• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben geldim sabahtan beri banyoyu dip köşe hallettim eşime 2 tane sepet aldırdım dolap içinde fazla olan kalıp sabun yedek diş fırçaları kremler falan dizili duruyordu dağınık duruyor gibi geliyordu onları sepetlere yerleştirdim iyi oldu.Birde biz normal buyuk el yüz havlularıni virüs basladigindan beri kullanmıyoruz.kucuk misafir için olan el havlularim vardı lavabonun kenarında sepette duruyorlardı marttan beri eşim oğlum ve ben ayrı ayrı hepimiz onları kullanıyoruz misafir içinde artık sadece kağıt havlu var banyonda.Buyuk havlularda 16 tane var çok yer tutuyor dolapta bugün aylardır dolapta duruyor diye yıkadım kuruttum acaba tamamen kaldırsam mi sizce.artik eski düzene donemeyiz galiba😔Zaten 4 tanesini yer silmeye diye ayırdım dantelli dantelli yer silcem😃

Birde bebiscigim poposu baya kizardi dün mandalina suyu vermiştim ondan oldu🥺
Kremler ve kortizonlu krem var ama pek işe yaramadı başka ne kullansam acaba doğal falan evde hazirlayabilecegim bişey.Bugun 2 kez kantaron yağı da sürdüm.hala çok kırmızı😔

Birde bebiscigim poposu baya kizardi dün mandalina suyu vermiştim ondan oldu🥺
Kremler ve kortizonlu krem var ama pek işe yaramadı başka ne kullansam acaba doğal falan evde hazirlayabilecegim bişey.Bugun 2 kez kantaron yağı da sürdüm.hala çok kırmızı😔
Bak bundan sür çok iyi gelecek kesin bilgi🤓Oğlumda ne yaptıysam geçiremediğimiz pişiği bununla geçirmiştik😁

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 28
Bak bundan sür çok iyi gelecek kesin bilgi🤓Oğlumda ne yaptıysam geçiremediğimiz pişiği bununla geçirmiştik😁
Aa bundan var evde annem bu kremi çok kullaniyor çekmecesinde bırakıyor mutlaka giderken.gunde kaç kez kullanabilirim bunu.
Mustela,bubchen,hametan,hamazimg,trosid,Nivea hepsini denedim geçen ishal olunca yine olmuştu doktor fucidin vermişti bu kez oda işe yaramadı.

Aa bundan var evde annem bu kremi çok kullaniyor çekmecesinde bırakıyor mutlaka giderken.gunde kaç kez kullanabilirim bunu.
Mustela,bubchen,hametan,hamazimg,trosid,Nivea hepsini denedim geçen ishal olunca yine olmuştu doktor fucidin vermişti bu kez oda işe yaramadı.
Sen bunu çok popişe yedirmeden sür beyazlık kalsın bezi kuru tak hemen farkedecek bak.Bezini sık değiştir bunuda günde 3 kez falan sür gelişmelerdende beni haberdar et geçmiş olsun kuzucuga🥰

Sen bunu çok popişe yedirmeden sür beyazlık kalsın bezi kuru tak hemen farkedecek bak.Bezini sık değiştir bunuda günde 3 kez falan sür gelişmelerdende beni haberdar et geçmiş olsun kuzucuga🥰
Bez zaten Max 2 veya 3 saat duruyor uykuya falan denk geldiyse oda ancak ozaman 3 saat.gece bile 3 kez degisiyorum.
Tamam canm denicem ve sana yazicam çok teşekkür ederiz Okyanus teyzesi 💕

Günaydın kızlar🌸Kahvaltı hazırladık şimdi kahvaltı zamanı.Pankek yaptım patates kızarttım eşimde muzlu omlet yapıyor çok beğenmiş bizede yapıyor bakalım😁

Muzlu omlet mi yorumlarını bekliyoruz güzelse yarın bende yapayım
Biz beğendik öyle çok mükemmel değil ama güzel.Muzları dilimliyoruz sonra tereyağda muzları az kızartıyoruz sonra çırptıgımız yumurtayı döküyoruz öyle pişiriyoruz.Yumurta kokusunuda alıyor.

Cankusunannesi Cankusunannesi cok geçmiş olsun okyonus okyonus un dediğini mutlaka kullan bende büyük kızım da arko dan cok cok memnun kalmıştım diğer pişik kremleri halt etmiş hemen toparlıyor . Canım anneannem 90 yaşında hala her sabah ve akşam ellerine sürer bu kremi
Teşekkür ederim canm😘

Cankusunannesi Cankusunannesi cok geçmiş olsun okyonus okyonus un dediğini mutlaka kullan bende büyük kızım da arko dan cok cok memnun kalmıştım diğer pişik kremleri halt etmiş hemen toparlıyor . Canım anneannem 90 yaşında hala her sabah ve akşam ellerine sürer bu kremi
Denemeye başladım canm inşallah yarına kadar fark eder 🙏

Sudokrem de oneririm canim

Back