- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Geldim canım
İyiyim canım temizlik yaptım çamaşır yıka ser vb uğraş dur haftasonu olunca koşturmakla geçiyor sen nasılsın canım
HoşgeldinizzzGeldim canım
Survivor a dalmışım
İyiyim bende yemek yap topla nevresimleri falan yıkadım kaldırdım yarında temizlik yapacagız.İyiyim canım temizlik yaptım çamaşır yıka ser vb uğraş dur haftasonu olunca koşturmakla geçiyor sen nasılsın canım
Hosbulduk canımHoşgeldinizzz
Kayıyor diye de okudum yorumlarda öyle miHosbulduk canım
Hali örtüsü ben aldım ama 10 gün dayanabildim sevmedim hali kitlensin yıkamaya gitsin
Bende bugün yapmadım yarin yada pazartesi yaparımİyiyim bende yemek yap topla nevresimleri falan yıkadım kaldırdım yarında temizlik yapacagız.
Bende de var ama zor oluyor süpürmesi sürekli düzeltmem gerekiyor kenarlarını bende kaldırdım anneme götürcem köydeki eve götürsünHosbulduk canım
Hali örtüsü ben aldım ama 10 gün dayanabildim sevmedim hali kitlensin yıkamaya gitsin
Kenarları lastikli halinin altına sokuluyor ama yinede kayıyor süpürülmuyor rahat kaldırıp çırpmak gerekiyor apartmanda nereye çırpalım ben sevmedimKayıyor diye de okudum yorumlarda öyle mi
O uyku sorunu be de de var geceleri uykuya dalmışım zor oluyor hatta geçen gün bayağı sıkıntılandım gece eşimi gördüm rüyamda bayağı bir nefes almakta filan zorlanıyorNasılsınız kızlar bugün eşim nçbetten geldi sabah o hazırlamış kahvaltıyı gece uyuyamıyorum sabahta 8 de uyanıyorum niye böyle oldu anlamıyorum. Eşim uyurken evleri toparladım mutfagı temizledim saat 3 gibi süpürdüm evleri çocukların odası beni bezdirdi artık heryer darmadağınıktı yarına kadar dağılmaz inşallah çocuklarda alışmış anne sen dagınıklıga dayanamazsın nasılsa diyip gülüyorlarakşama kanat kızarttım pilav çorba vardı salata yaptım turşu çıkardım yedik çay demledim onuda içtik şimdi robot süpürge bakıyorum indirime girsede alsak geçen gün kaçırdk
Bende annem geldiğinde ona verdim yazlık evlerinde kullaniyorBende de var ama zor oluyor süpürmesi sürekli düzeltmem gerekiyor kenarlarını bende kaldırdım anneme götürcem köydeki eve götürsün
O kayma işte sıkıntılı günde 3 defa oturma odasını süpğrğyom sürekli nasıl çırpayımKenarları lastikli halinin altına sokuluyor ama yinede kayıyor süpürülmuyor rahat kaldırıp çırpmak gerekiyor apartmanda nereye çırpalım ben sevmedim
Herkes örtüleri fazlalıkları analara iteliyorBende annem geldiğinde ona verdim yazlık evlerinde kullaniyor
Vazgeç bu sevdadanO kayma işte sıkıntılı günde 3 defa oturma odasını süpğrğyom sürekli nasıl çırpayım
Canım sen de benim gibisin sürekli temizlik yapmak istiyorsun inan kaç gün dizlerim ellerim yara gezdim boşuna valla haftasına yine aynı oluyor. Çok fazla takmıyorum artık kırılmış dökülmüş kirlenmiş. Ne eşimle ne çocuklarımla güzel vakit geçirebiliyorum üstüne sinirden herkese bagırıyorum. Artık biraz düzeltmeye başladım kendimi haftada 1 gün süpür sil toz al 1 gün çamaşır yıka onuda akşamları katılıyorum 3 4 sepet oluyor genelde çocukları aşagı indiriyorum. Kendimede iyi oldu nefes alıyorum iyice safiyeye bağlayacaktımKızlar Halı örtüsü kullanan varmı ?
Valla anacagazim çok sevindi hatta perdelerimi ev alınca degistirdim elimdeki perdeleri verdim aldiklarimdan daha kaliteliydi çok sevindiHerkes örtüleri fazlalıkları analara iteliyorBemde öyle toplayıp götürüyorum o ille kullanacak yer buluyor Hatta eski mobilyalarıda verdim üst kata koydu
Allah şifa versin dualarım babacığınlaBabam salı günü anjiyo olacakmış dualarınızı eksik etmeyin dostlar Allah tüm hastalara şifa versin babacigima da inşallah
Amin canım Rabbim korusun inşallahhhBabam salı günü anjiyo olacakmış dualarınızı eksik etmeyin dostlar Allah tüm hastalara şifa versin babacigima da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?