- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Bende filtre kahvemi içiyorumBizde yemek yedik etrafı topladım kahve icecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende filtre kahvemi içiyorumBizde yemek yedik etrafı topladım kahve icecegim
Afiyet olsun canım . Filtre kahve makinen mi var yoksa bardak da demleme mi yapıyorsun ?Bende filtre kahvemi içiyorum
Ohhhh mis gibi olmuştur canım ev ellerine sağlıkBugün temizlik günüydü galiba ben de temizlik yaptım
Evi süpürdüm sildim toz aldım, banyoyu temizledim
Bir makine renkli çamaşır yıkadım astım, bir makine de banyo paspaslarını yıkadım
Biraz pırasa yemeği vardı yanına yoğurtlu havuç ve tereyağlı bulgur pilavı yaptım
Tatlı olarak ıslak kek yaptım
Kahve yaptım içtik
Şimdi az dinleniyorum oturunca anladım yorgunluğumu
Eşimi markete gönderdim
20 adet yumurta
1 litre süt
Bir paket sigara
Oğlana da biskolata almış
60 tl harcadık bugün. Yarın harcamasız geçer
French press te demliyorum canım.Afiyet olsun canım . Filtre kahve makinen mi var yoksa bardak da demleme mi yapıyorsun ?
ben de makine almak istiyorum
Ben evdende harcıyorum500tl lik sepet yaptım hepsiburadadan.Ayrıca gözlük alacagım oda 750tl kart pazartesi kesiliyor onu bekliyorumDışarı çıkmayınca ben para harcamıyorum onu anladım çünkü ihtiyaç yok çok şükür ama çıkınca fuzuli harcama yapıyorum
Geçen gün büyük kızım eşime diyor baba bize kredi kartı çıkarsanaBen evdende harcıyorum500tl lik sepet yaptım hepsiburadadan.Ayrıca gözlük alacagım oda 750tl kart pazartesi kesiliyor onu bekliyorum
Hepsi ihtiyaç ama vitamin kitap falan gereksiz almıyorumGeçen gün büyük kızım eşime diyor baba bize kredi kartı çıkarsana
Eşim de hııııı oldu 2 günde patlatırsınız onu diyor
Aman aman yok dedim ne alacaksa nakit alırım ben
İşte bizim özellikle eşimin eli çok deliiiii hemen patlar. O kartHepsi ihtiyaç ama vitamin kitap falan gereksiz almıyorum
Teşekkür ederim canm.Birtek o yok evde onu pazartesi alicam bulunsun.bugun biraz daha pusdu gibi sanki.Sudokrem de oneririm canim
Kız yeter artık bırak şu temizliğiiiİyi akşamlar benim temizlik devam ediyor halahergun oda oda yaptığım için bitmiyor hemen.Neyseki birtek mutfak kaldı.duvarlar cam ve dolaplar iç dış silinecek sonra uzunca bir süre bukadar detaylı temizlik yapmam heralde yani 1 -1.5 ay falan getirir bu temizlik beni.
Eşim çay ve cips getirdi şimdi bir tataftan bebisimi sallıyorum bir taraftan yorgunluk çayı iciyorum
Kitaba halen baslayamadim.Bu ay 2 Gr altın alacağız inşallah hafta içi çarşıya gidersek alırız.
Bebisime hareketli kitap almıştım onu okuyorum günde 8-10 kere o sayilirmi
Ya biyeri yaptıkça yapılmayan yer gözüme batıyor başlamışken tam olsun artık dedim.Kız yeter artık bırak şu temizliğiii
Sayılır sayılır
Amma temizlik yaptın senYa biyeri yaptıkça yapılmayan yer gözüme batıyor başlamışken tam olsun artık dedim.
Tamam ozaman ben hergun düzenli kitap okuyorum ozaman
Bende istiyorum ama deseni güzel bulamıyorum bir tğrlüKızlar Halı örtüsü kullanan varmı ?
Ya eş işi öyle bir yeri yaparken diğer yer kirleniyorYa biyeri yaptıkça yapılmayan yer gözüme batıyor başlamışken tam olsun artık dedim.
Tamam ozaman ben hergun düzenli kitap okuyorum ozaman
İyiyim canım temizlik yaptım çamaşır yıka ser vb uğraş dur haftasonu olunca koşturmakla geçiyor sen nasılsın canımPenguen nerelerdesin?