🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızımla ev süpürüp sildik toz aldım balkonlar yıkadım çamaşır serdim ne resimleri değiştirdim
Kuru fasulye pişirdim
Makarna da var yanına brokoli haşladım bir de salata yeter
Ellerinize sağlık mis gibi olmustur ev .
Benimde temizlik yapmam lazım bugün halim yok yarın yaparım

Canim bizim 3 kg sut 19 tl oldu dun aldm bende mayaladim .
Bizimde kilosu 4.25tı 5tl olmuş açık süt.Kooperatif sütü var pastorıze günlük poşette onlar 5.90tl ondanda denedim oda güzel artık kaynatmak yerine ondanda alırım 90kurıs fark var uğraşmam hem.

Benimde yapmam lazım bugün yayılıyorum yarın yaparızBezelye yemeği yaptım brokoli haşladım bide tarhana corbam var yeter bugün.Sabah patates yaptık diye köfte patates yapmaktan vazgeçtim yarın köfte patates biber kızartırım birde domates corbası yaparım.Brokolidende kalır yemek derdi zor

Havluları attım makineye yeter
Bende çökertme kebabı yapacağım kıymayı çıkarttım . Yemek olayı da cok sinir bozucu her gün her gün . Kapsül olayına geçilsin istiyorum

Havluları attım makineye yeter
Bende çökertme kebabı yapacağım kıymayı çıkarttım . Yemek olayı da cok sinir bozucu her gün her gün . Kapsül olayına geçilsin istiyorum
Yeter tabi İyiki makinalar varBulaşık makinasını çalıştırdım bende birazdan çamaşır makinasına geçeceğim

Kaç dakika sürdü acaba temiz ev

Foto atsam şok olursın

Wc banyo kaldı kızı gündüz uyuyamadım akşam erken uyur halim kalırsa yaparım yoksa yarına

Kaç dakika sürdü acaba temiz ev

Foto atsam şok olursın

Wc banyo kaldı kızı gündüz uyuyamadım akşam erken uyur halim kalırsa yaparım yoksa yarına
Ev işleri nankör yap yap ayni . Senden kıymetli değil.
Afiyet olsun okyonus canim . Ben içtim canım cekti bidaha içeceğim . Bide soda da Beypazarı’nı dene bi tadı guzel

Bugün temizlik günüydü galiba ben de temizlik yaptım

Evi süpürdüm sildim toz aldım, banyoyu temizledim

Bir makine renkli çamaşır yıkadım astım, bir makine de banyo paspaslarını yıkadım

Biraz pırasa yemeği vardı yanına yoğurtlu havuç ve tereyağlı bulgur pilavı yaptım

Tatlı olarak ıslak kek yaptım

Kahve yaptım içtik

Şimdi az dinleniyorum oturunca anladım yorgunluğumu

Eşimi markete gönderdim

20 adet yumurta
1 litre süt
Bir paket sigara
Oğlana da biskolata almış

60 tl harcadık bugün. Yarın harcamasız geçer

Kızı uyuttum şimdi çamaşır katlayıp biraz kitap okuyacağım
Bulaşık makinasını yıkandı ama kalsın sabaha yerleştiririm

Kahvemi yapar survivor a bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…