Eşim aylık 7-8 bin kazanıyor evimiz kire değil bizim ortalama 2 bin aylık market bin fatura desen elimize klasa kalır ama eşim müsrif sürekli alışveriş yapıp kartlara yükleniyorEvet canım uzakta 2 sene kadar bu şekilde olacak aslında ortalama aylık 4000
Telefon İnternet otomatik ödeme yapıyor ayrıca 2. 3 aya birde aylıktan hariç market kıyafet veya kasap alışverişi için gönderiyor şimdilik bu şekilde
Kendi hesabına da otomatik 2500 atıyor biriktiriyor
Altın alıp paran kalmadıysa aynı ay içinde extra gönderiyor
Sizin bütçeniz ne kadar mesela kira fatura filan harici ne kadar kalıyor elinize
Yaaa işte herşeyi kızın ya da bir tarafın yapmaması lazım sonra insanlar kıymet bilmiyor Rabbim hayırlısını nasip eder inşallahBu diş olayı her yaşta cok zor . Benim de canlı derste birden bi sizi tuttu içim çekildi . Dün akşam verdim rahat uyusun diye .
bir arkadaşım esinden ayrılmaya karar vermiş . Üzüldüm iki çocukları var . Ekonomik sıkıntıları vardı adam bu dönemde ailesine ciddi bir yardımda bulunmuş . Bu kız ki evlenirken bütün masrafları karşıladı . Adamın bir lirası bile yoktu . Hakkında hayırlısı olsun
Tamam işte maaş olarak iyi durumdasın ev kirası da yok oh muhteşem biraz ipleri eline almalısın market alışverişini sen mi yapıyorsun eşin sana mı veriyor aylığı yoksa kendi mi yapıyor harcamalqrıEşim aylık 7-8 bin kazanıyor evimiz kire değil bizim ortalama 2 bin aylık market bin fatura desen elimize klasa kalır ama eşim müsrif sürekli alışveriş yapıp kartlara yükleniyor
Özlediğim manzara . Bende gece yağan kara bayılırımSelam güzeller , nasılsınız ? Ben yeni uyandım , baktım heryer bembeyaz . Akşamda iş var
Evet canım çok pahalıydı pazar malesefBayağı pahalıymış
Çilek ben de oğlan istediği için aldım yarım kilo 10 tl. Herşey o kadar pahalı ki , mevsim meyve sebzeleri 7 tlden aşağı değil.Büyük kız çilek istedi bizde aldık .
Mandalina portakal muz kereviz brokoli ıspanak pırasa havuç limon maydanoz marul yer elması
Çilek karnabahar balık 215 lira tuttu .
2.5 ekmek
22.5 süt
Küçük kızım dişlerden hic bisey giyemiyor tüm gün yoğurt yiyor yavrum
İki güne bir beş kilo yoğurt bitiyor .
Aslında bizde karı özlemiştik . Normalde 6 ayın eksik olmadığı kar son bir kaç senedir hiç kendini göstermemişti. Nispeten Bu sene sürekli yağmur yağdı ... bende güneşi ve denizi özledim, malum geçen sene hiç bir yere gidemedik pandemiden dolayı. Umarım bu sene çok daha iyi olur herkes için ...Özlediğim manzara . Bende gece yağan kara bayılırım
iyiyiz sen nasılsın buralar cok sıcak hic yağmur kar yok . Susuzluk kapıda görünüyor ulkemizde
Pazara gitmeyi bile özledimEvet canım çok pahalıydı pazar malesef
Çilek ben de oğlan istediği için aldım yarım kilo 10 tl. Herşey o kadar pahalı ki , mevsim meyve sebzeleri 7 tlden aşağı değil.
Geçmiş olsun canım dişler çok zorluyor malesefcalpol veriyor musun ağrı kesici olarak
Ayyy çok iyi bir Adanalı olarak kar a hasretimmSelam güzeller , nasılsınız ? Ben yeni uyandım , baktım heryer bembeyaz . Akşamda iş var
Bilmezmiyim. Şimdi siz sıcak yaz günlerinde yapış yapış da olursunuzAyyy çok iyi bir Adanalı olarak kar a hasretimm
He vallaBilmezmiyim. Şimdi siz sıcak yaz günlerinde yapış yapış da olursunuz
Allahtan Mersin yakın. Söyle güzelce bir sahil sefası yapıp gelirsiniz. Gerçi yumurtalık ta fena yer değilHe valla
Bayılırım mersine her sene gideriz tatikeAllahtan Mersin yakın. Söyle güzelce bir sahil sefası yapıp gelirsiniz. Gerçi yumurtalık ta fena yer değil
Yok cnm çalpol vermiyorum .Evet canım çok pahalıydı pazar malesef
Çilek ben de oğlan istediği için aldım yarım kilo 10 tl. Herşey o kadar pahalı ki , mevsim meyve sebzeleri 7 tlden aşağı değil.
Geçmiş olsun canım dişler çok zorluyor malesefcalpol veriyor musun ağrı kesici olarak
Ahahhaha hiç aklıma gelmemişti şu sıralar kenara para atmamız lazım planlarımız varYok cnm çalpol vermiyorum .
Kızlar günlerin artık hiç bir önemi yok . Sizde de öyle ? Çarşamba olmus bile ben hala nedense pazartesi sanıyorum.
Kmsl Hnd aevgililer günü yaklaşıyor gönder saati
Ayyy hadi insallah canım guzel haberlerini bekliyoruzAhahhaha hiç aklıma gelmemişti şu sıralar kenara para atmamız lazım planlarımız var
İnşallahhhAyyy hadi insallah canım guzel haberlerini bekliyoruz
Ne güzel keşke bizim buralarada yağsa ne yağmur ne kar var gündüz sıcak gece ayazSelam güzeller , nasılsınız ? Ben yeni uyandım , baktım heryer bembeyaz . Akşamda iş var
Selam şekerimSelam güzeller , nasılsınız ? Ben yeni uyandım , baktım heryer bembeyaz . Akşamda iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?