim çok sevindi hatta perdelerimi ev alınca degistirdim elimdeki perdeleri verdim aldiklarimdan daha kaliteliydi çok sevindi
Rabbim şifa versin inşallah açılır tıkalı olan damarlarıBabam salı günü anjiyo olacakmış dualarınızı eksik etmeyin dostlar Allah tüm hastalara şifa versin babacigima da inşallah
İnşallah sağol canımRabbim şifa versin inşallah açılır tıkalı olan damarları
İnşallah dúşüş devam ederEşim fiziki altın al diyor ben bankadan almak istiyorum bakalım düşüneceğim.
He he uyudu herhaldeCedric1003 uyudunmu kızzz
Aslında bankadan fazla zarar etmiyorsun gibi ama bilemedimEşim fiziki altın al diyor ben bankadan almak istiyorum bakalım düşüneceğim.
Ben krediye yapılandırma yapmak istiyorum 4ay sonra bozacağım o yüzden kararsızım.Son 2 ay TL de tutacağım parayı ama 2 ay daha alayımHe he uyudu herhalde
Aslında bankadan fazla zarar etmiyorsun gibi ama bilemedim
Canım inşallah kendi evinde herşeyi yenilersinAy benimde bugünlerde herşeyi atıp yeni alasım var
Şu Karaca'nın kotton yatak örtüsü var ya yorgan gibi olan reklamda da çıkıyor bir bakayım dedim nette 750 tl
Al al altın ne olacak bilemiyorum bayağı bir düştü bakalımBen krediye yapılandırma yapmak istiyorum 4ay sonra bozacağım o yüzden kararsızım.Son 2 ay TL de tutacağım parayı ama 2 ay daha alayım
Ayyy inşallah dilin dua olurCanım inşallah kendi evinde herşeyi yenilersin
Yok kizzz etherium araştırıyorum . Kripto para olayına daldımCedric1003 uyudunmu kızzz
Bugün gececiyim uyumayın kizlarrrHe he uyudu herhalde
Aslında bankadan fazla zarar etmiyorsun gibi ama bilemedim
Sağol canım inşallahYok kizzz etherium araştırıyorum . Kripto para olayına daldım
Zeynolin44 cok geçmiş olsun cnm insallah amca hemen sağlığına kavuşur
Gececiyim derkenBugün gececiyim uyumayın kizlarrr
Ne demek istediGececiyim derken