🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ohhhh mis gibi olmuştur canım ev ellerine sağlık

Dışarı çıkmayınca ben para harcamıyorum onu anladım çünkü ihtiyaç yok çok şükür ama çıkınca fuzuli harcama yapıyorum

Dışarı çıkmayınca ben para harcamıyorum onu anladım çünkü ihtiyaç yok çok şükür ama çıkınca fuzuli harcama yapıyorum
Ben evdende harcıyorum500tl lik sepet yaptım hepsiburadadan.Ayrıca gözlük alacagım oda 750tl kart pazartesi kesiliyor onu bekliyorum

Ben evdende harcıyorum500tl lik sepet yaptım hepsiburadadan.Ayrıca gözlük alacagım oda 750tl kart pazartesi kesiliyor onu bekliyorum
Geçen gün büyük kızım eşime diyor baba bize kredi kartı çıkarsana

Eşim de hııııı oldu 2 günde patlatırsınız onu diyor

Aman aman yok dedim ne alacaksa nakit alırım ben

Geçen gün büyük kızım eşime diyor baba bize kredi kartı çıkarsana

Eşim de hııııı oldu 2 günde patlatırsınız onu diyor

Aman aman yok dedim ne alacaksa nakit alırım ben
Hepsi ihtiyaç ama vitamin kitap falan gereksiz almıyorum

İyi akşamlar benim temizlik devam ediyor halahergun oda oda yaptığım için bitmiyor hemen.Neyseki birtek mutfak kaldı.duvarlar cam ve dolaplar iç dış silinecek sonra uzunca bir süre bukadar detaylı temizlik yapmam heralde yani 1 -1.5 ay falan getirir bu temizlik beni.
Eşim çay ve cips getirdi şimdi bir tataftan bebisimi sallıyorum bir taraftan yorgunluk çayı iciyorum
Kitaba halen baslayamadim.Bu ay 2 Gr altın alacağız inşallah hafta içi çarşıya gidersek alırız.
Bebisime hareketli kitap almıştım onu okuyorum günde 8-10 kere o sayilirmi

Kız yeter artık bırak şu temizliğiii

Sayılır sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…