• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Nasılsınız kızlar bugün eşim nçbetten geldi sabah o hazırlamış kahvaltıyı gece uyuyamıyorum sabahta 8 de uyanıyorum niye böyle oldu anlamıyorum. Eşim uyurken evleri toparladım mutfagı temizledim saat 3 gibi süpürdüm evleri çocukların odası beni bezdirdi artık heryer darmadağınıktı yarına kadar dağılmaz inşallah çocuklarda alışmış anne sen dagınıklıga dayanamazsın nasılsa diyip gülüyorlar 😔 akşama kanat kızarttım pilav çorba vardı salata yaptım turşu çıkardım yedik çay demledim onuda içtik şimdi robot süpürge bakıyorum indirime girsede alsak geçen gün kaçırdk

Nasılsınız kızlar bugün eşim nçbetten geldi sabah o hazırlamış kahvaltıyı gece uyuyamıyorum sabahta 8 de uyanıyorum niye böyle oldu anlamıyorum. Eşim uyurken evleri toparladım mutfagı temizledim saat 3 gibi süpürdüm evleri çocukların odası beni bezdirdi artık heryer darmadağınıktı yarına kadar dağılmaz inşallah çocuklarda alışmış anne sen dagınıklıga dayanamazsın nasılsa diyip gülüyorlar 😔 akşama kanat kızarttım pilav çorba vardı salata yaptım turşu çıkardım yedik çay demledim onuda içtik şimdi robot süpürge bakıyorum indirime girsede alsak geçen gün kaçırdk
O uyku sorunu be de de var geceleri uykuya dalmışım zor oluyor hatta geçen gün bayağı sıkıntılandım gece eşimi gördüm rüyamda bayağı bir nefes almakta filan zorlanıyor

Sabahı zor ettim gece aramadım korkmasın diye

Anlattım önce bişey demedi iyiyim dedi

Sonra içine doğmuş gece bende çok sıkıntılandım nefesim daraldı dedi😥😥

Kızlar Halı örtüsü kullanan varmı ?
Canım sen de benim gibisin sürekli temizlik yapmak istiyorsun inan kaç gün dizlerim ellerim yara gezdim boşuna valla haftasına yine aynı oluyor. Çok fazla takmıyorum artık kırılmış dökülmüş kirlenmiş. Ne eşimle ne çocuklarımla güzel vakit geçirebiliyorum üstüne sinirden herkese bagırıyorum. Artık biraz düzeltmeye başladım kendimi haftada 1 gün süpür sil toz al 1 gün çamaşır yıka onuda akşamları katılıyorum 3 4 sepet oluyor genelde çocukları aşagı indiriyorum. Kendimede iyi oldu nefes alıyorum iyice safiyeye bağlayacaktım

Herkes örtüleri fazlalıkları analara iteliyor🤓Bemde öyle toplayıp götürüyorum o ille kullanacak yer buluyor😅Hatta eski mobilyalarıda verdim üst kata koydu😂
Valla anacagazim çok sevindi hatta perdelerimi ev alınca degistirdim elimdeki perdeleri verdim aldiklarimdan daha kaliteliydi çok sevindi 😂😂

Back