Öyleymiş canım çoğu yerde biz ilçedeyiz etrafımizda çok köy var hayvancılık yaygın 3.30 kilosuCanim bizim 3 kg sut 19 tl oldu dun aldm bende mayaladim .
Ellerinize sağlık mis gibi olmustur ev .Kızımla ev süpürüp sildik toz aldım balkonlar yıkadım çamaşır serdim ne resimleri değiştirdim
Kuru fasulye pişirdim
Makarna da var yanına brokoli haşladım bir de salata yeter
Bizimde kilosu 4.25tı 5tl olmuş açık süt.Kooperatif sütü var pastorıze günlük poşette onlar 5.90tl ondanda denedim oda güzel artık kaynatmak yerine ondanda alırım 90kurıs fark var uğraşmam hem.Canim bizim 3 kg sut 19 tl oldu dun aldm bende mayaladim .
Benimde yapmam lazım bugün yayılıyorum yarın yaparızEllerinize sağlık mis gibi olmustur ev .
Benimde temizlik yapmam lazım bugün halim yok yarın yaparım
Havluları attım makineye yeterBenimde yapmam lazım bugün yayılıyorum yarın yaparızBezelye yemeği yaptım brokoli haşladım bide tarhana corbam var yeter bugün.Sabah patates yaptık diye köfte patates yapmaktan vazgeçtim yarın köfte patates biber kızartırım birde domates corbası yaparım.Brokolidende kalır yemek derdi zor
Yeter tabi İyiki makinalar varHavluları attım makineye yeter
Bende çökertme kebabı yapacağım kıymayı çıkarttım . Yemek olayı da cok sinir bozucu her gün her gün . Kapsül olayına geçilsin istiyorum
Kaç dakika sürdü acaba temiz evEllerinize sağlık mis gibi olmustur ev .
Benimde temizlik yapmam lazım bugün halim yok yarın yaparım
Ev işleri nankör yap yap ayni . Senden kıymetli değil.Kaç dakika sürdü acaba temiz ev
Foto atsam şok olursın
Wc banyo kaldı kızı gündüz uyuyamadım akşam erken uyur halim kalırsa yaparım yoksa yarına
Gözlerim kanıyorrrrr bunudamı görecektim sen ve yeşil çayyyYeşilçay yaptım içiyorum,
He kız hiç sevmem kendileriniGözlerim kanıyorrrrr bunudamı görecektim sen ve yeşil çayyy
Mangal yanına cola yada şalgam favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?